GoPro Hero4 Silver Music

Action Βιντεοκάμερες GoPro Hero4 Silver Music
Κωδικός Επικοινωνίας: 10106316
Τιμή: € 431
Σε 12 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Κατόπιν Παραγγελίας - Παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς για χρόνο παράδοσης
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

GoPro Hero4 Silver Music Action Βιντεοκάμερες (818279012651)

  Είτε βρίσκεστε στο στούντιο, είτε τζαμάροντας με φίλους, είτε παίζοντας σε συναυλία, η HERO4 Silver / Music edition έχει όλα όσα χρειάζεστε για να τραβήξετε και να μοιραστείτε εκπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες από την απόδοσή σας. Τοποθετήστε την κάμερα σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για συναρπαστικά GoPro στυλ βίντεο που επιτρέπει στους φίλους και τους οπαδούς να βιώσουν τη μουσική σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η ενσωματωμένη οθόνη αφής καθιστά τον έλεγχο της μηχανής, το καδράρισμα των πλάνων και την αναπαραγωγή βίντεο πιο εύκολη από ποτέ. Και με το λογισμικό GoPro, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε επαγγελματικά βίντεο για να προωθήσει στο Facebook, Twitter, YouTube και άλλα.

  Καταγράψτε την παράστασή σας.
  Τώρα οι μουσικοί όλων των επιπέδων, από ανερχόμενα αστέρια ως σούπερ σταρ-μπορούν να καταγράψουν επαγγελματικής ποιότητας βίντεο και φωτογραφίες από τις εμφανίσεις τους.

  Βάσεις φτιαγμένες για μουσική.
  Οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται σας επιτρέπουν να συνδέσετε τη φωτογραφική μηχανή σε όργανα, πικάπ, βάσεις μικροφώνου και εξοπλισμό σκηνής για να συλλάβετε μοναδικό, συναρπαστικό υλικό που γοητεύει το κοινό και τους επιτρέπει να βιώσουν τη μουσική σας όπως ποτέ πριν.

  THE FRAME
  Με ένα κομψό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, το πλαίσιο επιτρέπει συμπαγή, χαμηλού προφίλ τοποθέτηση που είναι τέλεια για μουσικά όργανα.

  Αποσπώμενες Βάσεις Οργάνων
  Τοποθετήστε την κάμερά σας στην κιθάρα σας, τα τύμπανα, το πικάπ, τα πλήκτρα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με αυτές τις εύκολα αφαιρούμενες, μη βλαβερές αυτοκόλλητες βάσεις.

  Ανάρτηση Βάσης Μικροφώνου
  Τοποθετήστε την κάμερα στη βάση μικροφώνου σας. Συμβατό με την πρότυπη βάση μικροφώνου των ΗΠΑ 5/8 "-27. Περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα για την ευρωπαϊκή βάση μικρόφωνου 3/8 "-16.

  Ενσωματωμένη οθόνη αφής.
  Η HERO4 Silver είναι η πρώτη GoPro που διαθέτει μια ενσωματωμένη οθόνη αφής. Χρησιμοποιήστε τη για να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και για να καδράρετε τέλεια τα πλάνα σας. Μπορείτε να αναπαράγετε το περιεχόμενο και να ξαναζήσετε τη στιγμή αμέσως. Μπορείτε να προηγηθείτε εύκολα στα μενού της κάμερας και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις, απλά πατήστε και σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη.

  Επαγγελματικής ποιότητας βίντεο.
  Με έναν ενισχυμένο αισθητήρα, η HERO4 Silver μπορεί να υπερηφανεύεται για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε από τις best-seller κάμερες GoPro πριν από αυτήν. Καταγράψτε εντυπωσιακό βίντεο 1080p60 που είναι πιο ευκρινές και πιο ζωντανό από ποτέ. Το υψηλής ανάλυσης, υψηλή ταχύτητας καρέ 720p120 και 960p100 βίντεο προσφέρει εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή σε αργή κίνηση όλων των highlights σας. Το 4K και 2.7K βίντεο προσφέρει εξαιρετική σύλληψη υψηλής ανάλυσης, κινηματογραφικής ποιότητας.

  Πανίσχυρη Λήψη φωτογραφιών
  Η HERO4 Silver λαμβάνει υπέροχες φωτογραφίες 12MP για το σύνολο των αναγκών της παραγωγής σας, από τη δημιουργία εξώφυλλων άλμπουμ μέχρι την τεκμηρίωση της περιοδείας σας. Επιλέξτε από μια ποικιλία τρόπων για να τραβήξετε το τέλειο πλάνο. Η λειτουργία Burst mode τραβάει μέχρι και 30 φωτογραφίες σε ένα δευτερόλεπτο, ιδανικό για σόλο στα ντραμ και άλλες ακολουθίες γρήγορης δράσης. Το Time Lapse καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα από 0,5 έως 60 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανική για πλάνα τραβηγμένα από κάμερα τοποθετημένη σε μουσικά όργανα και το κουμπί του κλείστρου είναι μακριά ή τη λήψη μιας σειράς φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας.

  Νέες ρυθμίσεις νυχτερινής λήψης
  Καταγράψτε σούπερ σκηνές με χαμηλό φωτισμό με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι νέες ρυθμίσεις Night Photo και Time Lapse μας προσφέρουν προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έκθεσης έως 30 δευτερόλεπτα και τη μία φωτογραφία και τις φωτογραφίες σε Time Lapse. Είτε τραβάτε το πλήθος σε ένα σκοτεινό χώρο ή μια λεπτομέρεια στη σκηνή πριν πέσουν τα φώτα επάνω του, πάρτε την ευελιξία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ισχυρές εικόνες σε οποιαδήποτε σενάριο με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό.

  Ελέγξτε, δείτε και μοιραστείτε με το ενσωματωμένο Wi-Fi + Bluetooth
  Η HERO4 Silver διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με την εφαρμογή GoPro App, το τηλεχειριστήριο Smart Remote** κα. Το GoPro App μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet σας σε ένα ζωντανό χειριστήριο βίντεο για τη μηχανή σας, προσφέροντας πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των ρυθμίσεων, εύκολη προεπισκόπηση λήψης και αναπαραγωγής, καθώς και την ανταλλαγή μέσω sms, email, Facebook κα. Το Smart Remote σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές κάμερες GoPro από απόσταση έως 180m.

  Εντυπωσιακή απόδοση ήχου.
  Με ένα ισχυρό νέο σύστημα ήχου, η HERO4 Silver καταγράφει καθαρό, ήχο υψηλής πιστότητας. Το τεχνολογίας αιχμής μικρόφωνό του προσφέρει σχεδόν 2 φορές το δυναμικό εύρος, ενώ ένας αλγόριθμος ήχου best-in-class εξασφαλίζει τις εγγραφές σας να ακούγονται πιο ομαλά και πιο φυσικά από ποτέ. Για πρόσθετη απόδοση, η κάμερα είναι συμβατή με μια ποικιλία από εξωτερικά μικρόφωνα** χρησιμοποιώντας το προαιρετικό 3,5 χιλιοστών Προσαρμογέα μικριφώνου.

  Μικρός, ελαφρύς σχεδιασμός.
  Με βάρος μόλις 84 γρ (2,9 ουγκιά), η μικρή HERO4 Silver φωτογραφική μηχανή σας εξασφαλίζει ότι η απόδοσή σας, και όχι η παρουσία της, είναι αυτή που κρατά την προσοχή του ακροατηρίου σας. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για τοποθέτηση σε όργανα και την χαμηλού προφίλ λήψης στη σκηνή.

  Υπερ-ευρυγώνιος φακός.
  Τοποθετήστε όλη την μπάντα μέσα στο πλάνο χάρη στον εξαιρετικά ευρείας γωνίας γυάλινο φακό. Είναι εξαιρετικό για την καταγραφή μεγάλων ομάδων σε μικρούς χώρους, όπως την πρόβα σε ένα στενό δωμάτιο ή πολυσύχναστα club- και προσφέρει ένα επεκτατικό οπτικό πεδίο λήψης για δυναμικά, και συναρπαστικά πλάνα.

  Τα πιο καθηλωτικά βίντεο στον κόσμο.
  Η HERO4 Silver διαθέτει Superview , μια GoPro αποκλειστική λειτουργία βίντεο που συλλαμβάνει την πιο συναρπαστική προοπτική ευρείας γωνία του κόσμου. Σας επιτρέπει να συλλάβετε περισσότερο τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας κατά την λήψη, με αποτέλεσμα ένα σαγηνευτικό, εξαιρετικά ελκυστικό υλικό της κάθε περιπέτειάς σας.

  Αυτόματη λειτουργία Low Light.
  Είτε είστε σε ένα φεστιβάλ αργά το βράδυ είτε τζαμάρετε στο γκαράζ σας, η αυτόματη λειτουργία Low Light αλλάζει έξυπνα το frame rate με βάση τις συνθήκες φωτισμού για βέλτιστη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Η κάμερα κάνει τη σκέψη για σας, ώστε να μπορείτε να συλλάβετε ευκρινείς, καθαρές σκηνές στους πιο σκοτεινούς χώρους, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σας.

  Protune, τώρα για photo + video
  Η λειτουργία Protune ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας ελάχιστα συμπιεσμένο, κινηματογραφικού-διαμετρήματος βίντεο βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές παραγωγές, και προηγμένους χειροκίνητους ελέγχους για φωτογραφίες και βίντεο. Προσαρμόστε τη δημιουργικότητά σας με τις ρυθμίσεις στο χρώμα, το Όριο ISO, την ισορροπία λευκού, την Ευκρίνεια και την Έκθεση-και απολαύστε στο μεγαλύτερο βαθμό τον χειροκίνητο έλεγχο που διατίθεται σε μια κάμερα GoPro.

  Βελτιωμένος Έλεγχος Κάμερας
  Η HERO4 Silver διαθέτει ένα νέο ειδικό κουμπί που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής. Τα απλοποιημένα μενού κάνουν την πλοήγηση στις ρυθμίσεις πιο εύκολη από ποτέ.*

  GoPro App + λογισμικό
  Επεκτείνετε την GoPro εμπειρία σας με το δωρεάν GoPro App και GoPro Studio λογισμικό. Το GoPro App σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet σας, να δείτε και να κοινοποιήσετε το περιεχόμενό σας και να παρακολουθείστε τα "best of" βίντεο από το GoPro Κανάλι. Χρησιμοποιήστε το GoPro Studio για να δημιουργήσετε το δικό σας ελκυστικό GoPro στυλ βίντεο για να το μοιραστείτε με τον κόσμο.

  *Σε σύγκριση με την HERO3+ Black Edition.
  **Πωλείται/νται χωριστά.

  Τι περιλαμβάνεται

 • HERO4 κάμερα ασημί με ενσωματωμένη οθόνη αφής
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
 • The Frame
 • 2 Αποσπώμενες βάσεις οργάνων
 • Ανάρτηση για βάση μικροφώνου
 • Προστατευτικός φακός + Καπάκι φακού
 • Πόρπες Γρήγορης Απασφάλισης
 • 3-Way βραχίονας περιστροφής
 • Καλώδιο USB

  Βάρος
 • Κάμερα: 2,9 ουγκιές (84g)
 • Κάμερα με housing: 5,2 ουγκιές (147g)

  Αναλύσεις Βίντεο
  Βίντεο Ανάλυση / Καρέ ανα Δευτερόλεπτο (fps) NTSC/PAL / Οπτικό Πεδίο (FOV) / Ανάλυση Οθόνης
 • 4K / 15, 12.5 / Ultra Wide / 3840x2160
 • 2.7K / 30, 25, 24 / Ultra Wide, Medium / 2704x1520
 • 1440p / 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide / 1920x1440
 • 1080p / 60, 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide, Medium, Narrow / 1920x1080
 • 1080p SuperView / 60, 50, 48, 30, 25, 24 / Ultra Wide / 1920x1080
 • 960p / 100, 60, 50 / Ultra Wide / 1280x960
 • 720p / 120, 60, 50, 30, 25 / Ultra Wide, Medium, Narrow / 1280x720
 • 720p SuperView / 100, 60, 50 / Ultra Wide / 1280x720
 • WVGA / 240 / Ultra Wide / 848x480

  Βίντεο Format
 • H.264 codec, .mp4 μορφή αρχείου

  Time Lapse βίντεο
 • Δημιουργεί αυτόματα βίντεο από τα καρέ που λαμβάνονται σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Διατίθεται μόνο σε 4K και 2.7k 4: 3 αναλύσεις (2.7k 4: 3 είναι διαθέσιμο μόνο για Time Lapse βίντεο). Μπορεί να απαιτείται μια ενημέρωση λογισμικού της κάμερας

  Time Lapse Διαστήματα Φωτογραφίών
 • 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 και 60 δευτερόλεπτα

  Night Lapse
 • Λήψη μιας σειράς φωτογραφιών σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και χρόνους έκθεσης

  Night Lapse διαστήματα Φωτογραφιών
 • 15, 20, 30 και 60 δευτερόλεπτα
 • 2, 5, 30 και 60 λεπτά

  Shutter
  Χρησιμοποιείται μόνο για Night Photo και Night Lapse και καθορίζει το χρονικό διάστημα που το κλείστρο είναι ανοιχτό.
 • Auto (Default) μέχρι 2 δευτερόλεπτα
 • Fixed 2, 5, 10, 15, 20 ή 30 δευτερόλεπτα

  Ισορροπία Λευκού
 • Auto (Default) Προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα τόνο με βάση τις περιβαλλοντικές συνθήκες
 • 3000K Θερμό φως (πυρακτώσεως ή την ανατολή / δύση του ηλίου φωτισμού)
 • 5500K Ελαφρώς δροσερό φως (δροσερό φθορισμού, κατά μέσο όρο το φως της ημέρας)
 • 6500K δροσερό φως (συνθήκες συννεφιάς)
 • Native Βιομηχανικά Τυποποιημένο βελτιστοποιημένο χρώμα

  Όριο ISO
  Ρυθμίζει την ευαισθησία της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού περιβάλλοντα, και δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στη φωτεινότητα και στον θόρυβο της εικόνας. Θόρυβος εικόνας αναφέρεται στο βαθμό της κοκκώδους υφής στην εικόνα.

  Protune για Βίντεο Όριο ISO
 • 6400 Φωτεινότερο βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξημένος θόρυβος εικόνας
 • 1600 (Default) Μέτρια φωτεινό βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μέτρια θόρυβο της εικόνας (Μπορεί να χρειαστεί ενημέρωση λογισμικού κάμερας)
 • 400 Πιο σκούρο βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μείωση του θορύβου της εικόνας

  Μπαταρία + Φόρτιση
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων
 • Ονομαστική στα 1160 mAh, 3.8V, 4.4Wh

  Ήχος
 • Μορφή: 48 kHz συχνότητα δειγματοληψίας, AAC συμπίεσης
 • Σύνθετη AGC (αυτόματος έλεγχος κέρδους) με multi-band συμπιεστή
 • Εσωτερική Μικρόφωνο:
  -Mono
  -Περίπου 2x μεγαλύτερο δυναμικό εύρος (σε σύγκριση με την HERO3 + Black Edition)
 • Εξωτερικό μικρόφωνο: Στερεοφωνικό υποστηρίζεται με 3,5 χιλιοστών προσαρμογέα μικροφώνου (πωλείται ξεχωριστά)

  Θύρες
  Mini USB
 • Φόρτιση
 • Σύνδεση σε υπολογιστή για μεταφορά / αναπαραγωγή αρχείων / φόρτιση
 • Υποστηρίζει 3.5mm για μικρόφωνο μέσω προαιρετικού προσαρμογέα (πωλείται ξεχωριστά)
 • Υποστηρίζει αναπαραγωγή σε composite TV μέσω προαιρετικού καλωδίου (πωλείται ξεχωριστά)
  Micro HDMI
 • Υποστηρίζει την αναπαραγωγή σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μέσω προαιρετικού καλωδίου (πωλείται ξεχωριστά)
  microSD
 • κάρτα μνήμης

  Αποθήκευση
 • κάρτα μνήμης microSD με μια τάξη 10 ή UHS-1 βαθμολογία απαιτείται.
 • Μέχρι 64GB χωρητικότητα υποστηρίζεται
 • Χρόνους εγγραφής ποικίλλει ανάλογα με τα αναλύσεις και τις ταχύτητες καρέ

  Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την καλύτερη αναπαραγωγή σε υπολογιστές Mac και Windows
 • Mac OS X 10.8 και αργότερα / Microsoft Windows 7, 8.x
 • Επεξεργαστές Intel Core 2 Duo ή Intel Dual Core
 • 4GB RAM
 • Mac: κάρτα γραφικών που αποστέλλονται με επεξεργαστές Intel Dual Core Macs ή καλύτερα / Windows: κάρτα γραφικών που υποστηρίζει το OpenGL 1.2 ή νεότερη έκδοση
 • 5400 RPM εσωτερικό σκληρό δίσκο (7200 RPM δίσκου ή SSD συνιστάται)
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Εικόνα & Ήχος GoPro

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: GoPro Hero4 Silver Music

0 Κριτικές