Delonghi IC8500

Παγωτομηχανή Delonghi IC8500
Κωδικός Επικοινωνίας: 10059885
Τιμή: € 48
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-5 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Delonghi IC8500 Παγωτομηχανή (8004399771642)

  • Μεγάλος ανοξείδωτος κάδος 1,5lt
  • 0,800Kgr παγωτό
  • διάφανο καπάκι με παράθυρο προσθήκης υλικών
  • κατάλληλο για γρήγορη ψύξη υγρών ή διατήρηση κύβων πάγου
  • αποσπάται πλήρως για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων
  • αξεσουάρ: αναδευτήρας, συνταγές
  • χρώμα: λευκό
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Μικρές Οικιακές Συσκευές  Delonghi

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Delonghi IC8500

0 Κριτικές

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 30/11/2014

Καλημέρα σας , παρακαλω θα ήθελα να μάθω ,εαν είναι μηχανή ρεύματος ή μπαταρίας και πως ψύχεται ο κάδος κατά την αναδευση (εαν η ανάδευση γίνεται μέσα στην κατάψυξη ή παγώνουμε τον κάδο πριν ή έχει σύστημα ψυξης αυτόνομο ). Ευχαριστώ πολύ

Η συγκεκριμένη παγωτομηχανή είναι ρεύματος και ο κάδος της ψύχεται για 24 ώρες στην κατάψυξη του ψυγείου. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη συσκευή όπου και ψύχει το μείγμα της συνταγής.

Ημ/νία ερώτησης: 06/11/2014

Καλημέρα σας, Θα ήθελα να με ενημερώσετε, γιατί υπάρχει αυτή η τεράστια διαφορά τιμής μεταξύ της Delonghi ICK 5000 και της Delonghi IC8500 , καθως και των περισσοτέρων οικιακών παγωτομηχανών?Επειδή ενδιαφέρομαι για μια καλή μηχανη παραγωγής Gelatto (κρεμώδους παγωτού) θα ήθελα να ξέρω τι διαφορά υπάρχει στις μηχανές που να δικαιολογεί και την διαφορά στην τιμή?

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο παγωτομηχανών που δικαιολογεί και την διαφορά τιμής είναι η παρακάτω:

Delonghi IC8500
Ο κάδος πρέπει να μπει στην κατάψυξη για 24 ώρες ώστες να καταψυχθεί το ψυκτικό υγρό. Μετά φτιάχνετε το παγωτό σας στον παγωμένο κάδο.

Delonghi ICK 5000
Δεν χρειάζεται να καταψύξετε τον κάδο. Διαθέτει Continuous chilling system: Ψυκτικό σύστημα που διατηρεί σταθερή χαμηλή θερμοκρασία, κατάλληλο για άμεση ψύξη και άλλων υγρών (π.χ.: χυμών). Επομένως, τοποθετείτε τα υλικά στον κάδο και αρχίζουν και παγώνουν.