Αερόθερμα (Πολλαπλές επιλογές)

Ταξινόμηση

Τα αερόθερμα ανήκουν στην κατηγορία των θερμαντικών που παράγουν θερμότητα με την πυράκτωση μιας ηλεκτρικής αντίστασης. Πρακτικά δηλαδή μετατρέπουν σχεδόν το σύνολο της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα.

Για παράδειγμα αν έχουμε ένα αερόθερμο των 1500 W(1,5 KWκιλοβάτ) με 1 ώρα συνεχούς λειτουργίας θα έχουμε κάψει 1,5 κιλοβατώρες.

Για να βρούμε πόσο θα μας κοστίζει η αδιάκοπη ωριαία χρήση ενός αερόθερμου αρκεί να γνωρίζουμε την ηλεκτρική ισχύ της συσκευής μας και τη μέση τιμή κιλοβατώρας που πληρώνουμε ανάλογα με την περιοχή και την κατανάλωσή μας. Αν θεωρήσουμε ότι η μέση τιμή της κιλοβατώρας είναι τα 12 λεπτά του Ευρώ (ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι τιμές είναι ενδεικτικές. Καλό είναι να συμβουλευτείτε το λογαριασμό που λαμβάνετε από τη ΔΕΗ για τα ακριβή κόστη και τις αυξήσεις που προκύπτουν από τυχόν αλλαγή κλίμακας κατανάλωσης), το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πολλαπλασιάσουμε τα κιλοβάτ της συσκευής μας με το κόστος της κιλοβατώρας. Δηλαδή ένα αερόθερμο των 1500 Wή καλύτερα των 1,5 KWμια ώρα συνεχούς λειτουργίας θα μας κοστίσει 1,5 KWx12 (Λεπτά του Ευρώ) = 18 Λεπτά = 0,18 €

Τα Υπέρ και τα Κατά

Τα Υπέρ: Τα αερόθερμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τοπική θέρμανση εκεί που χρειάζεται μόνο.

Τα Κατά: Είναι αποδοτικότερα όταν χρησιμοποιούνται σε μικρούς χώρους και κατά συνέπεια μη αποδοτικά για μεγάλους χώρους. Τέλος είναι ασύμφορη σαν ολοκληρωμένη λύση για μεγάλα σπίτια.


Στο κατάστημά μας θα βρειτε μια μεγάλη γκάμα σε αερόθερμα δωματίου ή μπάνιου των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Crystal Home και Delonghi σε χαμηλές τιμές, με άτοκες δόσεις και πανελλαδική παράδοση. Διαλέξτε αερόθερμο από τις προσφορές μας και προβείτε σε άμεση αγορά.

κλείσιμο
Αερόθερμο
 
€ 28,7
0 Κριτικές
Αερόθερμο
Ετοιμοπαράδοτο
€ 28
0 Κριτικές
Αερόθερμο
 
€ 229 Σε 18 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή
0 Κριτικές
  • Αποτελέσματα ανά σελίδα:
  • 18
  • 60