Puredry Mini-D

Αφυγραντήρας Φυσικής Απορρόφησης Puredry Mini-D
Κωδικός Επικοινωνίας: 10124769
Τιμή: € 25
Σε 28 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Ετοιμοπαράδοτο
Συνήθης Χρόνος Παράδοσης: 1-2 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Puredry Mini-D Αφυγραντήρας Φυσικής Απορρόφησης (5200139180054)

  Επαναφορτιζόμενος μίνι αφυγραντήρας Puredry Mini-D (χωρίς μπαταρίες)

  Ο Puredry Mini-D είναι μια μικρή κασέτα γεμάτη μπαλάκια διοξειδίου του πυριτίου, είναι το υλικό που βρίσκεται συχνά σε μικρά άσπρα σακουλάκια με προϊόντα όπως παπούτσια και τσάντες. Διοξείδιο του πυριτίου χρησιμοποιείται επειδή είναι ένας φυσικός απορροφητής υγρασίας και δεν απαιτεί ενέργεια (τάση) για να λειτουργήσει. Τοποθετήστε την κασέτα μέσα στο χώρο που θέλετε να διατηρήσετε στεγνό και θα αρχίσει να λειτουργεί αμέσως, αφαιρώντας την υγρασία από τον χώρο και εγκλωβίζοντας την. Όταν έχει απορροφήσει όλη η υγρασία που μπορεί, η οθόνη στο επάνω μέρος της μονάδας θα αλλάξει χρώμα από πορτοκαλί σε πράσινο.
  Θα πρέπει να απομακρύνετε την συσκευή και να τη τοποθετήσετε σε αεριζόμενο χώρο αφού πρώτα την συνδέσετε στην πρίζα χρησιμοποιώντας το καλώδιο τροφοδοσίας που παρέχεται στη συσκευασία. Αυτό ενεργοποιεί μια θερμαντική πλάκα στο κέντρο της κασέτας που θερμαίνει το πυριτικό πήγμα και απελευθερώνει την υγρασία που είχε εγκλωβίσει, έτσι αναζωογονείτε το πήκτωμα, το χρώμα στην οθόνη αλλάζει χρώμα και γίνετε πάλι πορτοκαλί, έτσι είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ξανά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί χιλιάδες φορές.

  Ο Puredry Mini-D είναι ένας μικρός επαναφορτιζόμενος αφυγραντήρας που έχει σχεδιαστεί για να δίνει λύσεις σε μικρούς και πολύ μικρούς χώρους. Για παράδειγμα, μια εντοιχισμένη ντουλάπα σε ένα βορεινό τοίχο που αντιμετωπίζει σχεδόν πάντα προβλήματα υγρασίας, με συνέπεια να δημιουργείτε μούχλα και δυσάρεστες οσμές στα ρούχα. Δεδομένου ότι οι πόρτες της ντουλάπας είναι κλειστές ένας συμβατικός αφυγραντήρας δεν μπορεί βοηθήσει, διότι δεν υπάρχει ανταλλαγή αέρα ανάμεσα στο εσωτερικό της ντουλάπας και το υπνοδωμάτιο. Με την τοποθέτηση ενός αφυγραντήρα Mini-D στην ντουλάπα ο χώρος γύρω από τα ρούχα θα στεγνώσει και θα εμποδίζεται η ανάπτυξη μούχλας. Η πρότασή μας είναι ένα Mini-D για μία ντουλάπα και δύο για μια διπλή ντουλάπα. Όλα τα Mini-Ds παρέχονται με φις Ευρωπαϊκό ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στα ταξίδια σας και να το χρησιμοποιήσετε στο τροχόσπιτο ή το σπίτι σας για διακοπές.

  Οι μίνι επαναφορτιζόμενοι αφυγραντήρες υπάρχουν στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά στη Puredry Hellas είμαστε περήφανοι γιατί πρώτοι χρησιμοποιήσαμε την 100% ασφαλή αλλαγή χρώματος από πορτοκάλι σε πράσινο. ¶λλα μοντέλα χρησιμοποιούν χρώμα ροζ σε μπλε στα οποία γίνεται προσθήκη χλωριούχου κοβαλτίου στο πήκτωμα διοξειδίου του πυριτίου. Δυστυχώς, το χλωριούχο κοβάλτιο είναι μια καρκινογόνος ουσία που είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο και πολύ τοξική για τους υδρόβιους οργανισμούς και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον όταν απορρίπτονται. Σας συνιστούμε να μην αγοράσετε οποιαδήποτε μονάδα που χρησιμοποιεί το ροζ σε μπλε αλλαγή χρώματος διότι τώρα μπορείτε να κάνετε την σωστή και 100% ασφαλή επιλογή.

 • Τύπος Desiccant
 • Ποσοστό εξαγωγής 8 - 11ozs />250ml μεταξύ των φορτίσεων
 • Στοιχείο Αφύγρανσης Διοξειδίου του Πυριτίου (silica gel)
 • Κάλυψη χώρου 5 τ.μ.
 • Επίπεδο Θορύβου Μηδενικό
 • Κατανάλωση Ισχύος 25 W
 • Χρόνος φόρτισης 24-36 ώρες
 • Ανιχνευτή Στάθμης Νερού Χρωματικό
 • Καλώδιο Τροφοδοσίας Ευρωπαϊκού τύπου
 • Διαστάσεις (WHD) mm 190 x 125 x 55 χιλιοστά
 • Βάρος 730 g
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός & Ηλιακά Puredry

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Puredry Mini-D

4 Κριτικές

Πολύ καλό

Από: Δημήτρης
08/02/2019

Η φόρτιση της συσκευής παίρνει λίγο χρόνο και σε μικρούς χώρους είναι αποτελεσματικό.Κανει καλά τη δουλειά του. Το άφησα για λίγο καιρό στο αυτοκίνητο που είχε πάρει νερό και δεν έχει καθόλου μυρωδιά.

Εξυπνο

Από: Λουκας
20/12/2018

Ένα πραγματικά έξυπνο προϊόν. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το τοποθετείς απλά στην ντουλάπα και όταν τα στοιχεία του πάρουν την υγρασία, απλά το βγάζεις έξω και βάζεις στην πρίζα μέχρι να στεγνώσουν. Και τανάπαλιν. Δεν μου μυρίζει πλέον ο χώρος.

¶ριστο

Από: Κώστας
09/11/2018

Τοποθετήθηκε σε ντουλάπα ρούχων. Δείχνει να κάνει καλή δουλειά, καθώς η υγρασία μέσα στην ντουλάπα μειώθηκε (μέτρηση με όργανο) αμέσως. Η διαδικασία "επαναφόρτισης", δηλαδή στεγνώματος του απορροφητικού υλικού είναι γρήγορη και απαιτεί 12-36 ώρες, ανάλογα της υγρασίας που επικρατεί στον χώρο όπου εκτελείται το στέγνωμα - "φόρτιση". Το μέγεθος είναι σαν μεγάλο ραδιοφωνάκι ή μικρό νεσεσέρ.

¶ψογος

Από: Χρήστος
22/10/2018

Τον χρησιμοποιώ σε ντουλάπα ρούχων όπου είχα θέμα με μυρωδιά και χρησιμοποιουσα συσκευές μιας χρήσης με σακουλάκι όπου μου άφηναν ίχνη υγρασίας. Σταμάτησε εντελώς το πρόβλημα με την μυρωδιά και εξαφανίστηκε κάθε ίχνος υγρασίας

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 04/11/2017

Είναι κατάλληλος για τοποθέτηση μέσα σε απλή εντοιχιζόμενη ντουλάπα; ή είναι πολύ μεγάλος για τόσο μικρούς χώρους (ντουλάπα με ρούχα, ή ντουλάπα με σεντόνια, κλπ) Ευχαριστώ πολύ.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για την ντουλάπα. Δεν χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να δουλέψει, θα πρέπει να τοποθετηθεί ένα τεμάχιο σε κάθε ξεχωριστό χώρο την ντουλάπας, καλύπτει χώρο έως 5 κυβικά μέτρα.