GoPro Hero4 Black Music

Action Βιντεοκάμερες GoPro Hero4 Black Music
Κωδικός Επικοινωνίας: 10106312
Τιμή: € 529
Σε 14 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

GoPro Hero4 Black Music Action Βιντεοκάμερες (818279012811)

  Από jamming με φίλους μέχρι headlining συναυλίες-καταγράψτε τη μουσική σας με τη HERO4 Black / Music edition, που διαθέτει την πιο προηγμένη GoPro ποτέ. Η HERO4 Black διαθέτει απίστευτης υψηλής ανάλυσης 4K30 και 2.7K50 βίντεο και υψηλό ρυθμό καρέ 1080p120 βίντεο, βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές. Τοποθετήστε την GoPro σας σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για εξαιρετικά συναρπαστικά πλάνα που επιτρέπουν στους φίλους και τους οπαδούς να βιώσουν τη μουσική σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Protune για βίντεο και φωτογραφίες αξιοποιούν πλήρως το δυναμικό της φωτογραφικής μηχανής με τον χειροκίνητο έλεγχο του χρώματος, Όριο ISO, Έκθεσης κα. Και με το λογισμικό GoPro, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικής ποιότητας βίντεο για την προώθηση στο Facebook, Twitter, YouTube κα.

  Καταγράψτε την παράστασή σας.
  Τώρα οι μουσικοί όλων των επιπέδων, από ανερχόμενα αστέρια ως σούπερ σταρ-μπορείτε να συλλάβετε με επαγγελματικής, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης, βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ και πανέμορφες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.

  Βάσεις φτιαγμένες για μουσική.
  Οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται σας επιτρέπουν να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για να συλλάβετε μοναδικό, συναρπαστικό υλικό που γοητεύει το κοινό και τους επιτρέπει να βιώσουν τη μουσική σας όπως ποτέ πριν.

  THE FRAME
  Με ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το πλαίσιο επιτρέπει συμπαγή, χαμηλού προφίλ τοποθέτηση που είναι τέλεια για μουσικά όργανα.

  Αποσπώμενες Βάσεις Οργάνων
  Τοποθετήστε την κάμερά σας στην κιθάρα σας, τα τύμπανα, πικάπ, πλήκτρα ή άλλο μέσο με αυτές τις εύκολα αφαιρούμενες, μη βλαβερές αυτοκόλλητες βάσεις.

  Ανάρτηση Βάσης Μικροφώνου
  Τοποθετήστε την κάμερα στη βάση μικροφώνου σας. Συμβατό με την πρότυπη βάση μικροφώνου των ΗΠΑ 5/8 "-27. Περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα για την ευρωπαϊκή βάση μικρόφωνου 3/8 "-16.

  2x Απόδοση
  Με 2x ισχυρότερο επεξεργαστή, 2x ταχύτερη καταγραφή video και ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας από την προκάτοχό της, η HERO4 Black προσφέρει πιο πλούσιο, λεπτομερειακό και ευκρινές αποτέλεσμα.1 Συνδυασμένη με μία πληθώρα από νέα χαρακτηριστικά, λειτουργίες και τεχνολογίες σε συνδυασμό με βελτιώσεις στον ήχο, χρηστικότητα, ασύρματη συνδεσιμότητα και άλλα, την καθιστούν μακράν την πιο προηγμένη Gopro!

  4K30. 4x ανάλυση στα 1080p
  4K30, 2.7K50, 1080p120—η HERO4 Black είναι η πρώτη κάμερα του είδους της που προσφέρει καταγραφή video σε υπέρ υψηλή ανάλυση και με τόσο υψηλό frame rate! Η HERO4 Black προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας βίντεο σε ένα μικροσκοπικό πακέτο. Εκπληκτική καθαρότητα. Ομαλή ανεπανάληπτη αναπαραγωγή σε αργή κίνηση. Κινηματογραφική ποιότητα λήψης. H HERO4 Black σας τα προσφέρει όλα!

  Γρήγορα, ισχυρή λήψη φωτογραφιών.
  Η HERO4 Black λαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες 12MP για το σύνολο των αναγκών της παραγωγής σας, από τη δημιουργία εξώφυλλων άλμπουμ μέχρι την τεκμηρίωση της περιοδείας σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία τρόπων για να τραβήξετε το τέλειο πλάνο. Η λειτουργία Burst mode τραβάει μέχρι και 30 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο, ιδανικό για σόλο στα ντραμ και άλλες ακολουθίες γρήγορης δράσης. Το Time Lapse καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα χρόνου από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικό για πλάνα τραβηγμένα από κάμερα τοποθετημένη σε μουσικά όργανα και το κουμπί του κλείστρου είναι μακριά ή τη λήψη μιας σειράς φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

  Νέες ρυθμίσεις νυχτερινής λήψης
  Καταγράψτε σούπερ σκηνές με χαμηλό φωτισμό με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Night Photo και Time Lapse μας προσφέρουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έκθεσης έως 30 δευτερόλεπτα και τη μία φωτογραφία και τις φωτογραφίες σε Time Lapse. Είτε τραβάτε το πλήθος σε ένα σκοτεινό χώρο ή μια λεπτομέρεια στη σκηνή πριν πέσουν τα φώτα επάνω του, πάρτε την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ισχυρές εικόνες σε οποιαδήποτε σενάριο με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

  Ελέγξτε, δείτε και μοιραστείτε με το ενσωματωμένο Wi-Fi + Bluetooth
  Η HERO4 Black διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth ώστε να μπορείτε να να συνδεθείτε με την εφαρμογή GoPro App, το τηλεχειριστήριο Smart Remote (πωλείται χωριστά) κα. Η GoPro App μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε μια ζωντανό χειριστήριο βίντεο για τη μηχανή σας, προσφέροντας πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων, εύκολη προεπισκόπηση λήψης και αναπαραγωγής, καθώς και την ανταλλαγή μέσω sms, email, Facebook κα. Το Smart Remote σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές κάμερες GoPro από απόσταση έως 180m.

  Επαγγελματική απόδοση ήχου.
  Με ένα ισχυρό νέο σύστημα ήχου, η HERO4 Black συλλαμβάνει καθαρό, υψηλής πιστότητας ήχο. Το τεχνολογίας αιχμής μικρόφωνό του προσφέρει σχεδόν 2 φορές το δυναμικό εύρος, ενώ ένας αλγόριθμος ήχου best-in-class εξασφαλίζει στις εγγραφές σας να ακούγονται πιο ομαλά και πιο φυσικά από ποτέ.

  Μικρός, ελαφρύς σχεδιασμός.
  Με βάρος μόλις 87,9 γρ. (3,1 ουγκιά), η μικρή HERO4 Black φωτογραφική μηχανή σας εξασφαλίζει ότι η απόδοσή σας, όχι η παρουσία της, είναι αυτή που κρατά την προσοχή του ακροατηρίου σας. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για τοποθέτηση σε όργανα και την χαμηλού προφίλ λήψης στη σκηνή.

  Υπερ-ευρυγώνιος φακός.
  Τοποθετήστε όλη την μπάντα μέσα στο πλάνο χάρη στον εξαιρετικά ευρείας γωνίας γυάλινο φακό HERO4 Black. Είναι εξαιρετικό για την καταγραφή μεγάλων ομάδων σε μικρούς χώρους, όπως την πρόβα σε ένα στενό δωμάτιο ή πολυσύχναστα club- και προσφέρει ένα επεκτατικό οπτικό πεδίο λήψης για δυναμικά, και συναρπαστικά πλάνα.

  Τα πιο καθηλωτικά βίντεο στον κόσμο.
  Η HERO4 Black διαθέτει Superview , μια GoPro αποκλειστική λειτουργία βίντεο που συλλαμβάνει την πιο συναρπαστική προοπτική ευρείας γωνία του κόσμου. Σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας κατά την λήψη, με αποτέλεσμα ένα σαγηνευτικό, εξαιρετικά ελκυστικό υλικό της κάθε περιπέτειάς σας.

  Αυτόματη λειτουργία Low Light.
  Είτε είστε σε ένα φεστιβάλ αργά το βράδυ ή είτε τζαμάρετε στο γκαράζ σας, η αυτόματη λειτουργία Low Light αλλάζει έξυπνα το frame rate με βάση τις συνθήκες φωτισμού για βέλτιστη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα κάνει τη σκέψη για σας, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε ευκρινείς, καθαρές σκηνές στους πιο σκοτεινούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας.

  Διευκόλυνση QuikCapture
  Θα είστε έτοιμοι να συλλάβετε τη στιγμή γρήγορα οποτεδήποτε θελήσετε, με τη νέα λειτουργία QuikCapture. Μετατρέπει την GoPro σας σε μια φωτογραφική μηχανή ενός κουμπιού, η οποία σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να ξεκινήσετε την καταγραφή αυτόματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Πιέστε μία φορά για την εγγραφή βίντεο, πατήστε και κρατήστε πατημένο για δύο δευτερόλεπτα για να τραβήξετε φωτογραφίες σε Time Lapse. Δεν θα ανησυχήσετε ποτέ ξανά αν θα χάσετε μία επική λήψη.

  Protune, τώρα για photo + video
  Η λειτουργία Protune ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας ελάχιστα συμπιεσμένο, κινηματογραφικού-διαμετρήματος βίντεο βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές, και προηγμένους χειροκίνητους ελέγχους για φωτογραφίες και βίντεο. Προσαρμόστε τη δημιουργικότητά σας με τις ρυθμίσεις στο χρώμα, το Όριο ISO, την ισορροπία λευκού, την Ευκρίνεια και την Έκθεση-και απολαύστε στο μεγαλύτερο βαθμό τον χειροκίνητο έλεγχο που διατίθεται σε μια κάμερα GoPro.

  Βελτιωμένος Έλεγχος Κάμερας
  Η HERO4 Black διαθέτει ένα νέο ειδικό κουμπί που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής. Τα απλοποιημένα μενού κάνουν την πλοήγηση στις ρυθμίσεις πιο εύκολη από ποτέ.

  GoPro App + λογισμικό
  Επεκτείνετε την GoPro εμπειρία σας με το δωρεάν GoPro App και GoPro Studio λογισμικό. Το GoPro App σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet σας, να δείτε και να κοινοποιήσετε το περιεχόμενό σας και να παρακολουθείστε τα "best of" βίντεο από το GoPro Κανάλι. Χρησιμοποιήστε το GoPro Studio για να δημιουργήσετε το δικό σας ελκυστικό GoPro στυλ βίντεο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

  1. Σεσύγκριση με την HERO3+ Black Edition.
  2. Πωλείται/νται χωριστά.
  3. 3.5mm Mic Adapter απαιτείτε, πωλείται χωριστά.

  Τι περιλαμβάνει

 • HERO4 Black Camera
 • Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
 • The Frame
 • 2 αποσπώμενες αναρτήσεις σε μουσικά όργανα
 • Ανάρτηση για την βάση του μικροφώνου
 • Πόρπες Γρήγορης Απασφάλισης
 • 3-Way Βραχίονας Περιστροφής
 • USB Καλώδιο

  Βάρος
 • Κάμερα: 88g
 • Φωτογραφική μηχανή με περίβλημα: 152g

  Βίντεο Αναλύσεις

  Βίντεο Ανάλυση / Καρέ Ανά Δευτερόλεπτο (fps) NTSC/PAL / Οπτικό Πεδίο (FOV) / Ανάλυση οθόνης
 • 4K / 30, 25, 24 / Ultra Wide / 3840x2160
 • 4K SuperView / 24 / Ultra Wide / 3840x2160
 • 2.7K / 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide, Medium / 2704x1520
 • 2.7K SuperView / 30, 25 / Ultra Wide / 2704x1520
 • 2.7K 4:3 / 30, 25 / Ultra Wide / 2704x2028
 • 1440p / 80, 60, 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide / 1920x1440
 • 1080p / 120, 90, 60, 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide, Medium 1, Narrow / 1920x1080
 • 1080p SuperView / 80, 60, 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide / 1920x1080
 • 960p / 120, 60, 50 / Ultra Wide / 1280x960
 • 720p/ 120, 60, 50, 30 , 25 / Ultra Wide, Medium, Narrow / 1280x720
 • 720p SuperView/ 120, 60, 50 / Ultra Wide / 1280x720
 • WVGA / 240/ Ultra Wide / 848x480

  1 Το Medium FOV δεν είναι διαθέσιμο στα 1080p120 και στα 1080p90.

  Video Format
 • H.264 codec, .mp4 file format

  Video + Photo
 • Εγγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών σε Time Lapse ταυτόχρονα. Διαθέσιμα διαστήματα στα 5, 10, 30 και 60 δευτεόλεπτα.

  Βίντεο Ανάλυση / Καρέ Βίντεο Ανά δευτερόλεπτο (fps) / Βίντεο FOV
 • 1440p / 30, 25, 24 / Ultra Wide
 • 1080p / 30, 25, 24 / Ultra Wide, Medium, Narrow
 • 720p / 60, 50, 30, 25 / Ultra Wide 2, Medium, Narrow

  2 Το Ultra Wide δεν είναι διαθέσιμο στα 60 fps.

  Looping
 • Καταγράψτε ένα συνεχή βρόχο βίντεο που αντικαθιστά τον εαυτό του μέχρι να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου για να σταματήσει και να σώσει.

  Ρυθμίσεις Καταγραφής Βίντεο Για Προχωρημένους

  SuperView
  Η Λειτουργία Βίντεο SuperView συλλαμβάνει την πιο συναρπαστική προοπτική ευρείας γωνίας του κόσμου. Σας επιτρέπει να συλλαμβάνετε περισσότερα από τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας κατά την λήψη, και παρέχει πλήρη ευρυγώνια αναπαραγωγή.

  SuperView Ρυθμίσεις

  SuperView Λειτουργία / Ανάλυση Βίντεο
 • 4K SuperView / 3840 x 2160
 • 2.7K SuperView / 2704 x 1520
 • 1080p SuperView / 1920 x 1080
 • 720p SuperView / 1280 x 720

  Auto Low Light
  Η Αυτόματη λειτουργία Low Light προσαρμόζει αυτόματα τις ταχύτητες καρέ ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού για ενισχυμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Τα ποσοστά καρέ προσαρμόζονται σε συνθήκες μεσαίου και χαμηλού φωτισμού. Η αναπαραγωγή προκύπτει στο επιλεγμένο ποσοστό ανάλυσης και ρυθμό καρέ.

  Photo Mode (Λειτουργία Φωτογραφίας)

  Αναλύσεις Φωτογραφίας

  Ανάλυση / Οπτικό Πεδίο (FOV) / Ανάλυση Οθόνης
 • 12MP (Default) / Wide / 4000 x 3000
 • 7MP / Wide, Medium / 3000 x 2250
 • 5MP / Medium / 2560 x 1920

  ContinuousPhoto- Συνεχής Φωτογράφιση (μέχρι 30 δευτερόλεπτα)
  Κρατήστε πατημένο το κουμπί του κλείστρου για να συλλάβετε μια συνεχόμενη σειρά από φωτογραφίες μέχρι να αφήσετε το κουμπί του κλείστρου.

  Χρονικά Διαστήματα Συνεχόμενους Φωτογράφισης - Continuous Interval
 • 3 φωτογραφίες/1 δευτερόλεπτο (Default)
 • 5 φωτογραφίες /1 δευτερόλεπτο
 • 10 φωτογραφίες /1 δευτερόλεπτο

  NightPhoto - Νυχτερινή Φωτογράφιση
  Τραβήξτε μία φωτογραφία σε προσαρμόσιμο χρόνο έκθεσης μέχρι 30 δευτερόλεπτα.

  Λειτουργία Multi-Shot
  Αναλύσεις Φωτογραφίας
  Ανάλυση / Οπτικό πεδίο (FOV) / Ανάλυση Οθόνης
 • 12MP (Default) / Wide / 4000 x 3000
 • 7MP / Wide, Medium / 3000 x 2250
 • 5MP / Medium / 2560 x 1920

  Burst
  Σύλληψη έως και 30 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο.

  Burst Ρυθμός
 • 30 φωτογραφίες / 1 δευτερόλεπτο (Προεπιλογή), 30 φωτογραφίες / 2 δευτερόλεπτα, 30 φωτογραφίες / 3 δευτερόλεπτα, 30 φωτογραφίες / 6 δευτερόλεπτα 1 10 φωτογραφίες / 1 δευτερόλεπτο
 • 10 φωτογραφίες / 2 δευτερόλεπτα, 10 φωτογραφίες / 3 δευτερόλεπτα
 • 5 φωτογραφίες / 1 δευτερόλεπτο
 • 3 φωτογραφίες / 1 δευτερόλεπτο

  Time Lapse
  Αυτόματα συλλαμβάνει μια σειρά από φωτογραφίες σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  Time Lapse Διαστήματα Φωτογραφιών
 •  0.5, 1, 2, 5, 10, 30 και 60 δευτερόλεπτα

  Night Lapse
  Λήψη μιας σειράς φωτογραφιών σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και χρόνους έκθεσης.

  Night Lapse Διαστήματα Φωτογραφιών
 • 15, 20, 30 και 60 δευτερόλεπτα
 • 2, 5, 30 και 60 λεπτά

  Ισορροπία Λευκού
  Ρυθμίζει το συνολικό χρωματικό τόνο των βίντεο και των φωτογραφιών.

  Ισορροπία λευκού / Συνιστώμενες συνθήκες φωτισμού
 • Αυτόματο (Προεπιλογή) / προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα τόνο με βάση τις περιβαλλοντικές συνθήκες
 • 3000K / Θερμό φως (πυρακτώσεως ή την ανατολή / δύση του ηλίου φωτισμού)
 • 5500K / Ελαφρώς δροσερό φως (δροσερό φθορισμού, κατά μέσο όρο το φως της ημέρας)
 • 6500K / δροσερό φως (συνθήκες συννεφιάς)
 • Native / Τυποποιημένο βελτιστοποιημένο χρώμα

  Όριο ISO
  Ρυθμίζει την ευαισθησία της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού περιβάλλοντα, και δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στη φωτεινότητα και στον θόρυβο της εικόνας. Θόρυβος εικόνας αναφέρεται στο βαθμό της κοκκώδους υφής στην εικόνα.

  Ρυθμίσεις
 • Protune για Video ISO Limit 6400, 1600, 400
 • Protune για Photo ISO Limit 800, 400, 200, 100

  Μπαταρία + Φόρτιση
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων
 • Ονομαστική στα 1160 mAh, 3.8V, 4.4Wh

  Θύρες
  Mini USB
 • Φόρτιση
 • Σύνδεση σε υπολογιστή για μεταφορά αναπαραγωγή / αρχείων / φόρτιση
 • Υποστηρίζει 3.5mm για μικρόφωνο μέσω προαιρετικού προσαρμογέα (πωλείται ξεχωριστά)
 • Υποστηρίζει αναπαραγωγή σε composite TV μέσω οπτικού καλωδίου (πωλείται ξεχωριστά)
  Micro HDMI
 • Υποστηρίζει την αναπαραγωγή σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μέσω οπτικού καλωδίου (πωλείται ξεχωριστά)
 • Αναπαραγωγή HDMI έχει πιστοποιηθεί μέχρι 1080p
  microSD
 • κάρτα μνήμης

  Αποθήκευση
 • κάρτα μνήμης microSD με μια τάξη 10 ή UHS-1 βαθμολογία που απαιτείται.
 • Μέχρι 64GB χωρητικότητα υποστηρίζεται
 • Χρόνους εγγραφής ποικίλλει ανάλογα με τις αναλύσεις και τις ταχύτητες καρέ

  Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την καλύτερη αναπαραγωγή σε υπολογιστές Mac και Windows
 • Mac OS X 10.8 και μεταγενέστερα / Microsoft Windows 7, 8.x
 • Επεξεργαστές Intel Core 2 Duo ή Intel Dual Core
 • 4GB RAM
 • Mac: κάρτα γραφικών που αποστέλλονται με επεξεργαστές Intel Dual Core Macs ή καλύτερα / Windows: κάρτα γραφικών που υποστηρίζει το OpenGL 1.2 ή νεότερη έκδοση
 • 5400 RPM εσωτερικό σκληρό δίσκο (7200 RPM δίσκου ή SSD συνιστάται)
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Εικόνα & Ήχος GoPro

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: GoPro Hero4 Black Music

0 Κριτικές