Boneco U700

Υγραντήρας Boneco U700
Κωδικός Επικοινωνίας: 10117431
Τιμή: € 299
Σε 10 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
σε όλη την Ελλάδα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Boneco U700 Υγραντήρας (7611408015300)

  Το όμορφο design και η υψηλή υγραντική ικανότητα κάνουν τον υγραντήρα Boneco U200 πραγματικά να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλος για κάθε σπίτι και μπορεί να τοποθετηθεί παντού χάρη στις διαστάσεις του. Διαθέτει αντιβακτηριδιακή τεχνολογία Ionic Silver Stick® και κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge) εξασφαλίζοντάς μας ότι το νερό μέσα στο δοχείο θα παραμείνει καθαρό και απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό εαν χρησιμοποιούμε υγραντήρα καθώς το νερό είναι το ιδανικό "σπίτι" για την ανάπτυξη βακτηριδίων. Εαν το νερό δεν διατηρείται καθαρό μέσα στο δοχείο και εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης "μολυσμένο" γίνεται πολύ επικίνδυνο για λοιμώξεις του αναπνευστικού στους ανθρώπους που το αναπνέουν.
  Η συσκευή είναι αθόρυβη επιτρέποντας έναν ήσυχο ύπνο, η κατανάλωση ρεύματος είναι μόλις 20W και υπάρχει δυνατότητα αρωματισμού του χώρου μας εαν τοποθετήσουμε σταγόνες από το άρωμα της επιλογής μας στην κατάλληλη υποδοχή.

  Μοναδική αντηβακτηριδιακή τεχνολογία IONIC SILVER STICK. Η Boneco έχει αναπτύξει τη μοναδική αντιβακτηριδιακή τεχνολογία Ionic Silver Stick για να μας εξασφαλίσει ότι στο νερό του δοχείου δεν αναπτύσσονται μικρόβια και βακτηρίδια. Το Silver Stick χρησιμοποιεί την αντιβακτηριδιακή δράση του αργύρου για να διασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα του νερού. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το νερό που μένει μέσα στο δοχείο διατηρείται συνεχώς απαλλαγμένο από βακτηρίδια ακόμα και όταν ο υγραντήρας δεν λειτουργεί.

  Ο υγραντήρας Boneco U700 έχει λάβει βραβείο Red Dot Design Award για την άψογη σχεδίασή του. Ο διαθνής οργανισμός Red Dot εξετάζει κάθε χρόνο χιλίαδες συσκευές και για το design τους και δίνει κάθε χρόνο βραβεία σε αυτές που έχουν τον καλύτερο σχεδιασμό.

  Περιγραφή λειτουργίας
  Αφού έχουμε γεμίσει το δοχείο του υγραντήρα με νερό της βρύσης, ακολουθούν τα παρακάτω στάδια λειτουργίας του υγραντήρα.

  Στάδιο 1
  Η τεχνολογία Ionic Silver Stick βρίσκεται συνεχώς μέσα στο νερό και έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Θα μας εξασφαλίσει ότι το νερό που θα παραμένει μέσα στο δοχείο θα είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και βακτηρίδια. Το Ionic Silver Stick χρειάζεται αλλαγή 1 φορά κάθε χρόνο.

  Σταδιο 2
  Αφού θέσουμε σε λειτουργία τον υγραντήρα, το νερό του δοχείου περνάει μέσα από κασέτα αφαλάτωσης (Demineralization Cartridge). H κασέτα αυτή κρατάει τα άλατα του νερού ώστε να μας εξασφαλίσει ότι το νερό εξέρχεται από τον υγραντήρα με τη μορφή ομίχλης χωρίς ορυκτά. Η κασέτα χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3εις μήνες εαν χρησιμοποιούμε τον υγραντήρα συνεχώς. Εξαρτάται βέβαια και από την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη κασέτα με καινούρια ή μια οικονομικότερη λύση θα ήταν να ξαναγεμίσουμε την κασέτα με κόκους (Refill granules).

  Στάδιο 3
  Το νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλατα περνάει μέσα από τεχνολογία υψηλής συχνότητας. Αυτή η υψηλή συχνότητα μετατρέπει το νερό σε μια μικρόλεπτη ομίχλη που εκπέμπεται στο χώρο μας με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα.

  Έλεγχος θερμοκρασίας εξερχόμενου νερού
  Καθώς εξατμίζεται η εξερχόμενη από τον υγραντήρα ομίχλη, η θερμοκρασία του χώρου μπορεί να πέσει ελαφρώς. Ο υγραντήρας Boneco U200 μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εκπέμπει ζεστή ή κρύα ύγρανση με το πάτημα ενός κουμπιού. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας ώστε να μην πέφτει όταν ο υγραντήρας είναι σε λειτουργία.

 • Πολύ εύκολο στη χρήση του. Χρησιμοποιούμε μόνο ρυθμιστή για να ελέγξουμε την ταχύτητα της ύγρανσης
 • Δείκτης που μας ειδοποιεί όταν το δοχείο νερού χρειάζεται ξανά γέμισμα
 • Εύκολη μεταφορά και καθαρισμός (υπάρχει στη συσκευασία ειδικό εξάρτημα για καθαρισμό - Cleaning brush)
 • Δυνατότητα χρήσης αρωματικού
 • Δυνατότητα φωτισμού του νερού μέσα στο δοχείο
 • όμορφη σχεδίαση (Red dot winner award)
 • Μετακινούμενο δοχείο νερού με χερούλι για εύκολο γέμισμα
 • Τα αναλώσιμα περιέχονται στη συσκευασία

 • Προτεινόμενη Επιφάνεια Δωματίου 15-20 τμ. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μεγαλύτερους χώρους εως 50τμ)
 • Κατανάλωση ρεύματος 20 W
 • Υγραντική ικανότητα 300 G / H
 • Χωριτικότητα δοχείου νερού3,5 λίτρα
 • Στάθμη θορύβου db< 25 db
 • Διαστάσεις MxYxΠ (mm)240 χ 120 χ 263 mm
 • Τροφοδοσία Ισχύος100 - 240 V / 50 - 60 Ηz
 • Τεχνολογία Ultrasonic (Υπερήχων)
 • Βάρος (kg) - Με άδειο δοχείο1.8 kg
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός & Ηλιακά Boneco

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Boneco U700

0 Κριτικές