Denon DSB150BT

Φορητά Ηχεία Denon DSB150BT
Κωδικός Επικοινωνίας: 10137756
Τιμή: € 148
Σε 3 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Denon DSB150BT Φορητά Ηχεία

 • Κορυφαίο Φορητό Bluetooth Ηχείο
 • Κατασκευασμένο έχοντας κατά νου μικρότερου μεγέθους δωμάτια, το Envaya Mini θα γεμίσει με ήχο το μπάνιο σας ή το γραφείο σας, ενώ λόγω του μικρού του μεγέθους θα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στον κήπο, το πάρκο ή οπουδήποτε αλλού επιθυμείτε. Το Envaya Mini είναι κλάσης IP67 ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει σε ένα τυχαίο βούτηγμα στην πισίνα ή το μπάνιο, χωρίς να χαθεί ούτε μία νότα. Συντονισμένο από κορυφαίας κλάσης μηχανικούς ήχου της Denon, κάθε ηχείο έχει επιμελώς φιλοτεχνηθεί για επίτευξη απαράμιλλης μουσικής απόδοσης. Εξοπλισμένο με το τελευταίο aptXtm Bluetooth, σας επιτρέπει να κάνετε streaming όλων των αγαπημένων σας ήχων με ποιότητας - CD ήχο. Πέραν αυτών, για ενδυνάμωση της ήδη εντυπωσιακής ηχητικής βαθμίδας των ηχείων, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε οποιαδήποτε δύο προϊόντα envaya και να τα ζευγαρώσετε στερεοφωνικά, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε σε αυτά ταυτόχρονα μουσική για να γεμίσετε με ήχο μεγαλύτερους χώρους. Απλή συνδεσιμότητα και ενεργοποίηση Siri επιτρέπει πλήρη έλεγχο χωρίς καλώδια από το smartphone σας.

 • Ανώτερος Ήχος
 • Η ενσωμάτωση προηγμένης τεχνολογίας επεξεργασίας ήχου εγγυάται εκπληκτική ποιότητα ήχου. Ο παραγόμενος ήχος είναι πάνω από οποιονοδήποτε άλλο ήχο, που ένα συμβατικό κόμπακτ ηχείο μπορεί να παρέξει. Αυτό επιτυγχάνεται χάρις στα "υπερμεγέθη" δικά μας μεγάφωνα, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο παθητικό διαχύτη μπάσων, που χωρά διακριτικά στον κομψό σχεδιασμό αυτού του ηχείου. Η απόδοση είναι τέλεια συντονισμένη με μία σειρά προηγμένων, ενσωματωμένων τεχνολογιών επεξεργασίας σήματος, που "έξυπνα" παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου από οποιαδήποτε συνδεδεμένη πηγή. Ο συντονισμός ήχου υλοποιείται από ειδικούς στον ήχο, μεριμνώντας για πιστή τήρηση της φιλοσοφίας ήχου της Denon.

 • Αδιάβροχο και ανθεκτικό
 • Το Envaya Mini της Denon είναι Ανθεκτικό σε Νερό και Σκόνη. Η επίσημη κατηγοριοποίησή του είναι Κλάσης IP67, που σημαίνει ότι το Envaya Mini μπορεί να αντέξει σε 1m βάθος νερού για 30 λεπτά, χωρίς να υποστεί ζημιά. Για να επιτευχθεί αυτό, όλες οι υποδοχές φισών είναι καλυμμένες με καπάκι, τα κενά έχουν κλείσει με ελαστικά παρεμβύσματα και το σασί είναι αδιάβροχο, που όλα αυτά μαζί σημαίνουν ότι νερό δεν μπορεί να υπεισέλθει στη συσκευή για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 • Bluetooth AptX
 • Το Envaya Mini διαθέτει το υψηλής-ποιότητας Bluetooth aptX Low Latency πρότυπο, προσφέροντας Ποιότητας-CD audio streaming με Bluetooth, ελαχιστοποιώντας θέματα λανθάνουσας κατάστασης και "lipsync (συγχρονισμού)", όταν αυτό υποστηρίζεται από τη streaming συσκευή.

 • Ζευγοποίηση Bluetooth
 • Αμέσως μετά την αποσυσκευασία και την ενεργοποίησή της για πρώτη φορά, η συσκευή θα περιέλθει αμέσως σε λειτουργία ζευγοποίησης. Ανοίξτε απλά την Bluetooth ρύθμιση στην smart συσκευή σας και επιβεβαιώστε την Envaya ζευγοποίηση. Αν αργότερα, θέλετε να ζευγοποιήσετε άλλη συσκευή, πατήστε απλά το πλήκτρο Bluetooth στη συσκευή για ένα δευτερόλεπτο και θα είστε έτοιμοι για αναπαραγωγή. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο για περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα, θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία stereo ζευγοποίησης.

 • Envaya Link
 • Αναζητάτε μεγαλύτερη ισχύ ή απλά θέλετε πραγματική stereo διαμόρφωση; Κανένα πρόβλημα. Ζευγοποιήστε απλά δύο Envaya's για αναπαραγωγή μαζί ως stereo σετ. Ένα ηχείο θα αναλάβει το αριστερό κανάλι, το άλλο το δεξί.

 • Πραγματοποίηση Τηλεφωνικών Κλήσεων και ομιλία στο "Siri"
 • Το ενσωματωμένο μικρόφωνο καθιστά πανεύκολη την πραγματοποίηση hands free κλήσεων. Αμέσως μετά τη σύνδεση με Bluetooth με το smartphone σας, είστε έτοιμοι. Μπορείτε ακόμα να μιλήσετε στον προσωπικό σας βοηθό "Siri" σε iPhone. Απλά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο τηλεφώνου στο Envaya και το Siri θα ενεργοποιηθεί.

 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Εικόνα & Ήχος Denon

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Denon DSB150BT

0 Κριτικές