Nikon D3400 Body

Compact Φωτογραφική Nikon D3400 Body
Κωδικός Επικοινωνίας: 10116255
Τιμή: € 514.05
Σε 12 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Προσωρινά Μη Διαθέσιμο
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Nikon D3400 Body Compact Φωτογραφική (18208949960)

  Η ώρα είναι τώρα. Τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες και κοινοποιήστε τις άμεσα με τη νέα D3400.

  Με την D3400 είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε και να μοιράζεστε εικόνες ποιότητας DSLR. Η τεχνολογία SnapBridge* της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας μέσω Bluetooth** προκειμένου οι φωτογραφίες να συγχρονίζονται κατά τη λήψη. Οι φωτογραφίες σας είναι ήδη στο κινητό σας, έτοιμες για να τις μοιραστείτε: χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία ή αναμονή.

  Και δεν είναι καθόλου συνηθισμένες φωτογραφίες. Ο μεγάλος αισθητήρας 24,2 MP με φορμά DX, αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα στις λήψεις με χαμηλό φωτισμό και συνεργάζεται ιδανικά με το φακό NIKKOR για τη δημιουργία καλλιτεχνικού φαινομένου ομοιόμορφου θαμπού φόντου. Η Λειτουργία Οδηγού χρησιμοποιείται για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες, ενώ η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας εξασφαλίζει ότι η D3400 είναι πάντοτε έτοιμη να φωτίσει την τροφοδοσία σας.

  SnapBridge
  Ομορφύνετε τις ροές κοινωνικών μέσων σας με εικόνες ποιότητας DSLR σε δευτερόλεπτα! Η επαναστατική λειτουργία SnapBridge της Nikon χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth low energy (BLE)** με την οποία η D3400 διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με το smartphone ή το tablet σας. Η σύνδεση της φωτογραφικής μηχανή στην έξυπνη συσκευή σας γίνεται εύκολα. Αφού γίνει, η σύνδεση είναι μονίμως ενεργή. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να συγχρονίζει φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή σας καθώς τις τραβάτε, όπου και να βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδεθείτε κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αδειάσει η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας χωρίς διακοπή. Το SnapBridge λειτουργεί στο φόντο και μεταφέρει τις εικόνες σας. Ανοίξτε απλά την έξυπνη συσκευή σας και θα βρείτε τις φωτογραφίες σας εκεί. Γίνεται αυτόματα αλλαγή μεγέθους των φωτογραφιών που συγχρονίζονται με τη συσκευή κατά τη λήψη, έτσι ώστε να μπορείτε να τις προβάλετε με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς και να τις αναρτήσετε γρήγορα στα κοινωνικά μέσα σας. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί ακόμη και να συγχρονίζει λήψεις στην έξυπνη συσκευή σας ενώ είναι σε λειτουργία αδράνειας. Η απεικονιστική ισχύς της D3400 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο που θα συναρπάσει τα άτομα που σας ακολουθούν. Με τη δυνατότητα SnapBridge μπορείτε να το μοιράζεστε ακριβώς τη στιγμή που θέλετε.

  Τραβήξτε καλύτερες εικόνες οπουδήποτε: μία μικρή DSLR που δεν σταματά να φωτογραφίζει
  Αρκετά μικρή για να την παίρνετε απλά μαζί σα και να φεύγετε, η ελαφριά D3400 είναι μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αξέχαστες φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης. Έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε για περισσότερο χρονικό διάστημα και να αποτυπώνετε έως 1.200 λήψεις με μία φόρτιση*** χάρη στο σχεδιασμό χαμηλής κατανάλωσης και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας της φωτογραφικής μηχανής. Η μεγάλη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης 7,5 cm (3,0 in) σας επιτρέπει να συνθέτετε και να προβάλετε τις λήψεις σας καθώς και να εφαρμόζετε τα διάφορα εφέ με τέλεια καθαρότητα. Και όπου και να βρίσκεστε, η λειτουργία οδηγού της φωτογραφικής μηχανής είναι εκεί για να σας παρέχει βοήθεια βήμα-βήμα σε περίπτωση που τη χρειάζεστε. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στις φωτογραφήσεις με DSLR, είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα, η Λειτουργία οδηγού είναι η ιδανική βοήθεια: είναι σαν να έχετε έναν ειδικό στο πλευρό σας καθώς αυτή η λειτουργία δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώσετε τέλειες φωτογραφίες και video.

  Video Full HD
  Η λήψη φωτογραφιών με την D3400 είναι μόνο η μισή διασκέδαση. Όταν η περίσταση απαιτεί την εγγραφή video, η λειτουργία D-Movie της φωτογραφικής μηχανής εγγράφει ομαλά, εξαιρετικά λεπτομερή κλιπ video Full HD σε ταχύτητες καρέ έως 50p/60p. Η συνεχής αυτόματη εστίασης διατηρεί τα πλάνα εξαιρετικά καθαρά καθώς η δράση εξελίσσεται. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε εύκολα νυχτερινές σκηνές στο δρόμο ή να αποτυπώσετε κάθε πτυχή της διασκέδασης στα πάρτι που γίνονται σε κλειστούς χώρους, χάρη στο μεγάλο εύρος ISO ευαισθησίας στο φως της φωτογραφικής μηχανής. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο δράμα, το εύρος φακών DX NIKKOR της Nikon σάς παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε video με κινηματογραφική αίσθηση, τα οποία θα ζηλεύουν όλοι όσοι δουν. Πραγματοποιήστε λήψεις με έναν γρήγορο βασικό φακό σταθερής εστιακής απόστασης NIKKOR, όπως ο AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G και απολαύστε τη δυνατότητα να αναδείξετε το θέμα σας μπροστά σε όμορφο θαμπό φόντο. Πραγματοποιήστε λήψεις με το κιτ φακού AF-P DX NIKKOR 18-55mm, το οποίο σας επιτρέπει να αποτυπώνετε πλάνα video, ουσιαστικά χωρίς κανένα μηχανικό θόρυβο.

  Ειδικα εφέ και picture control εντός της φωτογραφικής μηχανής
  Η D3400 είναι εξοπλισμένη για να ενθαρρύνει τη δημιουργική πλευρά σας. Υπάρχουν δέκα διαφορετικά εφέ ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποτυπώνετε εικόνες με καλλιτεχνικές πινελιές. Απλώς επιλέξτε τη το εφέ που θέλετε να εφαρμόσετε πριν από τη λήψη. Το μενού επεξεργασίας εντός της φωτογραφικής μηχανής παρέχει την ελευθερία να προσθέτετε μετά ατμοσφαιρικά εφέ. Και για τις πιο προχωρημένες επιλογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Picture Control που είναι ενσωματωμένα στη φωτογραφική μηχανή για να ρυθμίσετε λεπτομερώς πτυχές όπως η αντίθεση και ο κορεσμός, εξασφαλίζοντας εικόνες με ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε. Μπορείτε επίσης να κροπάρετε τις λήψεις σας άμεσα, απλά πατώντας το κουμπί i κατά το zoom απεικόνισης. Ταυτόχρονα, η συνδεσιμότητα SnapBridge της φωτογραφικής μηχανής σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το smartphone ή το tablet σας για να συνεχίσετε τη δημιουργική διεργασία σας. Με την ομαλή λειτουργία συγχρονισμού φωτογραφιών είναι ευκολότερο από ποτέ να προβάλλετε όσα τραβάτε σε μια έξυπνη συσκευή ή να επεξεργάζεστε περαιτέρω τις εικόνες σας με την αγαπημένη σας εφαρμογή.

  *Καθώς η D3400 δεν υποστηρίζει Wi-Fi, τα παρακάτω χαρακτηριστικά SnapBridge δεν είναι διαθέσιμα: απομακρυσμένη φωτογράφιση με έξυπνη συσκευή, μεταφορά φωτογραφιών σε πρωτότυπο μέγεθος, μεταφορά video. ** Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth είναι εμπορικά σήματα της Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες γίνεται κατόπιν εκχώρησης άδειας χρήσης. *** Με βάση τα πρότυπα CIPA σε λειτουργία μεμονωμένου καρέ, όταν δεν χρησιμοποιείται το Bluetooth.

 • Τύπος Μονοοπτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή reflex
 • Μοντούρα φακού Μοντούρα F της Nikon (με επαφές AF)
 • Αισθητήρας εικόνας DX, CMOS, 23,5 mm x 15,6 mm
 • Συνολικά pixel 24,72 εκατομμύρια
 • Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης Δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό Capture NX-D)
 • Ωφέλιμα pixel 24,2 εκατομμύρια
 • Μέγεθος εικόνας (pixel) (Μεγάλο) 6.000 x 4.000, (Mεσαίο) 4.496 x 3.000, (Μικρό) 2.992 x 2.000
 • Αποθήκευση - Μορφή αρχείων NEF (RAW): 12 bit, συμπιεσμένα, JPEG: συμβατότητα με JPEG-Baseline για συμπίεση fine (περίπου 1: 4), normal (περίπου 1: 8) ή basic (περίπου 1 : 16) συμπίεση, NEF (RAW)+JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG
 • Μέσα αποθήκευσης SD, SDHC (συμβατές με UHS-I), SDXC (συμβατή με UHS-I)
 • Υποδοχή κάρτας Μεμονωμένη
 • Σύστημα αρχείων DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge
 • Σκόπευτρο Μονοοπτικό σκόπευτρο reflex με πεντακάτοπτρο στο επίπεδο του ματιού
 • Ρεφλέξ καθρέπτη Γρήγορης επιστροφής
 • Διάφραγμα φακού Άμεσης επιστροφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο
 • Τύπος κλείστρου Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου
 • Ταχύτητα κλείστρου 1/4.000 έως 30 δευτ. σε βήματα του 1/3 EV, bulb, χρόνος
 • Ταχύτητα προώθησης καρέ Έως 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Σημείωση: Οι ταχύτητες καρέ προϋποθέτουν χειροκίνητη εστίαση, χειροκίνητη έκθεση ή έκθεση αυτόματης προτεραιότητας κλείστρου, ταχύτητα κλείστρου 1/250 του δευτ. ή υψηλότερη και άλλες ρυθμίσεις σε προεπιλεγμένες τιμές.
 • Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης 2 δ, 5 δ, 10 δ, 20 δ, Εκθέσεις 1 έως 9
 • Σύζευξη φωτόμετρου CPU
 • Ευαισθησία ISO 100 έως 25600, σε βήματα 1 EV, διατίθεται επίσης αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO
 • Λειτουργία επιλογής περιοχής AF AF μονού σημείου, AF δυναμικής περιοχής, AF αυτόματης επιλογής περιοχής, παρακολούθηση 3D (11 σημεία)
 • Ενσωματωμένο φλας Αυτόματο, πορτραίτο, παιδί, κοντινό, νυκτερινό πορτραίτο, εξαιρετικά έντονο, ποπ, εικονογράφηση φωτογραφίας, εφέ μηχανής-παιχνιδιού: αυτόματο φλας με αυτόματη ανύψωση. P, S, A, M: χειροκίνητη ανύψωση με απελευθέρωση κουμπιού
 • Πέδιλο εξαρτημάτων Hot-shoe ISO 518 με επαφές συγχρονισμού και δεδομένων, και ασφάλεια
 • Ισορροπία λευκού Αυτόματη, πυρακτώσεως, φθορισμού (7 επιλογές), άμεσο ηλιακό φως, φλας, συννεφιά, σκίαση, χειροκίνητη προτοποθέτηση, με δυνατότητα βελτιστοποίησης για όλες τις επιλογές εκτός από τη χειροκίνητη προτοποθέτηση
 • Video - Μέτρηση Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον κύριο αισθητήρα εικόνας
 • Video - Μέθοδος μέτρησης Matrix
 • Video - Μέγεθος καρέ (pixel) και ταχύτητα καρέ 1.920 x 1.080: 60p (προοδευτική), 50p, 30p, 25p, 24p. 1.280 x 720: 60p, 50p, οι πραγματικές ταχύτητες καρέ για 60p, 50p, 30p, 25p και 24p είναι 59,94, 50, 29,97, 25 και 23,976 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) αντίστοιχα, oι επιλογές υποστηρίζουν υψηλή και κανονική ποιότητα εικόνας
 • Video - Μορφή αρχείων MOV
 • Video - Συμπίεση video H.264/MPEG-4 Advanced Video Coding
 • Video - Μορφή εγγραφής ήχου Γραμμικό PCM
 • Video - Συσκευή εγγραφής ήχου Ενσωματωμένο μονοφωνικό μικρόφωνο, δυνατότητα ρύθμισης ευαισθησίας
 • Video - Ευαισθησία ISO 100 - 25600
 • Οθόνη 7,5 cm (3 in.) διαγώνιο, οθόνη TFT LCD με οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου 100% περίπου και ρύθμιση φωτεινότητας περίπου 921k-dot (VGA)
 • USB Hi-Speed USB, με επαφή Micro-USB, συνιστάται η σύνδεση με ενσωματωμένη θύρα USB
 • Έξοδος HDMI Επαφή HDMI τύπου C
 • Πρότυπα Bluetooth Bluetooth Specification Version 4.1
 • Υποστηριζόμενες γλώσσες Αγγλικά, Αραβικά, Βεγγαλικά, Βιετναμικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινεζικά (απλοποιημένα και παραδοσιακά), Κορεατικά, Μαραθικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Πορτογαλίας και Βραζιλίας), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Ταμιλικά, Τελουγκουϊκά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φινλανδικά, Χίντι Μπαταρία Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL14a
 • Μετασχηματιστής ρεύματος EH-5b, απαιτείται ακροδέκτης τροφοδοσίας EP-5A (διατίθεται ξεχωριστά)
 • Διαστάσεις (Π x Y x Β) κατά προσέγγιση 124 x 98 x 75,5 mm (4,9 x 3,9 x 3 in.)
 • Βάρος κατά προσέγγιση 445 g (15,7 oz) με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης αλλά χωρίς το καπάκι σώματος, περίπου 395 g/14 oz (μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)
 • Συνθήκες λειτουργίας - Θερμοκρασία 0 οC έως 40 οC (+32 οF έως 104 οF)
 • Συνθήκες λειτουργίας - Υγρασία 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

  Με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι μετρήσεις εκτελούνται σε συμμόρφωση με τα πρότυπα ή τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ένωσης Φωτογραφικών Μηχανών και Προϊόντων Απεικόνισης (Camera and Imaging Products Association - CIPA).
  Όλες οι τιμές ισχύουν για τη φωτογραφική μηχανή με πλήρως φορτισμένη μπαταρία.
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Εικόνα & Ήχος Nikon

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Nikon D3400 Body

0 Κριτικές