Whirlpool W6 OM4 4S1 H

Φούρνος Ανω Πάγκου Whirlpool W6 OM4 4S1 H
Κωδικός Επικοινωνίας: 10137296
Τιμή: € 419
Σε 26 άτοκες δόσεις
Εκτιμώμενη Διαθεσιμότητα:  από 15/8/2020
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Whirlpool W6 OM4 4S1 H Φούρνος Ανω Πάγκου (8003437834981)

  Λειτουργίες μαγειρέματος

  Ο αριθμός των διαθέσιμων λειτουργιών μαγειρέματος.

  Τεχνολογία 6ης Αίσθησης

  Ready2Cook

  Δεν απαιτείται προθέρμανση. Η λειτουργία Ready2Cook χρησιμοποιεί ένα πανίσχυρο σύστημα κυκλοφορίας ώστε να φθάνει γρήγορα στη σωστή θερμοκρασία, εξαλείφοντας την ανάγκη για προθέρμανση.

  Cook3

  Οι οσμές δεν αναμειγνύονται. Με την πρωτοποριακή λειτουργία Cook3, μπορείτε να μαγειρεύετε έως και τρία διαφορετικά πιάτα την ίδια στιγμή, χωρίς κίνδυνο να αναμειχθεί το άρωμά τους.

  Πολλαπλών Λειτουργιών 8

  Πολλές μέθοδοι μαγειρέματος. Η λειτουργία Πολλαπλών λειτουργιών 8 παρέχει ευέλικτες επιλογές μαγειρέματος, που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι η συνταγή.

  Τεχνολογία / Χαρακτηριστικά

  Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, τα οποία σας διευκολύνουν να προετοιμάσετε υπέροχα πιάτα και να μειώσετε τον χρόνο μαγειρέματος, ενώ σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

  Starclean

  Εύκολο καθάρισμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η τεχνολογία StarClean παρέχει έναν φιλικό προς το περιβάλλον κύκλο καθαρισμού ο οποίος εξασφαλίζει ιδανικά αποτελέσματα καθαρισμού μέσα σε μόλις 35 λεπτά, αφήνοντας τον θάλαμο του φούρνου απόλυτα καθαρό.

  Χωρίς ισχυρά καθαριστικά: Η τεχνολογία StarClean χρησιμοποιεί μόνο νερό και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 97% σε σύγκριση με έναν συμβατικό φούρνο πυρόλυσης.

  Softclosing

  Αργό κλείσιμο. Χάρη στους μεντεσέδες αργού κλεισίματος, η πόρτα του φούρνου κλείνει εύκολα, με απαλή και αθόρυβη κίνηση.

  Ηλεκτρονικό χειριστήριο

  Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας.

  Συρόμενα ράφια

  Ομαλή κίνηση. Αυτός ο φούρνος Whirlpool διαθέτει ράφια που ολισθαίνουν απαλά, για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

  Cool Door

  Ο καινοτόμος σχεδιασμός Cool Safe Door αυτής της συσκευής σας παρέχει ασφάλεια, ακόμη και με τα παιδιά στην κουζίνα.

  Καθαρισμός και συντήρηση

  Εξελιγμένα προγράμματα και επιλογές καθαρισμού, εσωτερική και εξωτερική επένδυση που καθαρίζει εύκολα.

  Θάλαμος XXL

  Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Ο XXL θάλαμος του φούρνου σας διαθέτει χωρητικότητα 73 λίτρων με 5 διαφορετικές διαθέσιμες θέσεις ραφιών.

  Χαρακτηριστικά

 • Οδηγοί φούρνου: Τηλεσκοπικοί
 • Ρύθμιση χρόνου: Ηλεκτρονικός
 • Επιλογές ρύθμισης χρόνου: Έναρξη και Πάυση
 • Τύπος λειτουργίας: Ηλεκτρονικός
 • Ωφέλιμος όγκος (θαλάμου) - ΝΕΟ (2010/30/ΕΚ): 73
 • Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού: Υδρόλυση
 • Ηλεκτρική είσοδος: Ηλεκτρική
 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Πλάτος του προϊόντος: 595
 • Πλάτος του συσκευασμένου προϊόντος: 630
 • Βάθος του προϊόντος: 564
 • Βάθος του συσκευασμένου προϊόντος: 650
 • Ύψος του προϊόντος: 595
 • Ύψος του προϊόντος: 690
 • Ρεύμα (A): 16
 • Μήκος καλωδίου ηλεκτρικής παροχής (cm): 90
 • Electrical connection rating (W): 3650
 • Αποδόσεις

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: Α+ - Εύρος: Α+++ - D
 • Κατανάλωση ενέργειας ανά κύκλο, συμβατική λειτουργία - ΝΕΟ (2010/30/ΕΚ): 0.91
 • Κατανάλωση ενέργειας ανά κύκλο, με εξαναγκασμένο αέρα - ΝΕΟ (2010/30/ΕΚ): 0.7
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Ηλεκτρικές Συσκευές Whirlpool

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Whirlpool W6 OM4 4S1 H

1 Κριτικές

Whirlpool W6 OM4 4S1 H

Από: ma.ster.
28/03/2020

Τον φούρνο τον έχουμε μόλις δύο εβδομάδες, ψήνει πολύ καλά και έχει προγράμματα ψησίματος για όλους, αρχάριους και πιο έμπειρους. Όμορφος και ωραίο design. Στα αρνητικά τώρα η πάνω δεξιά γωνία της πόρτας του φούρνου όταν είναι κλειστός προεξέχει ένα - δύο χιλιοστά, το γιατί δεν το ξέρω ίσως θέλει κάποιο ρεγουλάρισμα, δεν επηρεάζει όμως σε κάτι την λειτουργία του. Ένα άλλο πρόβλημα που θα δείξει με τον χρόνο πόσο σημαντικό θα προκύψει είναι ότι, όταν τελειώσει το ψήσιμο και ανοίγεις την πόρτα του φούρνου, γεμίζει το σπίτι υδρατμούς, ένα φαινόμενο που δεν είχαμε με τον προηγούμενο φούρνο pitsos, τουλάχιστον όχι τόσο έντονο που να είναι άξιο αναφοράς, ενώ στο τέλος μαζεύονται νερά (υγροποίηση των ατμών) στο κάτω μέρος του φούρνου που καταλήγουν στο από κάτω μέρος από το ντουλάπι που είναι τοποθετημένος ο φούρνος, με κίνδυνο προφανώς να φουσκώσουν τα ντουλάπια αυτό έχει αναφερθεί και για άλλο μοντέλο της Whirlpool, αλλά το έχω συναντήσει και σε κριτικές σε άλλες εταιρείες. Τελικά μάλλον με την πληθώρα μοντέλων που υπάρχουν στην αγορά, το να βρεις κάτι να αγοράσεις και να είσαι και απόλυτα ευχαριστημένος μοιάζει με Τζόκερ, αφού και σε ακριβότερες και ποιο επώνυμες εταιρείες διαβάζεις για μεγάλα προβλήματα.

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 06/05/2016

Τι είναι υδρολυτικός και τι πυρολυτικός καθαρισμός;

Υδρολυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού τοποθετείτε νερό σε μία κυλότητα του φούρνου ή σε ένα δοχείο και λειτουργείτε τον φούρνο σε συγκεκριμένη θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως, χωρίς να υπάρχει φαγητό στο φούρνο. Δημιουγούνται υδρατμοί οι οποίοι μαλακώνουν τους λεκέδες και με ένα πανάκι τους αφαιρείτε, χωρίς απορρυπαντικό.

Καταλυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού οι φούρνοι διαθέτουν ειδικά τοιχώματα, τα καταλυτικά τοιχώματα τα οποία επιτρέπουν το εύκολο καθάρισμά τους απορροφώντας και καίγοντας όλα τα λίπη κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Επίσης, τα καταλυτικά τοιχώματα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 2-3 χρόνια. Η διαδικασία αλλαγής τους είναι εύκολη.

Ημ/νία ερώτησης: 22/12/2015

Παρακαλώ πέστε μου αν μπορώ να τοποθετήσω τον συγκεκριμένο φούρνο κάτω από το πάγκο και τις εστιες δηλαδή εάν έχει την εξαγωγή ατμών από την οροφή ή από μπροστά, επειδή οι φούροι άνω πάγκου δεν έχουν όλοι τις ίδιες προδιαγραφές. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Εαν δεν γίνεται με τον φούρνο αυτό ενημερώστε με ποια μοντέλα άνω πάγκου, με ανεξαρτητες εστιες μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο.

Ολοι οι φούρνοι άνω πάγκου μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τις εστίες πλέον.

Ημ/νία ερώτησης: 08/02/2014

Ποιά η διαφορά μεταξύ φούρνου άνω πάγκου και κάτω πάγκου;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες φούρνων. Οι άνω του πάγκου και οι κάτω πάγκου. Το ερώτημα που εγείρεται είναι πώς μπορεί κανείς να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των 2 αυτών κατηγοριών. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η ονομασία άνω και κάτω πάγκου που έχει καθιερωθεί είναι ενδεχομένως λίγο δυσνόητη ή μη ακριβής στην περιγραφή της.

Οι φούρνοι κάτω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια και για της εστίες. Δηλαδή οι εστίες πρέπει να συνδεθούν με το φούρνο για να μπορέσουμε να τις βάλουμε σε λειτουργία. Γι’ αυτό και οι φούρνοι κάτω πάγκου έχουν συνήθως 6 διακόπτες-χειριστήρια(2 για το χειρισμό του φούρνου και 4 για το χειρισμό των εστιών). Επειδή λοιπόν πρέπει οι εστίες να συνδέονται με το φούρνο αυτό δημιουργεί την απαραίτητη προϋπόθεση η εστία να είναι πάνω από το φούρνο, εξού και η ονομασία «φούρνος κάτω πάγκου» ή αλλιώς κουζίνες ή εντοιχιζόμενες κουζίνες. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, οι φούρνοι κάτω πάγκου συνδυάζονται με μη αυτόνομες εστίες.

Οι φούρνοι άνω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια μόνο για τη λειτουργία του φούρνου και όχι για εστίες, γι’ αυτό και έχουν συνήθως 2 μόνο χειριστήρια-διακόπτες. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσουμε ανεξάρτητα τις 2 συσκευές, χωρίς βέβαια να είναι απαγορευτικό το να τις βάλουμε τη μια κάτω από την άλλη (εστία πάνω, φούρνος κάτω). Οι φούρνοι άνω πάγκου συνδυάζονται με αυτόνομες εστίες.