Προσωπική Υγιεινή

(7)
Blaupunkt DTS612 Ultrasonic Vibration Sonic Brush Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα
Blaupunkt DTS612 Ultrasonic Vibration Sonic Brush Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα

Η καθημερινή στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη για να απολαύσετε ένα όμορφο χαμόγελο και μια δροσερή αναπνοή. Η φροντίδα των δοντιών και των ούλων επηρεάζει επίσης ολόκληρο το σώμα, καθώς αν δεν εκτελείται σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε πολλές επιπλοκές στην υγεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό η οδοντόβουρτσα να επιτρέπει τον αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας.

Αυτή η εμπιστοσύνη παρέχεται από την ηχητική οδοντόβουρτσα DTS612 - ένα υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένο προϊόν που προορίζεται για άτομα για τα οποία η σωστή στοματική υγιεινή είναι ένα σημαντικό σημείο κάθε μέρα.

Η οδοντόβουρτσα DTS612 βασίζεται στη δημιουργία ηχητικών κραδασμών. Το μεγάλο πλάτος και συχνότητα των δονήσεων μεταφέρεται στις κεφαλές της βούρτσας, προκαλώντας τη δόνηση των τριχών. Αυτή η μέθοδος λειτουργίας βούρτσας συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα με υπερευαισθησία στα δόντια και περιοδοντίτιδα, επειδή, σε αντίθεση με τα περιστρεφόμενα κεφάλια, η κεφαλή του ηχητικού βουρτσίσματος είναι πολύ απαλή στην επιφάνεια των δοντιών και των ούλων. Χάρη στην τεχνολογία Sonic Vibration, η κεφαλή της βούρτσας εκτελεί έως και 48.000 κινήσεις βουρτσίσματος ανά λεπτό, αφαιρώντας αποτελεσματικά την πλάκα με σαρωτικές κινήσεις, που συνιστάται ιδιαίτερα από τους οδοντιάτρους.

Παρά την τόσο μεγάλη δόνηση και την υψηλή απόδοση, η βούρτσα είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση. Λόγω της εξαιρετικής διείσδυσης των μεσοδοντικών χώρων και των δυσπρόσιτων σημείων στο στόμα, οι ηχητικές βούρτσες συνιστώνται ιδιαίτερα σε άτομα που φορούν ορθοδοντικές συσκευές.

Το μοντέλο DTS612 προσφέρει τέσσερις τρόπους λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον τρόπο λειτουργίας του πινέλου στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Αφού επιλέξετε την πρώτη λειτουργία - ήπια, ο αριθμός των κραδασμών και το πλάτος της εκτροπής των τριχών είναι τα μικρότερα, τα οποία θα εκτιμηθούν από άτομα που υποφέρουν από ευαισθησία στα δόντια ή έχουν μεγάλο αριθμό γεμίσματος και γεμίσματος.

Το δεύτερο πρόγραμμα - Daily, συνιστάται από προεπιλογή για καθημερινή χρήση από τους περισσότερους χρήστες και προσφέρει βέλτιστη απόδοση.

Ενεργοποιώντας το τρίτο πρόγραμμα - λεύκανση, λαμβάνουμε τον υψηλότερο αριθμό κραδασμών στο κεφάλι και το πινέλο λειτουργεί με την υψηλότερη απόδοση, αποκαθιστώντας το φυσικό, λευκό χρώμα των δοντιών.

Το τέταρτο και τελευταίο πρόγραμμα - μασάζ, εισάγει το κεφάλι σε μια επιπλέον παλμική κίνηση, εναλλάξ γρήγορη και αργή, μασάζ στα ούλα και βελτίωση της κυκλοφορίας τους, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για άτομα με εκτεθειμένο λαιμό δοντιών.

Το μοντέλο DTS612 είναι εξοπλισμένο με χρονοδιακόπτη 2 λεπτών που θα επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τον χρόνο που ξοδεύει στο βούρτσισμα, καθώς και μικροχρονοδιακόπτη 30 δευτερολέπτων που σας λέει πότε να καθαρίσετε την επόμενη ζώνη στο στόμα. Η βούρτσα είναι επίσης εξοπλισμένη με λειτουργία προστασίας από πολύ ισχυρή πίεση στην επιφάνεια του δοντιού, μειώνοντας τους κραδασμούς της κεφαλής.

Η τεχνολογία SV εξασφαλίζει ένα δυναμικό βούρτσισμα των δοντιών και η γρήγορη συχνότητα των κραδασμών και το μεγάλο πλάτος των τριχών αφήνουν μια αίσθηση καθαριότητας. Το πινέλο PerfoBrush M κάνει τέλειο μασάζ στα ούλα, αφαιρώντας επιπλέον την πλάκα, τον αποχρωματισμό και τις αποθέσεις, φτάνοντας στα πιο απρόσιτα σημεία.

Το σετ με τη βούρτσα DTS612 περιλαμβάνει 2 εναλλάξιμες κεφαλές. Πρέπει να θυμόμαστε ότι σύμφωνα με τις συστάσεις των οδοντιάτρων, οι συμβουλές θα πρέπει να αντικαθίστανται με νέες μετά από περίπου 3 μήνες χρήσης. Ένας ειδικός δείκτης θα σας υπενθυμίσει ότι το άκρο πρέπει να αντικατασταθεί. Διατίθενται συμβουλές από την Blaupunkt ως πρόσθετο αξεσουάρ ACC047.

Φροντίστε τη στοματική σας κοιλότητα με την υψηλής ποιότητας ηχητική οδοντόβουρτσα Blaupunkt DTS612 και δείτε μόνοι σας πόσο πιο αποτελεσματικός είναι ο καθαρισμός των δοντιών, των ούλων και των μεσοδόντων χώρων με ηχητικούς κραδασμούς από τις παραδοσιακές χειροκίνητες και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Ξεχάστε το ασβέστη και τον αποχρωματισμό!

 • Δυναμικός καθαρισμός των δοντιών χάρη στην τεχνολογία Sonic Vibration και έως 48.000 κινήσεις βουρτσίσματος ανά λεπτό
 • 4 λειτουργίες: ευαίσθητης, καθημερινής, λεύκανσης και μασάζ
 • Χρονόμετρο 2 λεπτών
 • Ένας μικρο-χρονοδιακόπτης 30 δευτερολέπτων που σας επιτρέπει να καθαρίζετε ομοιόμορφα τις περιοχές του στόματος
 • Επαγωγική φόρτιση, σταθμός φόρτισης με τροφοδοσία USB
 • Ένδειξη φθοράς της άκρης της βούρτσας
 • Το PerfoBrush M κάνει τέλειο μασάζ στα ούλα και αφαιρεί την πλάκα, τον αποχρωματισμό και τις εναποθέσεις
 • Περιλαμβάνονται 2 ακροφύσια (εναλλάξιμα, διαθέσιμο αξεσουάρ ACC047)
 • 55,55 36,82 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Philips HX3671/14 Sonicare 3100 Series Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black
  Philips HX3671/14 Sonicare 3100 Series Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black

 • Οι ισχυρές δονήσεις στις τρίχες οδηγούν τις μικροφυσαλίδες βαθιά ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος της γραμμής των ούλων σας για μια αναζωογονητική εμπειρία. Μόλις 2 λεπτά χρήσης ισοδυναμούν με δύο μήνες χειροκίνητου βουρτσίσματος. 31.000 κινήσεις βουρτσίσματος το λεπτό καθαρίζουν τα δόντια σας, καταστρέφουν την πλάκα και την απομακρύνουν προσφέροντάς σας εξαιρετικό καθημερινό καθαρισμό.
 • Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Sonicare με προηγμένη τεχνολογία Sonic είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αφαιρεί την πλάκα έως και 3 φορές πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες. Αφαιρεί την πλάκα από τα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ούλα σας.
 • Ο ενσωματωμένος αισθητήρας πίεσης ανιχνεύει αυτόματα την πίεση που ασκείτε, σας προειδοποιεί και μειώνει αυτόματα τις δονήσεις της οδοντόβουρτσας, για την προστασία των ούλων σας. Η οδοντόβουρτσα θα παραγάγει έναν εντυπωσιακό ήχο ως υπενθύμιση για να εκτονωθεί η πίεση. Εφτά στα δέκα άτομα δήλωσαν ότι αυτή η λειτουργία τους βοήθησε να καθαρίζουν καλύτερα τα δόντια τους.
 • Το SmarTimer 2 λεπτών και το QuadPacer 30 δευτερολέπτων σάς καθοδηγούν να βουρτσίζετε για το συνιστώμενο χρονικό διάστημα σε όλες τις περιοχές του στόματος, ώστε να εξασφαλίζεται ο πλήρης καθαρισμός.
 • Η λεπτή, ελαφριά και εργονομική σχεδίαση κάνει την οδοντόβουρτσα εύκολη στο κράτημα και τη χρήση, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό καθαρισμό χωρίς να κουράζεστε.
 • Όλες οι κεφαλές βουρτσίσματος φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, οπότε πρέπει να παρατηρείτε την κεφαλή που χρησιμοποιείτε, για να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζει να καθαρίζει καλά τα δόντια σας. Η τεχνολογία BrushSync παρακολουθεί για πόσο διάστημα χρησιμοποιείτε την κεφαλή βουρτσίσματος και με πόση ένταση βουρτσίζετε τα δόντια σας. Όταν έρθει η ώρα να την αντικαταστήσετε, η υπενθύμιση αντικατάστασης BrushSync στη λαβή και ένα σύντομο ηχητικό σήμα θα σας ειδοποιήσουν.
 • Το πρόγραμμα εύκολης εκκίνησης Easy Start σάς δίνει την επιλογή σταδιακής, ήπιας αύξησης της ισχύος βουρτσίσματος τις πρώτες 14 φορές που θα χρησιμοποιήσετε τη νέα σας οδοντόβουρτσα.
 • Η μπαταρία διαρκεί έως και 14 ημέρες, για να μπορείτε να την φορτίζετε ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 • :

 • Τύπος: Επαναφορτιζόμενη
 • Αριθμός Κεφαλών: 1 τμχ
 • Διάρκεια Μπαταρίας: 2 Εβδομάδες
 • Δυνατότητες & Λειτουργίες: Αισθητήρας Πίεσης, Χρονομετρητής Βουρτσίσματος
 • Αριθμός Προγραμμάτων: 1
 • 42,35 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Lanaform LA140303 Hydrojet Water Flosser
  Lanaform LA140303 Hydrojet Water Flosser

  Το water flosser της Lanaform είναι μια συμπληρωματική συσκευή για τον καθαρισμό των δοντιών, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Η χρήση του water flosser διευκολύνει αρκετά ανθρώπους που έχουν "σιδεράκια" ή "γεφυρα" καθώς μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά υπολείμματα τροφών που το παραδοσιακό οδοντικό νήμα δεν εξυπηρετεί αυτές τις περιπτώσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με στοματικό διάλυμμα προκειμένου να καταπολεμήσετε πιο αποτελεσματικά την πλάκα ανάμεσα στα δόντια και τα βακτήρια.

  Ο καθαρισμός με water flosser δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα.

  39,05 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Τελευταία Τεμάχια
  Grundig TBB-79
  Grundig TBB-79
  ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
  Είδος: Οδοντόβουρτσες
  30 20,94 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Philips HX3671/13 Sonicare 3100 Series
  Philips HX3671/13 Sonicare 3100 Series

  H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Philips, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Με μια πλήρη φόρτιση η μπαταρία της μπορεί να διαρκέσει έως 2 εβδομάδες περίπου, αν βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές τη μέρα.

  Επιπλέον διαθέτει χρονομετρητή ο οποίος σας ειδοποιεί να αλλάξετε περιοχή βουρτσίσματος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και αισθητήρα πίεσης ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προκειμένου να προστατεύσει τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα.

 • Δυνατότητες & Λειτουργίες: Αισθητήρας Πίεσης, Χρονομετρητής Βουρτσίσματος
 • Αριθμός Προγραμμάτων: 1
 • Αριθμός Κεφαλών: 1τμχ
 • 60 41,93 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Philips Sonicare W2 Optimal White Standard Ανταλλακτικές Κεφαλές για Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Black HX6062/13 2τμχ
  Philips Sonicare W2 Optimal White Standard Ανταλλακτικές Κεφαλές για Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Black HX6062/13 2τμχ

  Ανταλλακτικές κεφαλές της σειράς Sonicare W2 Optimal White σε μαύρη απόχρωση για βαθύ καθαρισμό και λεύκανση των δοντιών.

  :

 • Οι πυκνές ίνες μέτριας σκληρότητας που βρίσκονται σε σχήμα διαμαντιού στο κέντρο της κεφαλής αφαιρούν τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών.
 • Καθαρίζει απόλυτα ακόμη και τους μεσοδόντιους χώρους και τη γραμμή των ούλων και προσφέρει πιο λευκά δόντια σε 7 μέρες χρήσης.
 • Αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
 • Σχεδιασμένη για μέγιστη εκμετάλλευση της τεχνολογίας sonic.
 • Εύκολη σύνδεση στην λαβή και εύκολη συντήρηση.
 • Όταν ξεθωριάζουν οι μπλε ίνες σημαίνει ότι η κεφαλή πρέπει να αντικατασταθεί.
 • Συμβατές με όλες τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Sonicare εκτός από τα μοντέλα PowerUp Battery και Essence.
 • 23 14,9 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Philips HX6062/10 Ανταλλακτικό Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας Σετ 2τμχ
  Philips HX6062/10 Ανταλλακτικό Ηλεκτρικής Οδοντόβουρτσας Σετ 2τμχ

  Ανταλλακτικές κεφαλές της σειράς Sonicare W2 Optimal White σε λευκή απόχρωση για βαθύ καθαρισμό και λεύκανση των δοντιών.

 • Οι πυκνές ίνες μέτριας σκληρότητας που βρίσκονται σε σχήμα διαμαντιού στο κέντρο της κεφαλής αφαιρούν τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών.
 • Καθαρίζει απόλυτα ακόμη και τους μεσοδόντιους χώρους και τη γραμμή των ούλων και προσφέρει πιο λευκά δόντια σε 7 μέρες χρήσης.
 • Αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
 • Σχεδιασμένη για μέγιστη εκμετάλλευση της τεχνολογίας sonic.
 • Εύκολη σύνδεση στην λαβή και εύκολη συντήρηση.
 • Όταν ξεθωριάζουν οι μπλε ίνες σημαίνει ότι η κεφαλή πρέπει να αντικατασταθεί.
 • Συμβατές με όλες τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Sonicare εκτός από τα μοντέλα PowerUp Battery και Essence.
 • 22 14,81 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Δεν βρέθηκαν προϊόντα
  Προσπάθησε να αφαιρέσεις το τελευταίο σου φίλτρο
  Δες όλα τα προϊόντα της κατηγορίας

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Προσωπική Υγιεινή. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Προσωπική Υγιεινή για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.