Juro Pro Diamond 16L

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16L
Κωδικός Επικοινωνίας: 10124089
Τιμή: € 239
Σε 8 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
120 o συμπιεστής, 60 τα υπόλοιπα μέρη Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Juro Pro Diamond 16L Αφυγραντήρας

 • Αφυγραντήρας 3 σε 1: 1)Αφυγραντήρας 2)Καθαριστής αέρα 3)Ιονιστής αέρα
 • 3 δυνατές λειτουργίες: 1η) Αφύγρανση 2η) Αφύγρανση με καθαρισμό αέρα και ιονισμό 3η) Καθαρισμός αέρα και ιονισμός
 • Ικανότητα αφύγρανσης 16L / ημέρα (30 oC/RH=80%)
 • Ισχύς στη λειτουργία αφύγρανσηςμε λειτουργία καθαριστή αέρα και ιονιστή: 215W (27 οC/RH=60%)
 • Ισχύς στη λειτουργία καθαρισμού αέρα: 18 W
 • Παροχή ρεύματος 220-240V, 50Hz
 • Περιστροφικός συμπιεστής Panasonic
 • Μεγάλη δεξαμενή νερού 3,8L
 • Ιονιστής
 • Υψηλή και χαμηλή ταχύτητα
 • Παροχή αέρα χαμηλή-υψηλή ταχύτητα 130-160m3/h
 • Χαμηλός Θόρυβος <=39dB
 • Έλεγχος υγρασίαςκαι ψηφιακή ρύθμισηανά 5% από 40-80% (40%, 45%,50%...80%) καισυνεχής λειτουργία (CO, continuousoperation)
 • Αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
 • Αυτόματη διάγνωση βλαβών
 • Οθόνη με λυχνίες φωτισμού LED και πληκτρολόγιο
 • Ένδειξη υγρασίας και θερμοκρασίας χώρου
 • Εύρος Λειτουργίας 5 oC - 35 oC
 • Αυτόματη απόψυξη
 • Δεξαμενή νερού με ηχητική ειδοποίηση πληρότητας, φωτεινή ένδειξη και αυτόματη απενεργοποίηση συσκευής για προστασία υπερχείλισης
 • Προστασία σταξίματος νερού όταν γεμίσει η δεξαμενή
 • Δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης σε αποχέτευση. Περιλαμβάνεται στη συσκευασία σωλήνας αποστράγγισης 1,2μ.
 • Πλενόμενο φίλτρο σκόνης και φίλτρο ενεργού άνθρακα
 • Κρυφά ροδάκια και λαβές για εύκολη μεταφορά
 • Χρονοδιακόπτης με προκαθορισμό ώρας (TIMER) 1-24 ώρες για αυτόματη εκκίνηση ή παύση
 • 3πλη προστασία συμπιεστή από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και επανεκκίνηση μέσα σε 3 λεπτά
 • Συνιστάται για χώρους έως 80 m2
 • Βαθμός προστασίας IP: IPX1
 • Ψυκτικό μέσο R134a
 • Διαστάσεις προϊόντος (mm) ΠxΒxΥ 308x225x526
 • Καθαρό/μεικτό βάρος: 9,5/10,5kg
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός & Ηλιακά Juro_Pro

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Juro Pro Diamond 16L

7 Κριτικές

Θόρυβος

Από: Χαρά
13/11/2018

Αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν Ιανουάριο 2018 το λειτούργησα για δύο μήνες και το φύλαξα στην κούτα του για την επόμενη χρήση του.. Από το Σαββατοκύριακο που το ξανά έβαλα σε λειτουργία δηλαδή 10 Νοεμβρίου 2018 κάνει έναν απίστευτο θόρυβο ξεκινάει να δουλεύει κανονικά όπως όταν τον αγόρασα και μετά από κάνα μισάωρο λειτουργίας σε πιάνει πονοκέφαλος ενώ μαζεύει την υγρασία κανονικά γεμίζει ο κάδος του, όμως... ο θόρυβος είναι τραγικός..’λλαξα δωμάτιο να μην ακούγετε τόσο πολύ αλλά το βράδυ που έχει απόλυτη ησυχία δυστυχώς δεν μπορείς να κοιμηθείς.

Εξαιρετικός

Από: Αλέξανδρος
18/02/2018

Προς το παρόν θεωρώ πως είναι εξαιρετικός. Κάνει ελάχιστο θόρυβο, σίγουρα μαζεύει πολλή υγρασία, το design είναι όμορφο, η κατανάλωση υποτίθεται ότι είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Και εγγύηση 5 / 10 χρόνια

Καλή επιλογή

Από: Δημήτρης Νικολόπουλος
24/01/2018

Ο κάδος μαζεύει αρκετό νερό και η υγρασία πέφτει γρήγορα. Δουλεύει σε ενιαίο χώρο 45 περίπου τ.μ. Στο στέγνωμα ρούχων κάνει καλή δουλειά. Αξίζει τα ευρώ που δαπάνησα. Η αξιοπιστία του θα κριθεί στο μέλλον

Juro Pro Diamond 16L Αφυγραντήρας

Από: Nik Pap
19/01/2018

Πολύ καλός και οικονομικός αφυγραντήρας κάνει την δουλειά του άψογα. Ο θόρυβος είναι σχετικά υποφερτός . Είναι πολύ εύκολος στην χρήση. Με περίπου 5 με 6 ώρες λειτουργία μάζεψε περίπου 2 λίτρα.

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16L

Από: Γιώργος
14/12/2017

Ευχαριστημένος από τα επίπεδα θορύβου. Ακόμη και τη νύχτα κοιμάσαι άνετα.Είναι μικρός σε μέγεθος και εύχρηστος. Τον χρησιμοποιώ σε διαμέρισμα 80τμ, κοντά στα δωμάτια που είχαν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Την πρώτη μέρα δούλευε 24 ώρες για να κατεβάσει την υγρασία από περίπου 70% σε 55%. Μετά όμως από καθημερινή χρήση 20 ημερών (περίπου 10 ώρες την ημέρα) η υγρασία κυμαίνεται στο 55-50%. Πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Για την Κατανάλωση δεν μπορώ να αποφανθώ. Θα δείξει ο πρώτος λογαριασμός που θα έρθει. Στο στέγνωμα των ρούχων τον δοκίμασα μια φορά. Έπειτα από ολονύκτια λειτουργία σε κλειστό δωμάτιο με τα πλυμένα ρούχα, τα πιο χοντρά ήταν ακόμη υγρά. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αλλά δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία για να ξέρω. Μέχρι στιγμής ευχαριστημένος από το προϊόν.

Αφυγραντήρας Juro Pro Diamond 16L

Από: Μανώλης
02/12/2017

Πολύ αθόρυβος στη λειτουργία του ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύκτας στη χρήση LOW χωρίς να ενοχλείσαι στον ύπνο, χωρίς τριγμούς και με πολύ καλά αποτελέσματα στη συγκέντρωση της υγρασίας(χωρίς αφυγραντήρα σχετική υγρασία στο υπνοδωμάτιο 78-82% κατά τη διάρκεια της νύκτας, με αφυγραντήρα στο 52-57% μέχρι τώρα για ταυτόχρονη κάλυψη δυο υπνοδωματίων 27τ.μ. και ρύθμιση στο 55%)!!! Εύκολος στη χρήση του και κυρίως προσφέρεται με πολύ καλή εγγύηση στα μέρη λειτουργίας του που δε βρίσκεις εύκολα στην αγορά. Κομψός, καλή ποιότητα κατασκευής, λειτουργικός, με μεγάλη σχετικά δεξαμενή νερού (υπάρχει μια μικρή δυσκολία στην αφαίρεση του δοχείου, αλλά θεωρώ ότι έτσι όμως δεν εμφανίζει τριγμούς κατά τη λειτουργία του), ικανοποιητική τιμή αγοράς και πάνω απ' όλα κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο κατασκευάστηκε. Δεν μπορώ να αποφανθώ ακόμη για την κατανάλωσή του, τον χρησιμοποιώ σε χώρο 48τ.μ.(σαλονοκουζίνα) και το βράδυ τον μεταφέρω στα υπνοδωμάτια. Θεωρώ ότι θα πρέπει για το χώρο που τον θέλεις, να πάρεις αυτόν που καλύπτει λίγο μεγαλύτερο χώρο ώστε να μη δουλεύει συνέχεια και να καθαρίζει περισσότερο αέρα σε λιγότερο χρόνο. Δοκιμάστηκε για στέγνωμα ρούχων, χωρίς να έχω πρότερη εμπειρία με σχετικά καλά αποτελέσματα(περίμενα ότι θα τα στεγνώνει γρηγορότερα-δεν είναι βέβαια και στεγνωτήριο ρούχων-, αλλά το δοχείο σχεδόν γέμισε μετά από 7 ώρες περίπου λειτουργίας, οπότε και τον έκλεισα πλέον). Μέχρι στιγμής πολυ ευχαριστημένος από την αγορά.

Άνευ τίτλου

Από: Spiros from Glyfada
26/11/2017

Εύχρηστος, με 3 λειτουργίες, απλό και κατανοητό menu. Σαν αφυγραντήρες άψογος και εκτός την αφύγρανση που κάνει, ιονίζει και τον αέρα. Σαν καθαρισμός χώρου, εκτός του καθαριστή αέρα έχει και ιονιστή. Έτσι όσοι έχετε ασχοληθεί με το θέμα (ο ιονιστής παράγει αρνητικά ιόντα, που είναι επωφελεί για τον οργανισμό) τότε ξέρετε τι σημαντική λειτουργία είναι ο ιονισμός της ατμόσφαιρας, εν προκειμένω του χώρου που ζούμε και ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ. Έγραφαν για 2 χρόνια εγγύηση και μου έδωσαν 5 για το μηχάνημα και 10 για τον συμπιεστή. Οπότε όλα άψογα. Σχόλιο της κόρης μου: Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει Ever. Έτσι ότι άλλο και να γράψω το θεωρώ περιττό. Σας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 22/11/2017

Καλησπέρα σας!! Ανοίγω τον αφυγραντήρα αλλά δεν μαζεύει καθόλου νερό; Γιατί;

Αρχικά πρέπει να ελένξετε το επίπεδο υγρασίας που έχετε εισάγει. Το κανονικά επίπεδα είναι 40%-55%. Ανάλογα με την υγρασία που εισάγετε λειτουργεί και ο αφυγραντήρας. Εάν, π.χ. ρυθμίσετε επιθυμητή υγρασία 75% τότε ο αφυγραντήρας μπορεί να μην βγάλει καθόλου νερό αφού ο χώρος σας δεν έχει τόση υγρασία.
Επίσης, εάν είναι πολύ χαμηλή υγρασία του χώρου σας και τον ρυθμίσετε π.χ. στο 38% πιθανόν να μην βγάλει επίσης νερό.
Τέλος, προσέξτε να μην τον τοποθετείτε δίπλα από θερμαντικό σώμα διότι ο αισθητήρας θα αντιλαμβάνεται λαθασμένη υγρασία χώρου.

Ημ/νία ερώτησης: 19/11/2017

Αφυγραντήρας και ενδοδαπέδια θέρμανση; Έχουμε στην τελική σωστό αποτέλεσμα αφύγρανσης;

Η ενδοδαπέδια θέρμανση δεν θα επιρρεάσει έναν αφυγραντήρα όπως μία σόμπα με φλόγα όταν βρίσκεται δίπλα της ή όπως όταν ο αφυγραντήρας είναι πάνω στην ροή αέρα ενός κλιματιστικού. Επομένως, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ημ/νία ερώτησης: 18/11/2017

Καλημέρα σας, θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αφυγραντήρα σε δωμάτιο που υπάρχρει ανοικτό ενυδρείο για να απορροφά την επιπλέον υγρασία.

Δεν είναι έχει νόημα να προσπαθείτε να αφυγράνετε χώρο με ανοιχτό ενυδρείο, διότι ο αφυγραντήρας κατά τη λειτουργία του θα εξατμίζει το νερό από το ενυδρείο, δεδομένου ότι δεν μπορεί να διαχωρίσει την επιπλέον υγρασία του χώρου, από αυτή του ενυδρείου.

Ημ/νία ερώτησης: 17/11/2017

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σε χώρο που λειτουργεί θερμάστρα πετρελαίου, μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα και ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας.

Μπορεί να λειτουργήσει αρκεί ο αφυγραντήρας να βρίσκεται μακριά από την θερμάστρα διότι η θερμάστρα ξηραίνει τον άερα και δεν θα έχει σωστή ένδειξη ο αφυγραντήρας.

Ημ/νία ερώτησης: 06/11/2017

Μπορώ να τοποθετήσω τον αφυγραντήρα σε δωμάτιο όπου λειτουργεί το κλιματιστικό για θέρμανση;

Ενας αφυγραντήρας μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα με κλιματιστικό σε λειτουργία θέρμανσης. Ομως, καλό είναι να μην τοποθετειθεί ακριβώς πάνω στην ροή αέρα από το κλιματιστικό καθώς δεν θα έχει σωστή ένδειξη της υγρασίας του χώρου αφού ο αέρας που βγάζει το κλιματιστικό είναι πιο ξηρός.

Ημ/νία ερώτησης: 19/06/2017

Σε περιοχή με υγρασία θα βάλω a/c με λειτουργία "αφύγρανση". Χρειάζομαι και αφυγραντήρα; Κάνει κάτι διαφορετικό;

Το κλιματιστικά έχουν πολύ μικρή απόδοση στην αφύγρανση καθώς μπορούν να αφυγράνουν μέχρι 1,5-2 λίτρα / 24 ώρες ενώ ένας αφυγραντήρας έως 50 λίτρα / 24 ώρες.

Ημ/νία ερώτησης: 19/02/2017

Ο αναφερόμενος αφυγραντήρας είναι Inverter; Eνδιαφέρομαι αλλά δεν είδα πουθενά να συμπεριλαμβάνετε στην κατηγορία των Inverter. Παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν διαθέτει inverter όπως και οι υπόλοιποι αφυγραντήρες. Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή έχουν ήδη χαμηλή κατανάλωση.

Ημ/νία ερώτησης: 11/02/2017

Εβαλα τον καινούργιο μου αφυγραντήρα να δουλέψει για πρώτη φορά και βγάζει κρύο αέρα συνεχώς και τις δύο ώρες που δούλεψε. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Οπως έχει αναφερθεί και σε άλλο ερώτημα πιο κάτω, ο αφυγραντήρας με συμπιεστή ανακυκλοφορεί τον αέρα του χώρου σας. Επομένως εξάγει τον αέρα στην ίδια θερμοκρασία με την οποία εισάγεται. Εάν σταθούμε πάνω από τη συσκευή, επομένως και από τον ανεμιστήρα της συσκευής, θα νιώσουμε την ανακυκλοφορία του αέρα από τον ανεμιστήρα (θα μας φυσάει), αλλά η θερμοκρασία του χώρου δε θα επηρεαστεί.

Ημ/νία ερώτησης: 09/02/2017

Γεια σας! εχω τον αφυγραντηρα ολοκαινουργιο 2 ημερων σε σπιτι 60 τετραγωνικα σαλονι και 2 υπνοδοματια και θερμοκρασια 20 -22 βαθμους. εαν το τοποθετησω σε μια κρεβατοκαμαρα λογο θορυβου θα εχω απολυτη αφυγρανση σε ολο το σπιτι? ευχαριστω!

Οπως έχουμε αναφέρει και σε άλλο ερώτημα πελάτη πιο κάτω, η κάλυψη ενός φυγραντήρα αναφέρεται σε ενιαίο χώρο. Λειτουργεί σωστά και αποδοτικά σε χρόνο και κατανάλωση στο δωμάτιο στο οποίο έχει τοποθετηθεί. Εάν τον τοποθετήσετε σε ένα δωμάτιο δεν θα καταφέρει να αφυγράνει το υπόλοιπο σπίτι. Επίσης, και σε κεντρικό διάδρομο με όλες τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές, δεν εγγυάται η σωστή απόδοσή του.
Καλύτερη λύση είναι να τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο που χρειάζεται αφύγρανση.

Ημ/νία ερώτησης: 05/02/2017

Πήρα δοκιμαστικά από έναν φίλο τον συγκεκριμένο αφυγραντηρα και παρατήρησα ότι το ποσοστό ενδείξεις υγρασίας αυξομειωνεταίτηση συνέχεια δεν έχει έναν σταθερό ρυθμό πτώσης;

Το επίπεδο υγρασίας σε ένα χώρο αυξομειώνεται και δεν έχει σταθερό ρυθμό πτώσης όταν λειτουργεί ο αφυγραντήρας. Η υγρασία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως ότι ο χώρος δεν είναι στεγανός, στο άνοιγμα-κλείσιμο πορτών και παραθύρων, στην παρουσία-έλλειψη θέρμανσης.

Ημ/νία ερώτησης: 11/01/2017

Θα ηθελα να μαθω αν μπορω να ςχω τον αφυγραντηρα ολη την ημερα σε λειτουργια ειμαστε σε περιοχη με πολυ υγρασια και αν με συμφερει σε θεμα καταναλωσης ρευματος!!! Ευχαριστω!!!

Μπορείτε να έχετε έναν αφυγραντήρα σε λειτουργία όλη μέρα. Σε έναν αφυγραντήρα εισάγετε το επίπεδο υγρασίας που επιθυμείτε, μόλις το φτάσει σταματά η λειτουργία του και ξαναξεκινά όταν η υγρασία αυξηθεί στον χώρο. Με αυτό τον τρόπο δεν λειτουργεί συνεχώς και εξοικονομείται ενέργεια.
Επίσης, για οικονομικότερη κατανάλωση προτείνεται αφυγραντήρας με συμπιεστή.

Ημ/νία ερώτησης: 09/01/2017

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο αφυγραντήρας ταυτόχρονα όταν λειτουργεί το καλοριφέρ;

Ο αφυγραντήρας μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα με το καλοριφέρ. Θα πρέπει να τοποθετείται 3-4 μέτρα μακριά από καλοριφέρ.

Ημ/νία ερώτησης: 29/12/2016

Ο αερας που βγάζει ο αφυγραντήρας απο πάνω είναι κρύος;; Αν ναι, τότε αυτό δεν θα επηρεάσει τη θερμοκρασία του χώρου;;

Oι αφυγραντήρες με συμπιεστή, ανακυκλοφορούν τον αέρα του χώρου σας. Επομένως εξάγουν τον αέρα του χώρου σας, στην ίδια θερμοκρασία με την οποία εισάγεται.
Εάν σταθούμε πάνω από τη συσκευή, επομένως και από τον ανεμιστήρα της συσκευής, θα νιώσουμε την ανακυκλοφορία του αέρα από τον ανεμιστήρα, αλλά η θερμοκρασία του χώρου δε θα επηρεαστεί.

Ημ/νία ερώτησης: 06/12/2016

Υπάρχει Ειδική λειτουργία για το στέγνωμα των ρούχων; γιατί δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να στεγνώσει τα ρούχα εάν τοποθετηθεί στον ίδιο χώρο με τα βρεγμένα ρούχα καθώς συλλέγει την υγρασία όπως όλοι οι αφυγραντήρες.

Ημ/νία ερώτησης: 22/11/2016

Όταν η θερμοκρασία είναι γύρω στους 17 με 20 βαθμούς ανεβάζει και άλλο την θερμοκρασία;

Οι αφυγραντήρες βελτιώνουν τη σχετική υγρασία του χώρου μας, οπότε βελτιώνουν την αισθητή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να νιώθουμε καλύτερα. Ανάλογα τις συνθήκες του χώρου (περιοχή, μόνωση του κτιρίου, χρήση του χώρου κ.α.) πιθανόν να ανεβάσουν και τη θερμοκρασία, συνήθως 2-3 oC.

Ημ/νία ερώτησης: 19/11/2016

Αν πλησιον του αφυγραντηρα, σε αποσταση 3-4 μετρων τοποθετηθει σομπα χαλαζια, σε χωρο με ελλιπη γενικη θερμανση, ο συμπιεστης θα λειτουργει σε φουλ ρυθμους αποδοσης εφοσον η θερμοκρασια κοντα στο συμπιεστη θα ειναι υψηλη 25-30 βαθμους η ακομα μπορει να επηρρεαζεται αρνητικα και να κανει συνεχεις αποψυξεις επειδη ο υπολοιπος χωρος θα εχει χαμηλη θερμοκρασια?

Ο αφυγραντήρας θα πρέπει να βρίσκεται μακριά από σόμπες, αερόθερμα κλπ καθώς αυτά ξηραίνουν τον χώρο γύρω τους και ο αφυγραντήρας λαμβάνει λάθος ενδείξεις, θεωρεί ότι υπάρχει ξηρασία αέρα και δεν λειτουργεί σωστά.

Ημ/νία ερώτησης: 15/11/2016

Είναι άοσμος? έχω την εντύπωση ότι οι αφυγραντίρες μυρίζουν, σωστά?

Οι αφυγραντήρες με συμπιεστή δεν απελευθερώνουν οσμή.

Ημ/νία ερώτησης: 10/11/2016

Καλησπερα σας..!!!θα ήθελα να ρωτήσω αν τον βαλω σε δωματιο με ρουχα απο πληντηριο εχει δυνατότητα να τα στεγνωσει;

Ολοι οι αφυγρατήρες εάν τοποθετηθούν στο ίδιο δωμάτιο με ρούχα από πλυντήριο, μπορούν να τα στεγνώσουν καθώς απορροφούν την υγρασία.

Ημ/νία ερώτησης: 09/11/2016

Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν μπορι να μου καλυψει ολο το σπιτι αλλα δεν ειναι εννιαιος χωρος .Μπορει να πιασει ολα τα δωματια? Γιατι θελω να τον παραγγειλω. Ευχαριστω πολυ.

Η κάλυψη του συγκεκριμένου προϊόντος αναφέρεται σε ενιαίο χώρο. Ο αφυγραντήρας λειτουργεί σωστά και αποδοτικά σε χρόνο και κατανάλωση στο δωμάτιο στο οποίο έχει τοποθετηθεί.
Μπορείτε να τον τοποθετείσετε σε ένα κεντρικό διάδρομο με όλες τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές. Ομως, με αυτό τον τρόπο δεν εγγυάται η σωστή απόδοσή του. Καλύτερη λύση είναι να τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο που χρειάζεται αφύγρανση.

Ημ/νία ερώτησης: 08/11/2016

Η κάλυψη αναφέρεται σε συνολικά τ.μ. σπιτιού;

Η κάλυψη του κάθε αφυγραντήρα αναφέρεται σε τ.μ. ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα.

Ημ/νία ερώτησης: 03/11/2016

Ένας αφυγραντήρας με συμπιεστή στους 10 βαθμούς θερμοκρασία πόση μειωμένη απόδοση εμφανίζει σε σχέση με 20 βαθμούς ? 10%-20% .....

Ενας αφυγραντήρας με συμπιεστή σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία μειώνει την απόδοσή του σε τετραγωνικά μέτρα στο μισό διότι χρειάζεται να κάνει απόψυξη στον συμπιεστή ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην παγώσει.