Στεγνωτήρια Ρούχων Εμπρόσθιας Φόρτωσης Hoover

(2)
Προσφορά
Hoover NDP H8A2TCBEXS-S
Hoover NDP H8A2TCBEXS-S

Tο πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό στεγνωτήριο που, χάρη στο νέο πρόγραμμα Auto Care, επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα στεγνώματος για όλους τους τύπους ρούχων και ταυτόχρονα φροντίζει τις ίνες.

Όλα τα στεγνωτήρια Hoover είναι εξοπλισμένα με τέσσερις επιλογές στεγνώματος: Στεγνό σίδερο, μια μικρή ποσότητα υπολειπόμενης υγρασίας παραμένει στο πλυντήριο, γεγονός που καθιστά το σιδέρωμα ευκολότερο. Κρατήστε το στεγνό, τέλειο έτσι ώστε το πλυντήριο να μπορεί να κρεμαστεί απευθείας στην ντουλάπα. Στεγνό και πολύ στεγνό ντουλάπι - για εντελώς στεγνό πλυντήριο.

Χάρη στη νέα εφαρμογή hOn, μπορείτε να ελέγχετε το στεγνωτήριο σας οποιαδήποτε στιγμή έξω από το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μπορείτε να ελέγξετε πότε το πλυντήριο είναι έτοιμο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τελειώσει το πρόγραμμα. Λάβετε περισσότερα από 40 επιπλέον προγράμματα που φροντίζουν για τα ρούχα και τα υφάσματα σας με έναν ειδικό τρόπο. Ελέγξτε την κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των κύκλων στεγνώματος και λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες χρήσης τους για να βελτιώσετε την απόδοση της συσκευής.

Το στεγνωτήριο H-DRY 500 σας προσφέρει ένα πλήρες σύνολο 9 προγραμμάτων φροντίδας με τα οποία μπορείτε να φροντίσετε όλα τα αγαπημένα σας ρούχα και έτσι να τα απολαύσετε για περισσότερο.

Το στεγνωτήριο H-DRY 500 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Active Dry, με την οποία μπορείτε να φρεσκάρετε τα ρούχα σας. Αφαιρεί φυσικά τις δυσάρεστες οσμές, τα μικρόβια, τα σπόρια και τα βακτήρια και φροντίζει απαλά τα ρούχα σας. Το πρόγραμμα διαρκεί 20 λεπτά, οπότε επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για την απολύμανση κανονικών ρούχων και βρεφικών ρούχων και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υγιεινή για την οικογένειά σας.

Το δοχείο συμπυκνωμάτων AquaVision είναι ενσωματωμένο απευθείας στην φινιστρίνι. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη του νερού ανά πάσα στιγμή. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, η δεξαμενή μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί στο στεγνωτήριο.

Πλέον, δε χρειάζεται να κοιτάξετε ξανά τις ετικέτες χάρη στη λειτουργία σάρωσης. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία με το Smartphone σας και δημιουργήστε μια εικονική ντουλάπα. Η εφαρμογή συλλέγει τώρα όλες τις οδηγίες στεγνώματος για τα ρούχα σας και προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Εγγυημένη καλύτερη φροντίδα για τα αγαπημένα σας ρούχα.

Το H-DRY 500 είναι ένα εξαιρετικό στεγνωτήριο που φροντίζει επίσης τον πλανήτη μας! Με την τεχνολογία της αντλίας θερμότητας και το αέριο που χρησιμοποιείται στον συμπιεστή, έχουμε επιτύχει το απίστευτο αποτέλεσμα της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά 30 φορές και του GWP * (Δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη) από 100 σε 3,4

 • Τοποθέτηση: Ελεύθερο
 • Χωρητικότητα: 8 Kg
 • Τύπος Στεγνωτηρίου: Αντλία Θερμότητας
 • Τρόπος Φόρτωσης: Εμπρόσθια
 • Τύπος Στεγνώματος: Αντλία θερμότητας
 • Προγράμματα Στεγνώματος: 16
 • Επίπεδα Θορύβου: 67 dB
 • Ενεργειακή Κλάση: A++
 • Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση
 • Επιπλέον: Wi-Fi, Bluetooth, Ψηφιακή Οθόνη
 • Χρώμα: White
 • Διαστάσεις Προϊόντος: 85 x 59.6 x 58.5
 • Πλάτος: 60 cm
 • 521
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Hoover VTH 980 NA2C-84
  Hoover VTH 980 NA2C-84
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  575
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Στεγνωτήρια Ρούχων. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Στεγνωτήρια Ρούχων για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.