Bosch SMS68MI06E

Πλυντήριο Πιάτων 60 cm Bosch SMS68MI06E
Κωδικός Επικοινωνίας: 10135277
Τιμή: € 697
Σε 36 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Ετοιμοπαράδοτο
Συνήθης Χρόνος Παράδοσης: 1-2 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Bosch SMS68MI06E Πλυντήριο Πιάτων 60 cm (4242005099795)

  Απολαύστε ησυχία στην κουζίνα σας. Aποκτήστε το εξαιρετικά αθόρυβο πλυντήριο πιάτων μας SuperSilence, με Αθόρυβο πρόγραμμα.

 • ExtraDry: ενισχυμένο στέγνωμα για καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμα και στα πιο απαιτητικά σκεύη.
 • Home Connect: συσκευές με έξυπνη συνδεσιμότητα για μια πιο εύκολη καθημερινότητα.
 • SuperSilence και Αθόρυβο πρόγραμμα: εξαιρετικά ήσυχο στα 42dB, και για ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, το Αθόρυβο πρόγραμμα.
 • Ποτήρια 40°C: ειδικό πρόγραμμα για απαλό καθαρισμό και στέγνωμα των πιο ευαίσθητων γυαλικών σας.
 • Σύστημα καλαθιών VarioFlex Pro και 3ο καλάθι VarioDrawer Pro: βέλτιστη δυνατότητα ρύθμισης των καλαθιών για μεγαλύτερη χωρητικότητα σε όλα τα επίπεδα και με κόκκινη σήμανση για επιπλέον ευκολία.
 • Επιλογή HygienePlus: ξέβγαλμα σε υψηλότερες θερμοκρασίες, για την καλύτερη δυνατή υγιεινή.

  Η επιλογή HygienePlus μπορεί να ενεργοποιηθεί σε πολλά προγράμματα και εγγυάται μέγιστη υγιεινή. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με υψηλότερη θερμοκρασία που φτάνει τους 70°C κατά το ξέβγαλμα και διατηρείται για 10 λεπτά περίπου. Η λειτουργία HygienePlus είναι συνεπώς ιδανική για άτομα με μεγαλύτερες ανάγκες υγιεινής, για παράδειγμα σε οικογένειες με μικρά παιδιά ή πάσχοντες από αλλεργίες.

  Αθόρυβο πρόγραμμα και SuperSilence (42-45 dB)

  Αθόρυβο πρόγραμμα: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ο πιο αθόρυβος τρόπος για τη λειτουργία του πλυντηρίου των πιάτων σας. Η ενεργοποίησή του μειώνει αυτόματα το επίπεδο θορύβου του πλυντηρίου πιάτων σας στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα Eco στους 50 °C, με μειωμένη πίεση ψεκασμού και με παρατεταμένη διάρκεια καθαρισμού.

  Προστασία ποτηριών

  Προστασία ποτηριών για ήπια φροντίδα των ποτηριών και των ευαίσθητων γυαλικών σας. Επεδή το μαλακό νερό προκαλεί διάβρωση στα ποτήρια, τα πλυντήρια πιάτων της Bosch με τεχνολογία προστασίας ποτηριών ρυθμίζουν διαρκώς το βαθμό σκληρότητας του νερού. Έτσι βελτιστοποιούμε την προστασία των πολύτιμων ποτηριών και πορσελάνινων σκευών σας με ειδικές ανάγκες φροντίδας.

  Εύκολη προεπιλογή έναρξης προγράμματος στην επιθυμητή ώρα.

  Με τη λειτουργία χρονοκαθυστέρησης, μπορείτε να προεπιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε και την επιθυμητή ώρα έναρξης. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ευέλικτα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ εσείς εργάζεστε ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Αισθητήρας φορτίου

  Χάρη στον αισθητήρα φορτίου, μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια, όταν πλένετε λιγότερα πιάτα. Εξοικονομεί αυτόματα νερό και ενέργεια, όταν πλένετε λιγότερα πιάτα. Το βάρος του φορτίου μετριέται με έναν αισθητήρα της ταχύτητας περιστροφής, ο οποίος ανιχνεύει τη στάθμη του νερού.

  Εναλλάκτης Θερμότητας: πάντα η κατάλληλη θερμοκρασία για βέλτιστη φροντίδα των σκευών σας.

  Τα πλυντήρια με εναλλάκτη θερμότητας αντιμετωπίζουν τα πολύτιμα ποτήρια και τα πορσελάνινα σκεύη σας με ιδιαίτερη φροντίδα. Πριν το ξέβγαλμα, το νερό προθερμαίνεται σε ξεχωριστή δεξαμενή, ώστε να αποφεύγονται οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας στα ευαίσθητα σκεύη σας.

  AquaSensor: Ανίχνευση λεκέδων για καθαρά πιάτα που αστράφτουν.

  Ο αισθητήρας AquaSensor ρυθμίζει τη χρήση νερού ανάλογα με το είδος των λεκέδων και το πόσο λερωμένα είναι τα πιάτα, χρησιμοποιώντας δέσμες φωτός ενώ διαχειρίζεται το ξέβγαλμα. Ανάλογα με τα υπολείμματα τροφών, λιπών ή απορρυπαντικού στο ξέβγαλμα, η διαδικασία ξεβγάλματος αξιολογείται, ώστε να διαπιστωθεί, εάν πρέπει να συνεχιστεί.

  Πρόγραμμα 40 °C για ποτήρια

  Το πρόγραμμα 40 °C για ποτήρια καθαρίζει ήπια τα ποτήρια, ακόμη και τα κρυστάλλινα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας παράλληλα ιδανικό στέγνωμα και αστραφτερή λάμψη. Αυτό γίνεται δυνατό με τη μείωση της θερμοκρασίας πλυσίματος, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού κατά το ξέβγαλμα και την παράταση της διάρκειας στεγνώματος. Τα αστραφτερά ποτήρια και το στέγνωμα χωρίς κατάλοιπα αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι το καθάρισμα μπορεί να γίνει αστραφτερό και ήπιο.

  Aquastop: Το πλυντήριο πιάτων που αυτοπροστατεύεται από τις ζημιές του νερού.

  Οι μηχανικές βλάβες συμαβαίνουν πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή, κοστίζοντας σας χρήματα και πολύτιμο χρόνο. Το σύστημα AquaStop για τα πλυντήρια πιάτων αποτελείται από σωλήνα παροχής νερού με διπλό τοίχωμα, μια βαλβίδα ασφαλείας, καθώς και δοχείο συλλογής νερού με φλοτέρ στη βάση της συσκευής, που προσφέρουν 100% προστασία από διαρροές. Επιπλέον η Bosch σας προσφέρει εγγύηση για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Για τέλεια αποτελέσματα κάθε ημέρα.

  Απομακρυσμένος Διαγνωστικός Έλεγχος: Η υποστήριξη σας έγινε έξυπνη.

  Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να καλέσετε τη γραμμή υποστήριξης του Home Connect και να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους υποστήριξης πελατών, ο οποίος μπορεί να ελέγξει μαζί σας το πλυντήριο πιάτων από απόσταση. Εάν πρέπει να έρθει τεχνικός στο σπίτι σας, θα έχει μαζί του τα αναγκαία ανταλλακτικά, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

  Η κατανάλωση ενέργειας, υπό τον έλεγχο σας.

  Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε τις οικιακές μας συσκευές, όμως δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τη χρήση ενέργειας. Με την επιλογή FlexStart του Home Connect, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις οικιακές συσκευές Bosch του σπιτιού σας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Εάν χρησιμοποιείτε σύστημα διαχείρισης ενέργειας τύπου EEBUS για την έξυπνη σύνδεσή σας στο δίκτυο ρεύματος ή έχετε φωτοβολταϊκό συλλέκτη, μπορείτε πλέον να επιλέγετε τις ώρες κατά τις οποίες οι οικιακές σας συσκευές θα πρέπει να λειτουργούν - εύκολα, με την εφαρμογή Home Connect στην κινητή σας συσκευή.

  Η σωστή πρόταση για τη κάθε σας ανάγκη.

  Η λειτουργία Easy Start θα προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα για το πλυντήριο πιάτων σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τύπο πιατικών ή μαχαιροπήρουνων και τις προτιμήσεις καθαρισμού. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε μόνοι σας ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  Το πλυντήριο πιάτων που σας ενημερώνει.

  Εάν θέλετε, αποστέλλονται ειδοποιήσεις στην κινητή σας συσκευή, έτσι ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι. Από την εφαρμογή Home Connect, μπορείτε να βρίσκετε πανεύκολα την κατάσταση του τρέχοντος προγράμματος του πλυντηρίου πιάτων και όλες τις πληροφορίες που σας χρειάζονται.

  Το πλυντήριο πιάτων που γνωρίζει πόσες ταμπλέτες έχετε.

  Το να σας τελειώσουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου πιάτων είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν χρειάζεστε καθαρά πιάτα. Η λειτουργία μέτρησης ταμπλετών (Tab-Count) στην εφαρμογή Home Connect παρακολουθεί τις ταμπλέτες που καταναλώνετε και σας ενημερώνει με μια ειδοποίηση όταν απομένουν πέντε μόνο ταμπλέτες σύμφωνα με την τελευταία σας αγορά. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε νέο πακέτο, μέσω ενός απευθείας συνδέσμου. Επιτέλους, ένα πλυντήριο πιάτων που φροντίζει μόνο του τον εαυτό του.

  Χώρος για μαχαιροπήρουνα και μικρά κουζινικά σκεύη στο VarioDrawer.

  Χάρη στο τηλεσκοπικό συρτάρι VarioDrawer, τα πλυντήρια πιάτων τεχνολογίας ActiveWater με τρίτο επίπεδο φόρτωσης είναι ακόμα πιο άνετα. Είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετείτε μαχαιροπήρουνα και μικρότερα κουζινικά σκεύη, για παράδειγμα κουτάλες ή χτυπητήρια. Έτσι έχετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων και μέσα στο χώρο πλύσης απευλευθερώνεται περισσότερος χώρος. Η θήκη για μαχαιροπίρουνα στο κάτω καλάθι μπορεί να αντικατασταθεί από το VarioDrawer, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για ένα επιπλέον σερβίτσιο.

  Τρεις φορές γρηγορότερο ξέβγαλμα με βέλτιστο καθαρισμό και στέγνωμα, με τη λειτουργία VarioSpeed Plus.

  Χρησιμοποιήστε την επιλογή VarioSpeed Plus για πλύσιμο και στέγνωμα ενός πλήρους φορτίου πιατικών, με άψογο καθάρισμα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Ο χρόνος πλύσης μειώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού έως και κατά 66%. Απλώς ενεργοποιήστε την επιλογή VarioSpeed Plus όταν χρειάζεστε τα πιατικά σας γρήγορα, για παράδειγμα σε οικογενειακές γιορτές ή πάρτυ γενεθλίων.

  EcoSilence Drive: ισχυρό, ανθεκτικό, αθόρυβο και αποδοτικό.

  Για αποτελεσματικότερο πλύσιμο εξελίξαμε τον κινητήρα EcoSilence Drive. Είναι εξαιρετικά αθόρυβος, αποδοτικός και με χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το μοτέρ EcoSilence Drive λειτουργεί χωρίς ψήκτρες, είναι ιδιαίτερα ήσυχο και εγγυάται κορυφαία αποτελέσματα πλύσης.

  Τεχνολογία ActiveWater: λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, μεγαλύτερη απόδοση.

  Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει πλύση φιλική προς το περιβάλλον, για άριστο καθάρισμα. Η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας γίνεται μέσω στοχευμένης διανομής νερού, μιας βελτιστοποιημένης τεχνολογίας φιλτραρίσματος, καθώς και με ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας, για αυξημένη κυκλοφορία του νερού.

  Χαρακτηριστικά

 • Τύπος εγκατάστασης : Υποτοιχιζόμενο
 • Σερβίτσια : 14
 • Κατανάλωση νερού : 9,5 l
 • Ενεργειακή κλάση : A++
 • Λίστα προγραμμάτων : Glass, Silence, Αυτόματο 45-65°C, Γρήγορο, Εντατικό, Οικονομικό, Πρόπλυση
 • Επιπλέον επιλογές λειτουργίας : Extra dry, HygienePlus, Machine Care, Remote Start, VarioSpeedPlus
 • Επίπεδο θορύβου (dB(A) re 1 pW) : 44
 • 3? καλάθι : 3rd Rack 1.1
 • Ισχύς σε κατάσταση εκτός λειτουργίας (W) - ΝΕΑ (2010/30/EC) : 0,50 W
 • Ισχύς σε κατάσταση αναμονής (W) - ΝΕΑ (2010/30/EC) : 0,50 W
 • Home Connect
 • Home Connect Features : Απομακρυσμένη διάγνωση βλάβης, Απομακρυσμένη πρόσβαση και χειρισμός, Ενεργειακή διαχείριση φωτοβολταϊκών
 • Connectivity type : Wi-Fi
 • Χρώμα / Υλικό πλαϊνών : Χρώμα ανοξείδωτου ατσαλιού
 • Χρώμα / Υλικό μετόπης χειρισμού : Ανοξείδωτο, βαμμένο
 • Δυνατότητα επένδυσης πόρτας : Μη διαθέσιμο
 • Σύστημα στεγνώματος : Εναλλάκτης θερμότητας
 • Αφαιρούμενο επάνω τμήμα : Όχι
 • Υλικό κάδου : Inox
 • Αριθμός επιλογών : 5
 • Λίστα προγραμμάτων : Glass, Silence, Αυτόματο 45-65°C, Γρήγορο, Εντατικό, Οικονομικό, Πρόπλυση
 • Αριθμός διαφορετικών θερμοκρασιών πλυσίματος : 5
 • Σύστημα προστασίας κατά των διαρροών : Συνολικό σύστημα
 • Κατανάλωση ενέργειας (kWh) : 0,93 kWh
 • Απόδοση πλυσίματος : A
 • Απόδοση Στεγνώματος : A
 • Κατανάλωση νερού : 9,5 l
 • Μέγιστη θερμοκρασία εισαγωγής νερού (°C) : 60 °C
 • Ισχύς (W) : 2.400 W
 • Ηλεκτρικό ρεύμα (A) : 10 A
 • Τύπος πρίζας : Πριζα Gardy με γείωση
 • Διαστάσεις

 • Πλάτος συσκευής (mm) : 600 mm
 • Ύψος προϊόντος (mm) : 845 mm
 • Ύψος υποτοιχισμού (mm) : 815 mm
 • Μήκος εύκαμπτου σωλήνα εισαγωγής (cm) : 165 cm
 • Μήκος σωλήνα εξαγωγής (cm) : 190 cm
 • Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm) : 175 cm
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Ηλεκτρικές Συσκευές Bosch

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Bosch SMS68MI06E

0 Κριτικές