Meaco DD8L Zambezi

Αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi
Κωδικός Επικοινωνίας: 10111758
Τιμή: € 327.95
Σε 6 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Meaco DD8L Zambezi Αφυγραντήρας (5060409600091)

  Ο μόνος που καλύπτει έως 120 m2
  Ο μόνος με LCD οθόνη
  Ο μόνος με δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού
  Μπορείτε να ελέγχετε ποιες ώρες θα λειτουργεί
  Ο μόνος με ισχυρό ιονιστή 6 x 105 m3

  Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi εκμεταλλεύεται τη νέα τεχνολογία αφύγρανσης. Λειτουργεί χωρίς τη χρήση μοτέρ - συμπιεστή όπως οι αφυγραντήρες που ξέραμε έως σήμερα. Η αρχή λειτουργίας του στηρίζεται στο αφυγραντικό υλικό desiccant, το ζεόλιθο (zeolite), το οποίο έχει τη φυσική ιδιότητα να απορροφά τα σωματίδια υγρασίας από τον αέρα και κατ’επέκταση να τα μετατρέπει σε νερό το οποίο αποθηκεύεται στον κάδο του αφυγραντήρα ή με σωληνάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία στην αποχέτευση. Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi είναι ο μόνος αφυγραντήρας desiccant που μπορεί να καλύψει έως και 120 m2. Είναι ο μόνος αφυγραντήρας desiccant στην ευρωπαϊκή αγορά με οθόνη LCD και δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού λειτουργίας. Με ενσωματωμένο ισχυρό ιονιστή που καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

  Διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη
  Ο αφυγραντήρας Meaco DD8L Zambezi διαθέτει ενσωματωμένο υγροστάτη. Αυτό που κάνει ο υγροστάτης είναι να ελέγχει τη σχετική υγρασία δωματίου. Όπως ο θερμοστάτης χώρου ελέγχει τη θερμοκρασία δωματίου, κατά τον ίδιο τρόπο ο υγροστάτης δίνει την εντολή πότε ο αφυγραντήρας θα λειτουργεί και πότε θα σβήνει βάσει της σχετικής υγρασίας που έχετε καθορίσει. Ορίζετε την επιθυμητή σχετική υγρασία χώρου από την οθόνη LCD, σε βήματα των 5%. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε πάντα σταθερή υγρασία στο χώρο και ταυτόχρονα μειώνεται κατά πολύ το κόστος λειτουργίας του αφυγραντήρα.

  Λογική ελέγχου Meaco
  Ο αφυγραντήρας desiccant Meaco DD8L Zambezi διαθέτει τη Λογική Ελέγχου Meaco (Meaco Control Logic). Εάν επιλέξετε μία εκ των επιλογών του υγροστάτη μεταξύ 40 - 70% η Λογική Ελέγχου Meaco θα λειτουργήσει αυτόματα. Όταν η επιθυμητή σχετική υγρασία επιτευχθεί ο αφυγραντήρας θα σταματήσει την αφύγρανση, αλλά ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του για 10 επιπλέον λεπτά. Όταν συμβαίνει αυτό δε συλλέγεται νερό και είναι απολύτως φυσιολογικό. Ο ανεμιστήρας εν συνεχεία θα σταματήσει για 30 λεπτά και κατόπιν θα ξαναλειτουργήσει για 3 λεπτά στη χαμηλή σκάλα, προκειμένου να διαπιστώσει τα επίπεδα υγρασίας. Εάν η υγρασία παραμένει κάτω από την επιθυμητή τότε ο ανεμιστήρας θα σβήσει για 30 λεπτά και ούτω καθ εξής.

 • Ο μόνος αφυγραντήρας desiccant που καλύπτει 120 m2
 • Δυνατότητα αφύγρανσης 8L την ημέρα στους 1-37 oC
 • Ψηφιακή οθόνη LCD
 • Ψηφιακή επιλογή επιθυμητής σχετικής υγρασίας
 • Δυνατότητα εβδομαδιαίου προγραμματισμού λειτουργίας
 • Προστασία από υπερχείλιση
 • Λογική ελέγχου Meaco
 • Αυτόματη επανεκκίνηση από διακοπή ρεύματος
 • Αντιβακτηριακό φίλτρο αέρα τεχνολογίας Polyesthylene terephthalate fibre
 • Ισχυρός ενσωματωμένος ιονιστής 6 x105 m3 (προαιρετική χρήση)
 • Λειτουργία στεγνώματος ρούχων (Laundry)
 • 3 ταχύτητες ανεμιστήρα (High, Low, Laundry)
 • Φίλτρο σκόνης
 • Κινούμενες γρίλιες εξόδου αέρα - ηλεκτρονική κίνηση
 • Χωρητικότητα δοχείου νερού 3L
 • Δυνατότητα μόνιμης σύνδεσης στην αποχέτευση (περιέχεται στη συσκευασία)
 • Απλός και εύκολος χειρισμός του πίνακα ελέγχου
 • Αθόρυβη λειτουργία 41/45/50dBA
 • Βάρος: 9Kgs
 • Ροή αέρα 85/105/150m3/h
 • Τροφοδοσία 220-240V / 50Hz
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός & Ηλιακά Meaco

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Meaco DD8L Zambezi

23 Κριτικές

Meaco DD8L

Από: Τασος
12/12/2019

Από τα καλύτερα μηχανήματα στην αγορά... Παρά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εξίσου αποτελεσματικό στην δουλειά του. Είναι το δεύτερο μηχάνημα που παίρνω (το πρώτο στο σπίτι που μένω, το δεύτερο στο εξοχικό). Είναι το κατάλληλο εργαλείο για σπίτι που δεν κατοικείτε αφού κάνει αφυγρανση και όταν έχει κρύο. Σούπερ στο στέγνωμα ρούχων, έχει ρυθμίσεις για ότι χρειάζεται και μπορείς να κανείς με ένα αφυγραντηρα. Κορυφή!!!

Meaco DD8L Zambezi

Από: Δημήτρης
12/12/2019

Χωρίς να έχω εμπειρία από προηγούμενους αφυγραντήρες, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του. Κάνει ακριβώς αυτά που υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει στο έπακρο. Ειδικά στο στέγνωμα ρούχων τώρα τους χειμερινούς μήνες, μπορείς να απλώσεις μέσα στο σπίτι όταν φεύγεις στη δουλειά (στη λειτουργία στεγνώματος ρούχων..που κάνει αρκετό θόρυβο θα έλεγα) και να το προγραμματίσεις να κλείσει σε 7-8 ώρες. Όταν γυρίσεις θα έχουν σχεδόν στεγνώσει! Επίσης νιώθεις πιο καθαρή την ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι εξαιτίας του συγκεκριμένου ιονιστή.

Meaco DD8L Zambezi

Από: Αργύρης
15/01/2019

Πολύ καλό μηχάνημα. Κάνει ακριβώς αυτά που λέει με βάση τις προδιαγραφές του. Αξίζει σίγουρα η αγορά του. Σε σπίτι 120τμ το έχω σε κεντρικό διάδρομο και έχει καταφέρει να κατεβάσει την υγρασία σε επίπεδα 50% - 55%. Παράλληλα ανέβασε και την θερμοκρασία κατά 3 - 4 βαθμούς. Έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Στην κατηγορία του πιστεύω ότι είναι από τα κορυφαία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Meaco DD8L Zambezi

Από: ALEKOS
19/12/2018

Πιστεύω ότι ο Meaco DD8L Zambezi είναι ο καλύτερος και με διαφορά από τους υπόλοιπους γιατί έχω στην κατοχή μου εναν moris και έναν Inventor που είναι πολύ υποδιαίστεροι απο τον Meaco. Λίγο ο θόρυβος στην 3 σκάλα με χαλάει αλλά και στην 2 κάνει καλή δουλειά.Όποιος θέλει αφυγραντήρα- ιονιστή είναι ο καλύτερος.Αν ήταν και λίγο πιο φθηνός θα ήταν η τελειότητα

Meaco DD8L Zambezi

Από: Βαγγέλης
13/12/2018

Ειναι ποιοτικη κατασκευη, εχει αμεση αποκριση στη μειωση της υγρασιας, εχει ιονιστη που οντως κανει δουλεια, ο θορυβος στη χαμηλη σκαλα, ειναι σχεδον ευχαριστος.. στη μεσαια ειναι αισθητος, στη μεγαλη ειναι αρκετος.. δεν κοιμασαι στη μεγαλη σκαλα. Τα πλαστικα του ειναι ποιοτικα και δεν τριζουν, εχει ικανοποιητικο δοχειο και λαστιχο μονιμης συνδεσης με την αποχετευση. Τις πρωτες 2 μερες μυριζει, αλλά αυτο ειναι φυσιολογικη κατασταση, μετα στρωνει. Γενικα, ειναι αξιολογο μηχανημα, αλλά ο χρονος θα δειξει αν θα βγαλει σφαλματα και το after sales service.

Meaco DD8L Zambezi

Από: SUBARU
30/01/2018

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΙ Ο ΑΦΡΥΓΑΝΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ.....ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

Meaco DD8L Zambezi

Από: Γιώργος
29/11/2017

Αγόρασα πρώτη φορά αφυγραντήρα και επέλεξα τον συγκεκριμένο έχοντας διαβάσει όλα τα προηγούμενα σχόλια. Η δική μου εμπειρία, των 15 περίπου ημερών, είναι καταρχήν ότι πρόκειται για ένα στιβαρό μηχάνημα πολύ καλής ποιότητας με αρκετά μεγάλο δοχείο και πολύ καλή απόδοση. Ο θόρυβος είναι σε ανεκτά επίπεδα αν και θα τον προτιμούσα πιο αθόρυβο (όχι σε κρεββατοκάμαρα). ’λλαξε όντως την ατμόσφαιρα στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα με αρκετή υγρασία και ζεσταίνετε σε λιγότερο χρόνο και με λιγότερο "κόπο". Τις πρώτες ώρες 2-3 λειτουργίας υπήρξε μια ελαφριά μυρωδιά η οποία μετά εξαφανίστηκε, Από άποψη κατανάλωσης είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη. Επίσης κατά την αλλαγή πρίζας ή διακοπής ρεύματος χάνει τις όποιες ρυθμίσεις είχατε προγραμματίσει. Η γενική εντύπωση για το προϊόν είναι πάρα πολύ καλή.

Meaco DD8L Zambezi

Από: Γιάννης
22/11/2017

Πολύ καλό μηχάνημα, αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ. ’ριστη απόδοση με εκπληκτικά αποτελέσματα στον χώρο που δουλεύει, βλέπεις πραγματική διαφορά από μέρα σε μέρα.

Meaco Zambezi

Από: Κωνσταντίνος
08/11/2017

Τα θετικά του είναι: Καλή ποιότητα κατασκευής Καλή απόδοση και ταχύτητα στην αφύγρανση Τα αρνητικά του είναι: Υπερβολικά θορυβώδης ακόμα και στη χαμηλή σκάλα και σε σχέση με τον platinum 20l της ίδιας εταιρίας Θα ήταν βολικό να έχει ροδάκια Υψηλή τιμή

Ιδιώτης

Από: ΜΚΤ
07/11/2017

Παραλάβαμε τον αφυγραντήρα πριν λίγες μέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις ικανοποιητικές. Αποτελεσματικός στην αφύγρανση με μέτρια επίπεδα θορύβου. Όμως σύντομα προέκυψαν προβλήματα: το ρολόι της συσκευής δεν δούλευε με αποτέλεσμα να μην δουλεύει καμία από τις λειτουργίες που σχετίζονται με το ρολόι (αυτόματη έναρξη, τερματισμός κλπ). Είμαστε στη διαδικασία επιστροφής στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και επισκευή/αντικατάσταση. Όχι και η καλύτερη εμπειρία... Κατά τα άλλα είναι ωραίο μηχάνημα και ελπίζω να μας επιστραφεί λειτουργικό σύντομα.

Τέλειος αφυγραντήρας

Από: Ειρήνη Μ.
22/03/2017

Πολύ καλή ποιότητα αφυγραντήρα τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Τραβάει όλη την υγρασία σε εξοχικό σπίτι σε νησί δίπλα στη θάλασσα με αποτέλεσμα το καλοριφερ να πιάνει αμέσως θερμοκρασία κάνοντας έτσι οικονομία και στο πετρέλαιο. Δεν έχεις καμία αίσθηση του κρύου. Επίσης αθόρυβος. Κατέληξα σ'αυτόν μετά από αρκετό ψάξιμο, αξίζει πράγματι τα χρήματά του.

Απλά τέλειος

Από: Φωτείνη Β.
26/01/2017

Μετά από 15 μέρες λειτουργίας διαπίστωσα ότι, όλα ήταν σύμφωνα με τις περιγραφές που διάβαζα και όλα όσα υποσχόταν . Έντιμη αγορά και αξιόπιστη. Αθόρυβος, δεν τρίζουν τα πλαστικά του (πολύ καλή ποιότητα), κατάφερε και άλλαξε την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Πιο ανάλαφρη και εξαφάνισε τις μυρωδιές από τσιγάρο και μαγειρέματα. Δεν έβγαλε καμιά μυρωδιά τις πρώτες μέρες όπως είχα διαβάσει. Το καλοριφέρ ανάβει λιγότερο αφού δεν έχεις πλέον την αίσθηση του κρύου. ’ξιζε τα χρήματά του αφού κατάφερε να ανταποκριθεί σε ένα σπίτι παλιό, διώροφο, σε βουνό και πολύ κοντά σε θάλασσα. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω από μια τέτοια συσκευή.

Ιδιώτης

Από: Σ.Α.
25/01/2017

Πρόκειται για εξαιρετικό αφυγραντήρα. Δημιουργεί πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που διατηρείται ακόμη και μετά την απενεργοποίησή του. Ρίχνει αρκετά σύντομα το επίπεδο της υγρασίας από 65% σε 48-50% σε κατοικία 100τ.μ. Ανεκτά επίπεδα θορύβου και κατανάλωσης. Επίσης σε δοκιμή στεγνώματος ρούχων σε κλειστό χώρο ήταν εντυπωσιακό το ότι σε 3ώρες τα ρούχα (απλωμένα κατευθείαν από το πλυντήριο) είχαν σχεδόν στεγνώσει. Καλή και η λειτουργία του ιονιστή. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Θες/νίκη ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ meaco Zambezi

Από: Σταύρος
08/12/2016

Πολύ καλός και αποδοτικός αφυγραντήρας. Κατέληξα σ'αυτόν μετά από αρκετό ψάξιμο και ομολογώ πως δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου. Αθόρυβο δεν το λες , περίπου όπως ένας ανεμιστήρας .

κριτικη του αφυγραντηρα Zambezi

Από: Παυλινα!
20/11/2016

Σε γενικες γραμμες, μετα απο μια εβδομαδα χρησης, ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο τον συγκεκριμενο αφυγραντηρα- βεβαια, δεν εχουμε και μετρο συγκρισης. Το υγρασιομετρο που περιλαμβανει ειναι μεγαλο πλεονεκτημα και δεν το βρισκεις σε ολα τα μοντελα. Ριχνει την υγρασια στο χωρο, το βλεπεις και ταυτοχρονα ανεβαζει τη θερμοκρασια του δωματιου κατα 2-3 βαθμους (μειωσαμε το αναμμα της θερμανσης). Στην αρχη μυριζε λιγο αλλα μετα την πρωτη χρηση, η μυρωδια εξαφανιστηκε. Ο 3λιτρος καδος ειναι επισης πλεονεκτημα γιατι δεν χρειαζεται να τον αδειαζεις συχνα. Δεν ειναι βαρυ σαν μηχανημα, οποτε και μεταφερεται ευκολα απο δωματιο σε δωματιο. Οι οδηγιες χρησεις ειναι απλες και κατανοητες και ο χειρισμος του μηχανηματος, σχετικα απλος. Κατα τη γνωμη μας, δυο ειναι τα βασικα μειονεκτηματα- αρχικα, κανει περισσοτερο θορυβο απ'ο,τι πιστευαμε και σε καμια περιπτωση, δεν το αφηνουμε στην κρεβατοκαμαρα- ειναι πιο εντονος απο το κλιματιστικο που μας ελεγαν. Δευτερον, το σπιτι μας ειναι περιπου 100τμ και θα μπορουσαμε να εχουμε επιλεξει και μεγαλυτερο μοντελο για να ριχνει την υγρασια πιο γρηγορα. Δουλευει αρκετα στη μεγαλη ταχυτητα και λιγοτερο στη 2η. Φυσικα, δεν καλυπτει τα υπνοδωματια αλλα μονο τον ενιαιο χωρο σαλονι κουζινα τραπεζαρια. Οπως και να'χει θεωρουμε οτι ειναι μια πολυ καλη αγορα. Φανταστειτε οτι ζουμε σε περιοχη με υπερβολικη υγρασια, το σπιτι μας εχει και θερμοπροσοψη, οποτε μας βολεψε πολυ! το συνιστουμε αλλα θα προτειναμε και περαιτερω ερευνα αγορας, κατι το οποιο στην περιπτωση μας δεν εγινε.

Meaco DD8L Zambezi

Από: oiko
19/11/2016

Αθόρυβος αφυγραντήρας,ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του λόγω ότι δεν έχει κάνει πολλές υγρασίες.Μεταφέρεται εύκολα καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

ΧΑΛΚΙΔΑ

Από: ΚΩΣΤΑΣ
17/11/2016

Δεν έχω δοκιμάσει άλλο μηχάνημα αφυγραντήρα, αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα θεωρώ ότι είναι το καλύτερο της αγοράς Η οθόνη λειτουργιών, που διαθέτει σε εξυπηρετούν τα μέγιστα στον επιθυμητό σου προγραμματισμό, και οι παράμετροι αποθηκεύονται. ο θόρυβος είναι ανεκτός και εύκολα τον ανέχεσαι. Εξάλλου μηχάνημα είναι και μικρό θόρυβο πρέπει να τον έχει. Μυρουδιές από τον ζεόλιθο δεν αντιλήφθηκα. Ta πολλά watt με προβλημάτισαν λίγο. Ο λογαριασμός ηλεκτρικού θα δείξει . Αγόρασα δύο και για το εξοχικό μου. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ιδιώτης

Από: Θάνος Νικολόπουλος
08/11/2016

Εξαιρετικό μηχάνημα. Οι κριτικές (ειδικά από το εξωτερικό) ήταν διθυραμβικές και απέδειξε την αξία του! Είναι συγκριτικά αθόρυβο (έχω κι άλλο αφυγραντήρα στο σπίτι, κλασικής τεχνολογίας και είναι σαφώς πιο θορυβώδης). Στην κρεβατοκάμαρα το βράδυ τον ακούς να λειτουργεί (περίπου στο θόρυβο ενός κλιματιστικού σε κανονική σκάλα, όχι δυνατή) άρα δεν ενοχλεί (κοιμάμαι άνετα). Το θέμα είναι ότι τραβάει από την ατμόσφαιρα νερό σαν τρελό! Μιλάμε για ποσότητες! Προσθέστε ιονιστή, λειτουργία στεγνώματος ρούχων, αυτοματοποιημένες επιλογές... Είναι κορυφαίο μηχάνημα και δικαιολογεί απολύτως το κόστος του! Μην τσιμπάτε από τα λίτρα που αναγράφουν οι αφυγραντήρες, αφού έχει να κάνει και με τη θερμοκρασία χώρου (για τους κλασικούς), το μηχάνημα αυτό αποδίδει απίστευτα. Για τα χρήματά του (δεν είναι και λίγα συγκριτικά) είναι κορυφαία αγορά, τσα αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ και συστήνεται ανεπιφύλακτα.

MEACO ZAMBEZI

Από: ΑΣΠΑ
04/11/2016

Εχω τον αφυγραντηρα δυο εβδομαδες περιπου. Η αληθεια ειναι οτι εχω δει μεγαλη διαφορα στο σπίτι μια και βρισκεται Κερκυρα και το ποσοστο υγρασιας ειναι αρκετα υψηλο. Αυτο που με ανησυχει ειναι το πόσο θα ερθει ο λογαριασμος του ρευματος, διοτι απ οτι διαβασα οι συγκεκριμενοι αφυγραντηρες χωρις συμπιεστη ειναι πιο υψηλης καταναλωσης ενεργειας. Σε σχεση με εναν αλλο αφυγραντηρα πάντως πιο οικονομικο που αγορασα για τη μητερα μου, θεωρω οτι δεν εχει μεγαλή διαφορα αποδοσης. Μην πω οτι ειναι καλυτερος ο πιο φθηνος. οσον αφορα τον θορυβο δεν ειναι τοσο ενοχλητικος στο χαμηλο επιπεδο, ειναι σαν ενας δυνατος ανεμιστηρας. Σε γενικες γραμμες .πάντως αξιζει ενας αφυγραντηρας αν υπαρχει προβλημα υγρασιας, εχω δει μεγαλη διαφορα και στην υγρασια μουχλα αλλα και στην θερμοκρασια του χωρου. Αλλα μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με εναν φθηνοτερο..

Μηχανικός

Από: Γιάννης
02/11/2016

’ριστο προϊόν. Κανει αυτό ακριβώς που λέει. Είναι λίγο θορυβώδης, αλλά όχι κατι τραγικο. Θερμαίνει το χωρο. Απο κατανάλωση δεν ξέρω τι γίνεται. Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω.

Μηχανικός

Από: Μαστροκώτσος
26/10/2016

Κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένος. Δεν είναι αθόρυβος, κάνει λίγο σαματά, αλλά ως εκεί. Τον πήρα για αφύγρανση και όχι για νανούρισμα. Στο κάτω κάτω, δεν κοιμάμαι αγκαλιά μαζί του. ΤΟν έχω στο σαλόνι, και ούτε που γίνεται αντιληπτός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ιδιώτης

Από: Θέμης Κουτλής
15/09/2016

Πολύ καλός αφυγραντήρας και αθόρυβος. Θέλει λίγη εξοικείωση πρώτα στο χειρισμό του, αλλά αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα. Πολύ καλή η προσφορά του καταστήματος. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον κορυφαίο meaco zambezi και μην ψάχνετε κάτι καλύτερο για πάνω απο 100 τ.μ. σπίτι. Εγγύηση.

Meaco DD8L Zambezi Αφυγραντήρας

Από: ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΛΑΝΤΖΑ
12/04/2016

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ- ΙΟΝΙΣΤΗΣ Meaco DD8L Zambezi ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟΣ , ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΥΚΟΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ .....΄΄ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ΄΄ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 18/09/2017

ένα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή; είναι ανάλλογης απόδοσης;

Ενα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή. Ομως, το κλιματιστικό έχει πολύ χαμηλότερη απόδοση καθώς αφυγραίνει συνήθως 2 lt / 24ωρο σε σχέση με ένα αφυγραντήρα που κυμαίνεται συνήθως από 6 lt έως 50 lt το 24ωρο.

Ημ/νία ερώτησης: 02/08/2017

Γράφετε παρακάτω ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε μπάνιο. Γιατί;

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν είναι αδιάβροχη σε περίπτωση που πέσει νερό πάνω της.

Ημ/νία ερώτησης: 16/12/2016

Πρέπει να είναι όλο το εικοσιτετράωρο αναμμένο; Αν όχι πόσες ώρες είναι ικανοποιητικα;

Τις πρώτες 1-2 μέρες καλό είναι να λειτουργεί όλο το 24ωρο για να αφαιρέσει την υγρασία του χώρου επαρκώς. Μετά μπορείτε να τον λειτουργείτε όσες ώρες θέλετε για να έχετε την επιθυμητή υγρασία στον χώρο.

Ημ/νία ερώτησης: 03/12/2016

Βαθμός προστασίας. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μπάνιο?

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε μπάνιο.

Ημ/νία ερώτησης: 30/11/2016

μετά από 5 μέρες λειτουργίας βγάζει κρύο αέρα! γιατί?

Στους αφυγραντήρες με ζεόλιθο (ορυκτό), ο άερας περνά μέσα από το ορυκτό και αυτό συγκρατεί την υγρασία του αέρα. Ο ζεόλιθος για να στεγνώσει και να συνεχίσει να αφυγραίνει, ζεσταίνεται από μία θερμαινόμενη πλάκα και ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς πιο ζεστός. Οταν η διαδικασία αυτή τελειώσει, ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς ψυχρότερος.

Ημ/νία ερώτησης: 26/11/2016

Κάποιοι αφυγραντήρες αναφέρουν πχ 20-80 τετραγωνικά μέτρα. Εαν αυτούς τους αφυγραντήρες τους βάλουμε σε λιγότερα τετραγωνικά (πχ 12) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ημ/νία ερώτησης: 09/11/2016

Μπορεί να καλύψει ολόκληρο το σπίτι που δεν είναι ενιαίος χώρος; Να το τοποθετήσω σε κεντρικό διάδρομο;

Η κάλυψη του συγκεκριμένου προϊόντος αναφέρεται σε ενιαίο χώρο. Ο αφυγραντήρας λειτουργεί σωστά και αποδοτικά σε χρόνο και κατανάλωση στο δωμάτιο στο οποίο έχει τοποθετηθεί.
Μπορείτε να τον τοποθετείσετε σε ένα κεντρικό διάδρομο με όλες τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές. Ομως, με αυτό τον τρόπο δεν εγγυάται η σωστή απόδοσή του. Καλύτερη λύση είναι να τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο που χρειάζεται αφύγρανση.

Ημ/νία ερώτησης: 08/11/2016

Η κάλυψη αναφέρεται σε συνολικά τ.μ. σπιτιού;

Η κάλυψη του κάθε αφυγραντήρα αναφέρεται σε τ.μ. ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα.

Ημ/νία ερώτησης: 08/11/2016

Η χρήση του αφυγραντήρα , ας υποθέσουμε αυτού με τα 20 L ή ακόμη και του Zambezi , ενδύκνειται σε διώροφες κατοικίες 50 τμ ο όροφος ? Όταν δηλαδή αναφέρεται κάλυψη μέχρι τα 100-120 τμ καλύπτει μόνο τον όροφο στον οποίο βρίσκεται ή το συνολικό εμβαδό ?

Η κάλυψη που αναφέρει κάθε αφυγραντήρας αναφέρεται σε τ.μ. ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα.

Ημ/νία ερώτησης: 03/11/2016

Σε θερμοκρασία χώρου 12-15 βαθμούς για να φτάσει η υγρασία στους 55%, πόσα watt καταναλώνονται?συμφερει καλύτερα με συμπιεστη ή ζεολιθο?

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει κατανάλωση ανάλογα με τη σκάλα που επιλέγετε, 45/350/660 Watt (περιλαμβάνεται η θερμική αντίσταση).
Σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως 12 oC έχει καλύτερη απόδοση ο αφυγραντήρας με ζεόλιθο. Ο αφυγραντήρας με συμπιεστή στους 12 oC μειώνει την απόδοσή του σε τετραγωνικά στο μισό.

Ημ/νία ερώτησης: 03/10/2016

ποια η διαφορα αναμεσα σε αφυγραντηρα με συμπιεστη η χωρις;

Αφυγραντήρας με συμπιεστή
Ο αφυγραντήρας με συμπιεστή διαθέτει ένα μοτέρ με το οποίο γίνεται η αφύγρανση. Το πλεονέκτημά του είναι η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Επίσης, δεν λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες (το ελάχιστο 10 oC εσωτερικού χώρου) γι' αυτό προτείνεται για σπίτια που κατοικούνται.

Αφυγραντήρας χωρίς συμπιεστή
Ο αφυγραντήρας χωρίς συμπιεστή διαθέτει ένα αποξηραντικό υλικό. Συνήθως το υλικό αυτό είναι ο Ζεόλιθος ο οποίος είναι ένα ορυκτό. Εχει την ιδιότητα να κρατάει την υγρασία όταν ο αέρας περνά μέσα από αυτόν. Επίσης, υπάρχει και μία θερμαινόμενη πλάκα για να στεγνώνει τον Ζεόλιθο από την υγρασία. Αυτού του τύπου αφυγραντήρας έχει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Το πλεονέκτημά του είναι ότι λειτουργεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (το ελάχιστο 1 oC εσωτερικού χώρου) πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο συμπιεστής γιαυτό και προτείνεται και για εξοχικές κατοικίες.

Ημ/νία ερώτησης: 23/09/2016

Εάν τα τετραγωνικά μέτρα που συνιστάται είναι χωρίς τα χωρίσματα τότε πρέπει να διαλέγουμε αφυγραντηρα ανάλογα με τα τ.με πχ του σαλονιού 60τμ ??!

Διαλέγετε αφυγραντήρα σύμφωνα με τα τ.μ. που είναι ο χώρος ο οποίος θέλετε να αφυγράνετε.