Αξεσουάρ DJ

(3)
Προσφορά
Hercules Stands HERCULES DG-400B Επιτραπέζια Βάση Laptop
Hercules Stands HERCULES DG-400B Επιτραπέζια Βάση Laptop

Εξαιρετικής αντοχής βάση στήριξης για laptop, επιπρόσθετη στήριξη από τα ενισχυμένα πίσω ''πόδια'' της βάσης, υποστήριξη μέχρι και 10 κιλά, ρύθμιση ύψους και γωνίας κλίσης, διαστάσεις 22 x 26.5 x 31.5 εκ. Βάρος 1,41 κιλά,

70
σε 32 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Numark Laptop Stand Pro
Numark Laptop Stand Pro

Η βάση της Numark, LAPTOP STAND PRO είναι η απαραίτητη και αναγκαία λύση για τους DJs, παραγωγούς και remix καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν laptop σε live παράλληλα με τον DJ εξοπλισμό τους. Το LAPTOP STAND PRO είναι σχεδιασμένο για Live Performance προσφέροντας κορυφαία σταθερότητα χάρις στην ασφαλή κατασκευή ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η φορητότητα σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος.

Το Laptop σας θα παραμείνει σταθερό και ασφαλές υπό όλες τις συνθήκες. Το LAPTOP STAND PRO συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται με ιδιαίτερη ευκολία και συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς για εύκολη μεταφορά. Επιπλέον εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποιο studio ή home studio σε σταθερή θέση μπορείτε να το τοποθετήσετε στον τοίχο καθώς παρέχεται η δυνατότητα.

50,74
σε 1 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Stanton DSM-10 Slip Mat
Stanton DSM-10 Slip Mat
  • Slip Mat για δίσκους.
  • Επαγγελματικό slipmat ιδανικό για ολίσθηση -και back-cueing
  • SM-10 είναι ιδανικό για τα περισσότερα κλαμπ/mix Djs
  • 28
    σε 1 άτοκες δόσεις
    έως 36 δόσεις

    Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Αξεσουάρ DJ. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Αξεσουάρ DJ για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.