Puredry PD 08L Design Low Energy

Αφυγραντήρας Puredry PD 08L Design Low Energy
Κωδικός Επικοινωνίας: 10124770
Τιμή: € 69
Σε 21 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Ετοιμοπαράδοτο
Συνήθης Χρόνος Παράδοσης: 1 ημέρα
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Puredry PD 08L Design Low Energy Αφυγραντήρας

  Μικρός Οικιακός Αφυγραντήρας 2 σε 1 είναι ο καλύτερος αφυγραντήρα 0,8 λίτρων που έχουμε πουλήσει ποτέ και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε βάλει το όνομά μας σε αυτόν.

  Κατάλληλος για υπνοδωμάτια και μικρές κατοικίες έως 12 τ.μ.

  Ο αφυγραντήρας Puredry PD 08L κάνει χρήση της τεχνολογίας Peltier (Θερμοηλεκτρικό) προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και βάρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξαφανίσει τη συμπύκνωση από τα παράθυρα σας και να βοηθήσει στο στέγνωμα των ρούχων. Η θερμοκρασία λειτουργίας θα πρέπει ιδανικά να είναι πάνω από 15 °C.

  Είναι ένας τεχνολογικά προηγμένος μικρός αφυγραντήρας δωματίου με έναν ειδικά σχεδιασμένο εύχρηστο πίνακα ελέγχου αφής (Touch).

  Διαθέτη χρονοδιακόπτη 1-24 ώρες, και θερμόμετρο με ψηφιακή απεικόνιση.

  Η ταυτόχρονη λειτουργία αφύγρανσης και καθαρισμού του αέρα με ιονισμό και φωτοκατάλυση με λάμπα UV, τον καθιστά τον ποιο κορυφαίο τεχνολογικά αφυγραντήρα/καθαριστή στον κόσμο στην κατηγορία του.

  O Αφυγραντήρας Puredry PD 08L διαθέτει ψηφιακή απεικόνιση της υγρασίας σε πραγματικό χρόνο, η λειτουργία του είναι On-Off με διακόπτη αφής(δεν διαθέτει επιλογή επιθυμητής υγρασίας). Όταν ξεκινά η λειτουργία αφύγρανσης συγχρόνως ενεργοποιείτε ο ιονιστής και η λάμπα UV. Η περίσσεια υγρασία του αέρα οδηγείτε από έναν αθόρυβο ανεμιστήρα σε μία κρύα ψήκτρα η οποία αναγκάζει την υπερβολική υγρασία να συμπυκνωθεί. Ο αέρας στη συνέχεια διοχετεύεται πίσω στο χώρο ξηρότερος και καθαρότερος. Το νερό συλλέγεται εντός του αφυγραντήρα στο δοχείο συλλογής 2,4 λίτρων, όπου όταν είναι πλήρης ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και ειδοποιεί με ηχητικό σήμα, θα πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού και να το τοποθετήσετε ξανά στην θέση του για να επαναλειτουργήσει ο αφυγραντήρας, το νερό είναι απιονισμένο και ιδανικό για τα ηλεκτρικά σίδερα.

  Ο Puredry PD 08L έχει αθόρυβη λειτουργία μόλις 30db, ο συμπαγής σχεδιασμός του τον καθιστά ιδανικό για υπνοδωμάτια, μεγάλες ντουλάπες, βεστιάρια, γκαρσονιέρες, δωμάτια ξενοδοχείων.

  Προστατευθείτε από την μούχλα και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υπερβολική υγρασία με τον Puredry PD 08L.

 • Τύπος Desiccant
 • Ποσοστό εξαγωγής 800ml/24h στους 30 °C 80% RH
 • Στοιχείο Αφύγρανσης Θερμοηλεκτρική Μονάδα Peltier
 • Κάλυψη χώρου 12 τ.μ.
 • Επίπεδο Θορύβου =< 30dB
 • Κατανάλωση Ισχύος 62 W
 • Αποσπώμενη δεξαμενή νερού 2.4 λίτρα
 • Ανιχνευτή Στάθμης Νερού
 • Ιονιστής
 • Λάμπα UV
 • Χρονοδιακόπτης 1-24 ώρες
 • Καλώδιο Τροφοδοσίας Ευρωπαϊκού τύπου
 • Διαστάσεις (WHD) mm 246 x 135 x 370 χιλιοστά
 • Βάρος 2.30 kg
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός Puredry

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Puredry PD 08L Design Low Energy

0 Κριτικές

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 17/11/2017

έχω έναν ενιαίο χώρο 120 tm σε τρία επίπεδα,θα αποδόσει αν τον μετακινώ?

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για ενιαίο χώρο 12 τμ. Εάν έχετε δωμάτια μέχρι 12 τμ και τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο ανάλογα τις ανάγκες σας τότε θα αποδόσει. Ομως, εάν έχετε ενιαίο χώρο 120 τμ και τον μετακινείτε από σημείο σε σημείο δεν θα αποδόσει καθόλου. Θα χρειαστείτε αφυγραντήρρα που καλύπτει 120 τ.μ. ενιαίο χώρο.

Ημ/νία ερώτησης: 16/11/2017

Η λάμπα UV θέλει αλλαή και εάν ναι κάθε πότε, κόστος;

H λάμπα UV χρειάζεται αλλαγή κάθε 6000 ώρες περίπου. Είναι η Puredry Λυχνία UV για PD 08L και μπορείτε να την δείτε στο site μας.

Ημ/νία ερώτησης: 18/09/2017

ένα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή; είναι ανάλλογης απόδοσης;

Ενα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή. Ομως, το κλιματιστικό έχει πολύ χαμηλότερη απόδοση καθώς αφυγραίνει συνήθως 2 lt / 24ωρο σε σχέση με ένα αφυγραντήρα που κυμαίνεται συνήθως από 6 lt έως 50 lt το 24ωρο.

Ημ/νία ερώτησης: 16/12/2016

Πρέπει να είναι όλο το εικοσιτετράωρο αναμμένο; Αν όχι πόσες ώρες είναι ικανοποιητικα;

Τις πρώτες 1-2 μέρες καλό είναι να λειτουργεί όλο το 24ωρο για να αφαιρέσει την υγρασία του χώρου επαρκώς. Μετά μπορείτε να τον λειτουργείτε όσες ώρες θέλετε για να έχετε την επιθυμητή υγρασία στον χώρο.

Ημ/νία ερώτησης: 30/11/2016

μετά από 5 μέρες λειτουργίας βγάζει κρύο αέρα! γιατί?

Στους αφυγραντήρες με ζεόλιθο (ορυκτό), ο άερας περνά μέσα από το ορυκτό και αυτό συγκρατεί την υγρασία του αέρα. Ο ζεόλιθος για να στεγνώσει και να συνεχίσει να αφυγραίνει, ζεσταίνεται από μία θερμαινόμενη πλάκα και ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς πιο ζεστός. Οταν η διαδικασία αυτή τελειώσει, ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς ψυχρότερος.

Ημ/νία ερώτησης: 26/11/2016

Κάποιοι αφυγραντήρες αναφέρουν πχ 20-80 τετραγωνικά μέτρα. Εαν αυτούς τους αφυγραντήρες τους βάλουμε σε λιγότερα τετραγωνικά (πχ 12) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ημ/νία ερώτησης: 09/11/2016

Μπορεί να καλύψει ολόκληρο το σπίτι που δεν είναι ενιαίος χώρος; Να το τοποθετήσω σε κεντρικό διάδρομο;

Η κάλυψη του συγκεκριμένου προϊόντος αναφέρεται σε ενιαίο χώρο. Ο αφυγραντήρας λειτουργεί σωστά και αποδοτικά σε χρόνο και κατανάλωση στο δωμάτιο στο οποίο έχει τοποθετηθεί.
Μπορείτε να τον τοποθετείσετε σε ένα κεντρικό διάδρομο με όλες τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές. Ομως, με αυτό τον τρόπο δεν εγγυάται η σωστή απόδοσή του. Καλύτερη λύση είναι να τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο που χρειάζεται αφύγρανση.

Ημ/νία ερώτησης: 08/11/2016

Η κάλυψη αναφέρεται σε συνολικά τ.μ. σπιτιού;

Η κάλυψη του κάθε αφυγραντήρα αναφέρεται σε τ.μ. ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα.