Samsung RB37K63632C Black

Ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB37K63632C Black
Κωδικός Επικοινωνίας: 10136984
Τιμή: € 858
Σε 12 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-7 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Samsung RB37K63632C Black Ψυγειοκαταψύκτης (9909900216126)

  Κατάψυξη στο κάτω μέρος

  All-around Cooling

  Πολλαπλή ροή αέρα ψύξης

  Τεχνολογία Digital Inverter

  Περισσότερος χώρος εσωτερικά - ίδιες διαστάσεις εξωτερικά

  Διαθέτει μεγαλύτερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο από ένα τυπικό ψυγείο με τον καταψύκτη στο κάτω μέρος, ωστόσο, οι εξωτερικές του διαστάσεις παραμένουν οι ίδιες.* Χάρη στην τεχνολογία Space Max Technology™, ένας επίτοιχος αγωγός λεπτής σχεδίασης δημιουργεί επιπλέον χώρο στο εσωτερικό, χωρίς συμβιβασμούς στην ενεργειακή απόδοση.

  Έξυπνη λειτουργία. Αντοχή στο χρόνο

  Ο συμπιεστής τύπου Digital Inverter ελέγχει αυτόματα τις στροφές του ανάλογα με τις απαιτήσεις ψύξης σε 7 επίπεδα. Έτσι, χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, ελαχιστοποιεί το θόρυβο και μειώνει τη φθορά από τη χρήση, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

  Ιδανική φροντίδα για κρέατα και ψάρια

  Το Fresh Zone είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο συρτάρι που παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη συντήρηση του κρέατος και των ψαριών - Τα διατηρεί στη βέλτιστη θερμοκρασία έτσι ώστε να παραμένουν φρέσκα και να έχουν την καλύτερη δυνατή γεύση.

  Γρήγορη ψύξη και κατάψυξη

  Παρέχει γρήγορη και έντονη απόδοση ψύξης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η λειτουργία Power Cool ψύχει γρήγορα τροφές και ποτά, ενώ η λειτουργία Power Freeze είναι τέλεια για κατάψυξη ή στερεοποίηση κατεψυγμένων τροφίμων και παραγωγή περισσότερου πάγου.

  Εγκλωβίζει το κρύο για να διατηρείται η φρεσκάδα

  Η επιφάνεια Metal Cooling κρατά την ψύξη και διατηρεί επίπεδα ιδανικής θερμοκρασίας μέσα στο ψυγείο, έτσι ώστε τα τρόφιμα να μένουν φρέσκα, ακόμα και αν ανοίγετε την πόρτα συχνά. Επίσης προσθέτει κορυφαία εμφάνιση και καθαρίζεται εύκολα με ένα σκούπισμα.

  Αποθηκεύσετε ψηλότερα και μεγαλύτερα αντικείμενα

  Το ράφι Slide & Fold προσθέτει επιπλέον ευελιξία στην αποθήκευση. Μπορείτε να το σύρετε μέσα-έξω και διπλώνοντας εύκολα στη μέση για να μπουν αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, μεταξύ των οποίων μεγάλα και ογκώδη δοχεία, να μην γίνεται σπατάλη χώρου.

  Ευέλικτη αποθήκευση στην πόρτα

  Με τις 4 ρυθμιζόμενες θήκες στην πόρτα μπορείτε να οργανώνετε εύκολα και να αποθηκεύετε γρήγορα αντικείμενα διαφορετικού μεγέθους. Μπορείτε να ρυθμίζετε τις θήκες ώστε να δέχονται κάθε είδους μπουκάλια, κουτιά και άλλα αντικείμενα, ώστε να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τον αποθηκευτικό σας χώρο.

  Φωτισμός περιβάλλοντος LED

  Ο φωτισμός περιβάλλοντος LED δημιουργεί ζεστό φωτισμό στον χώρο της κουζίνας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον εσωτερικό φωτισμό διευκολύνοντάς σας να βρίσκετε τα τρόφιμα γρήγορα και εύκολα.

  Ομοιόμορφη ψύξη παντού

  Το σύστημα ψύξης All-Around Cooling ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο. Ο ψυχρός αέρας διοχετεύεται μέσω πολλαπλών αεραγωγών στο επίπεδο κάθε ραφιού, επιτρέποντας την βέλτιστη κατανομή της ψύξης, σε κάθε σημείο του ψυγείου, βοηθώντας τα τρόφιμα να παραμείνουν φρέσκα για μεγάλη χρονική περίοδο.

  Τέλος στη συσσώρευση πάγου

  Η τεχνολογία No Frost διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία σε κάθε σημείο του ψυγείου για να αποτρέπεται η συσσώρευση παγετού και πάγου. Επίσης ψύχει ταχύτερα, αυξάνει την αντοχή του συστήματος ψύξης και αποτρέπει την σπατάλη ισχύος κατά την απόψυξη.

  Γυάλινη πόρτα κορυφαίας ποιότητας

  Ο μοντέρνος σχεδιασμός της γυάλινης πόρτας βελτιώνει τη διακόσμησή σας, δημιουργώντας ένα κομψό αλλά και μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα σχεδιασμένο να ταιριάζει σε κάθε κουζίνα.

  Χαρακτηριστικά

 • Χωρητικότητα (lt): 367 lt
 • Χωρητικότητα Συντήρησης: 269 lt
 • Χωρητικότητα Κατάψυξης: 98 lt
 • No Frost
 • Ενεργειακή Κλάση: A++
 • Κλιματική Κλάση: ST, SN, T, N
 • Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας: 259 kWh
 • Επίπεδα Θορύβου: 38 dB
 • Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση
 • Χρώμα: Black
 • Διαστάσεις Προϊόντος: 201 cm x 60 cm x 67.5 cm - (Υ x Π x Μ)
 • Δυνατότητα αναστροφής πόρτας
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Ηλεκτρικές Συσκευές Samsung

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Samsung RB37K63632C Black

0 Κριτικές