Καλοριφέρ Mica Morris

Ταξινόμηση

Τα λεπτά φύλα MICA, ένα είδος ορυκτού κατασκευάζονται υιοθετώντας διάφορες τεχνικές (π.χ. υψηλή θερμοκρασία τήξης) και υλικά (ανόργανα κεραμικά και γυαλί) για να σχηματίσουν μία ανθεκτική επιφάνεια.

Τι είναι το Panel MICA?
Δύο επιφάνειες MICA οι οποίες ενώνονται περιφερειακά με ένα μεταλλικό στρίφωμα. Εσωτερικά τοποθετείται μία αντίσταση ταινίας. Όταν η αντίσταση αυτή θερμανθεί τότε όλη η επιφάνεια μας δίνει μία υπέρυθρη ακτινοβολούμενη θερμότητα .

Τα θερμαντικά MICA (Micathermic) είναι αθόρυβες ηλεκτρικές θερμάστρες όπου συνδυάζουν :

1. Τα ρεύματα μεταφοράς αέρα (κυκλοθερμική θέρμανση) που κυκλοφορούν μέσα από το σώμα της συσκευής, καθώς και σε όλο το θερμαντικό στοιχείο της. Αυτή η διαδικασία ζεσταίνει τον αέρα, προκαλώντας την αύξηση του όγκου του και έτσι την αύξηση της δυναμικής του ,αρχίζει δηλαδή ο κύκλος μεταφοράς θερμού αέρα στον χώρο.

2. Την Υπέρυθρη Ακτινοβολία (Infrared).

 • Οι θερμαντικές συσκευές MICA παρέχουν σταθερή θέρμανση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 • Κατασκευασμένο από ανόργανο υλικό, το στοιχείο μπορεί να παρέχει σταθερή απόδοση, χαμηλή θερμική αδράνεια και γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας.
 • Το στοιχείο MICA είναι ένα είδος επίπεδης πηγής θερμότητας που έχει σαν αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας στον χώρο.
 • Η θερμότητα μεταδίδεται σε πολύ λιγότερο χρόνο, καθιστώντας τα θερμαντικά MICA πολύ πιο αποτελεσματικά από παραδοσιακές συσκευές θέρμανσης.

Οι θερμαντικές συσκευές MICA (Micathermic) είναι μία ελαφρύτερη και ταχύτερη εναλλακτική λύση θέρμανσης. Οι θερμαντικές συσκευές MICA (Micathermic) ζυγίζουν έως 50% λιγότερο από τις παραδοσιακές συσκευές θέρμανσης (π.χ. καλοριφέρ λαδιού), ενώ θερμαίνουν δύο φορές πιο γρήγορα τον χώρο.

 • Λειτουργικά, χωρίς τη χρήση ανεμιστήρων εξασφαλίζεται η διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δωματίου, εξαλείφοντας τα προβλήματα του αφυδατωμένου δέρματος που συνδέεται συχνά με συσκευές θέρμανσης που υποστηρίζονται με ανεμιστήρα.
 • Οι θερμαντικές συσκευές MICA (Micathermic) δεν διανείμουν εκ νέου τη σκόνη ή άλλα αλλεργιογόνα, είναι κατάλληλες για άτομα με άσθμα και όσους έχουν αναπνευστικά προβλήματα.
 • Αξιοποιώντας την αρχή της ‘’ μεταφοράς θέρμανσης’’, όπου ο θερμός αέρας έλκει τον ψυχρό αέρα, μία θερμαντήκη συσκευή Micathermic θερμαίνει γρήγορα το μεσαίου μεγέθους δωμάτιο. Όσο πιο γρήγορα μια θερμάστρα μπορεί να φέρει ένα δωμάτιο στην επιθυμητή θερμοκρασία, τόσο λιγότερη ενέργεια καταναλώνεται.
 • Η θέρμανση με πάνελ Micathermic συνδυάζει την τεχνολογία από δύο μεθόδους για τη θέρμανση του αέρα . Από την ανακλαστική θέρμανση (infrared) και από την θέρμανση μεταφοράς του αέρα ‘’ κυκλοθερμική θέρμανση’’. Αυτό το μίγμα των μεθόδων θέρμανσης ζεσταίνει το δωμάτιο πιο ομοιόμορφα από τις συμβατικές θερμαντικές συσκευές.

Το στοιχείο αποδίδει υψηλή υπέρυθρη ακτινοβολία (infrared), η οποία είναι χρήσιμη για την υγεία μας.

Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με μεγαλύτερο μήκος κύματος από αυτό του ορατού φωτός (δεν μπορούμε να την δούμε), η οποία είναι ευεργετική για την υγεία και την ευεξία μας, σε αντίθεση με τις υπεριώδεις ακτίνες. Οι υπέρυθρες θερμικές ακτίνες δεν πρέπει να συγχέονται με τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες, οι οποίες προκαλούν εκτεταμένα εγκαύματα. Τα υπέρυθρα κύματα είναι μία μορφή θερμικής ενέργειας, η οποία θερμαίνει τα αντικείμενα και γενικά οποιοδήποτε υλικό μπορεί να την απορροφήσει, χωρίς να θερμαίνει τον αέρα γύρω τους. Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς -για διαθερμίες και φυσιοθεραπείες- συνεπώς θεωρείται απολύτως ασφαλής.

κλείσιμο
Δεν υπάρχουν προσωρινά προϊόντα της μάρκας Morris στην κατηγορία Καλοριφέρ Mica(redirected).
Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε άλλες μάρκες ακoλουθώντας τον σύνδεσμο Καλοριφέρ Mica(redirected).
 • Αποτελέσματα ανά σελίδα:
 • 18
 • 60