Η Εταιρία

Θα μπορούσαμε να συντάξουμε μια τυπική, θα λέγαμε κλασική και απρόσωπη περιγραφή για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε σαν επιχείρηση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για εμάς το όφελος του καταναλωτή. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε όλες τις πρωτιές μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και γενικά να πλατειάσουμε στο πόσο καλοί και πρωτοποριακοί είμαστε στο αντικείμενό μας. Αλλά τελικά όλα αυτά θα ήταν πράγματα που εμείς πιστεύουμε για τον εαυτό μας, και στο κάτω κάτω της γραφής, πόσο αντικειμενικός μπορεί να είναι κανείς για τον εαυτό του;

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα τα οποία είναι αντιληπτά και προφανή σε όλους, όπως ας πούμε το ότι η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2005 – όπου και ιδρύθηκε η εταιρεία Απόθεμα Μ.ΕΠΕ, ότι παρέχουμε μια εύχρηστη, γρήγορη και άνετη πρόσβαση στα προϊόντα που εμπορευόμαστε μέσα από διαρκείς αλλαγές και βελτιώσεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα – η εκδοχή που βλέπετε είναι η 4η κατά σειρά από τότε που ξεκινήσαμε – και το ότι προσθέτουμε διαρκώς νέα προϊόντα και μάρκες για να παρέχουμε ποικιλία για όλα τα γούστα και βαλάντια.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά, η αθέατη πλευρά. Η ομάδα πίσω από την ιστοσελίδα. Τα νέα παιδιά που απαντάνε στα τηλεφωνήματά σας και στα e-mail σας, που συντηρούν και ενημερώνουν το κατάστημά μας, που τιμολογούν τις παραγγελίες σας και που οργανώνουν όλη αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε να έχουμε ένα πελατολόγιο της τάξης των 150.000 ανθρώπων, οι οποίοι είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες στην πλειοψηφία τους.

Ε ναι λοιπόν! Εμείς πιστεύουμε ότι καταβάλουμε προσπάθεια να εξυπηρετούμε όσο καλύτερα μας το επιτρέπουν οι συνθήκες, ότι λειτουργούμε με γνώμονα το όφελος του καταναλωτή και τον υγιή ανταγωνισμό και τέλος, ότι δουλεύουμε με σοβαρότητα και συνέπεια. Αυτές είναι οι αξίες στις οποίες πραγματικά πιστεύουμε!

Είναι στο χέρι σας να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Η ομάδα του apothema.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΠΟΘΕΜΑ ΜΕΠΕ

Διεύθυνση
Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου και Ελπιδοφόρου, Δάφνη 172 35

ΑΦΜ
998988876

ΔΟΥ
Αγίου Δημητρίου

Τηλέφωνο
+30 210 69.81.831