Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων Fisher Price με Δωρεάν Μεταφορικά

(1)
Fisher Price Baby Jumper Jumperoo Λιονταράκι με Μουσική για 6+ Μηνών CHM91
Fisher Price Baby Jumper Jumperoo Λιονταράκι με Μουσική για 6+ Μηνών CHM91

Το μωράκι σας θα ανακαλύψει τόσα πολλά σε αυτό το κέντρο δραστηριότητων με ζωάκια και κάθε του κίνηση θα επιβραβευτεί με μουσική, φωτάκια και ήχους! Το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει 360 μοίρες πρόσβαση σε παιχνίδια, δραστηριότητες και ζωάκια, όπως μαλακά μαϊμουδάκια, μπάρα με χάντρες, καθρεφτάκι και άλλα πολλά.

Προσαρμόζεται εύκολα σε 3 θέσεις ύψους καθώς, μεγαλώνει το μωρό. Το ύφασμα του καθίσματος αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής.

Χοροπηδώντας και ισορροπώντας στα μικρά του πόδια, ενώ, παράλληλα, προσπαθεί να φτάσει όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, το μωρό αναπτύσσει τις κινητικές του ικανότητες!

Τα έντονα χρώματα, τα φωτάκια, οι διαφορετικοί ήχοι και τα υλικά αναπτύσσουν την αίσθηση της όρασης, της ακοής και της αφής.

Το μωρό θα ανακαλύψει τόσα πολλά! Από ζωάκια που πετούν μέχρι το δικό του προσωπάκι στον καθρέφτη! Μουσική, φωτάκια και ήχοι επιβραβεύουν και ενθαρρύνουν κάθε πηδηματάκι και κίνηση.

185,99 €
σε 13 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις

Δεν βρέθηκαν προϊόντα
Προσπάθησε να αφαιρέσεις το τελευταίο σου φίλτρο
Δες όλα τα προϊόντα της κατηγορίας

Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Βρεφικά Παιχνίδια Δραστηριοτήτων για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.