Στεγνωτήρια Ρούχων

(60)
Προσφορά
Bosch WTR87TW8GR
(2)
Bosch WTR87TW8GR
Ετοιμοπαράδοτο
Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
648,83
σε 12 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Bosch WTX87EH9GR
(1)
Bosch WTX87EH9GR
Ετοιμοπαράδοτο
Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
949
σε 23 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Bosch WTG86419GR
Bosch WTG86419GR
Ετοιμοπαράδοτο
Ενεργειακή Κλάση: B, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
435
σε 3 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Siemens WT47XMH0EU
Siemens WT47XMH0EU
Ετοιμοπαράδοτο
Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
915
σε 12 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Bosch WTX87MW9GR
Bosch WTX87MW9GR
Ετοιμοπαράδοτο
Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
849
σε 12 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Προσφορά
Inventor GLXD08HP
Inventor GLXD08HP

 • Αποτελεσματικό στέγνωμα ρούχων με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων
 • Ευελιξία στην επιλογή του τύπου στεγνώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας
 • Καθαρά ρούχα που απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα
 • Εύκολο & γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων που έχετε καιρό να φορέσετε
 • Ελαφρώς νωπά ρούχα για πιο εύκολο σιδέρωμα
 • Αποτελεσματικό στέγνωμα ρούχων με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Το στεγνωτήριο Inventor με την προηγμένη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας με την οποία είναι εφοδιασμένο προσφέρει άριστο αποτέλεσμα κατά τη χρήση του καθώς επαναχρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια που απελευθερώνει, αποτελώντας συγχρόνως και οικονομική λύση, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση.

  Εξοικονομήστε χρόνο, αποκτώντας την ευελιξία που χρειάζεστε κατά τη διαδικασία του στεγνώματος των ρούχων! Επιλέξτε κάθε φορά το πρόγραμμα στεγνώματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας, 1. Extra Dry για άμεσο & γρήγορο στέγνωμα, 2. Normal Dry για στέγνωμα σε κανονικό χρόνο, 3. Soft Dry για ρούχα που χρειάζονται ελάχιστο στέγνωμα και 4. Time Dry για στέγνωμα ρούχων με προγραμματισμό χρόνου (30 λεπτά/60 λεπτά/90 λεπτά/120 λεπτά).

  Εξοικονομήστε χρόνο και ξεγνοιάστε από τη διαδικασία του σιδερώματος, αφού τα ρούχα σας όταν βγαίνουν από τη συσκευή απαιτούν ελάχιστο σιδέρωμα, προσφέροντας σας άνεση & οικονομία.

  Προσθέστε στο στεγνωτήριο τα ρούχα που έχετε να φορέσετε καιρό ή που ήρθε επιτέλους η εποχή να φορεθούν! Με το Πρόγραμμα Φρεσκαρίσματος, τα ρούχα φρεσκάρονται με κρύο καθαρό αέρα χωρίς να χρειάζεται να πλυθούν από την αρχή. Απολαύστε απαλά και ευωδιαστά ρούχα σαν να έχουν πλυθεί μόλις!

  Το στεγνωτήριο διαθέτει αυτή την έξυπνη λειτουργία χάρη στην οποία σταματάει η διαδικασία όταν η υγρασία στο εσωτερικό των ρούχων φτάσει στο 1% ώστε να είναι ελαφρώς νωπά για να σιδερωθούν ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα. Ιδανικό για ρούχα που είναι απαιτητικά στο σιδέρωμα όπως πουκάμισα και ρούχα με τσακίσεις.

  Προστατέψτε το στεγνωτήριό σας και διασφαλίστε μέγιστες επιδόσεις χάρη στη λειτουργία υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρων. Η σχετική ένδειξη εμφανίζεται στο control panel προκειμένου να σας ειδοποιήσει για την ανάγκη καθαρισμού η οποία θα πρέπει να γίνεται μετά από κάθε κύκλο στεγνώματος, ώστε να αποφεύγονται να συγκεντρώνονται τα χνούδια από τα ρούχα στα φίλτρα. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζετε την αποδοτικότερη λειτουργία και την αύξηση της διάρκειας ζωής της συσκευής!

  Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία της συσκευής χάρη στην Υπενθύμιση Αδειάσματος Δοχείου Νερού που σας ειδοποιεί μέσω της αντίστοιχης ένδειξης στο control panel του στεγνωτηρίου πως πρέπει να αδειάσετε το νερό που έχει συγκεντρωθεί στο δοχείο κατά τη διαδικασία του στεγνώματος.

  Εξοικονομήστε χρόνο κατά τη διάρκεια της πλύσης με τη λειτουργία Αποθήκευσης Αγαπημένου Προγράμματος που σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε στη μνήμη του πλυντηρίου σας τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Επιλέξτε εύκολα και γρήγορα το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας χωρίς να ρυθμίζετε σε κάθε πλύση όλες τις παραμέτρους.

  Προγραμματίστε εύκολα την πλύση των ρούχων σας την ώρα που σας εξυπηρετεί με τη λειτουργία της Χρονικής Καθυστέρησης Έναρξης. Τοποθετήστε τα ρούχα στη συσκευή, επιλέξτε όλες τις ρυθμίσεις της πλύσης, ορίστε σε πόσες ώρες θέλετε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της πλύσης και βγείτε εκτός σπιτιού χωρίς να ανησυχείτε! Τα ρούχα θα σας περιμένουν καθαρά και ευωδιαστά μόλις επιστρέψετε σπίτι σας!

  Φροντίστε για την ασφάλεια των παιδιών και της συσκευής μέσω του Κλειδώματος των Πλήκτρων. Αυτή η λειτουργία σας προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της χρήσης, εξασφαλίζοντας την αποτροπή αλλαγής των ρυθμίσεων ή τη χρήση της συσκευής από τα παιδιά.

  Προστατεύστε τα παιδιά σας με τη λειτουργία Ασφάλεια Κλειδώματος Πόρτας που σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πλυντηρίου, εξασφαλίζοντας ότι η πόρτα δεν θα ανοίξει κατά λάθος ενώ η διαδικασία της πλύσης είναι σε εξέλιξη.

  Προστατεύστε τα πουκάμισά σας κατά το στέγνωμα και χαρείτε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χάρη στο ειδικό πρόγραμμα, η συσκευή στεγνώνει σωστά τα πουκάμισά σας χωρίς να προκαλεί ζάρες με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρόνο κατά το σιδέρωμά τους.

  Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πλύσιμο των μάλλινων ρούχων σας που είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα. Φροντίστε τα αποτελεσματικά χάρη στο ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει το πλυντήριο.

  Ελέγξτε απλά και εύκολα τις ρυθμίσεις της επιλεγόμενης πλύσης χάρη στην οθόνη LED που διαθέτει το πλυντήριο Inventor. Η οθόνη είναι εύκολη στην ανάγνωση και σας δίνει όλη την πληροφορία με μία μόλις ματιά!

  Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ασυνήθιστη συμπεριφορά, η μονάδα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα ώστε να προστατευθεί το σύστημα. Μετά από λίγο θα εμφανιστεί στην οθόνη κωδικός προστασίας για άμεση επισκευή.

 • Τύπος: Εμπρόσθιας φόρτωσης
 • Χωρητικότητα (Πλύση/Στέγνωμα): 8 kg
 • Ενεργειακή Κλάση: Α++
 • Προγράμματα: 16
 • Μέση Ετήσια Κατανάλωση Ρεύματος: 235 Wh/έτος
 • Στάθμη Θορύβου (Πλύσιμο/Στύψιμο/Στέγνωμα): 69 dB(A)
 • Διαστάσεις (Υ x Π x Β): 84.5 x 59.5 x 62.2 cm
 • Διαστάσεις Συσκευασίας(Υ x Π x Β): 88.5 x 68.5 x 67.5 cm
 • Βάρος (Καθαρό / Μικτό): 51/54 kg
 • 599
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Hoover NDP H8A2TCBEXS-S
  Hoover NDP H8A2TCBEXS-S

  Tο πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό στεγνωτήριο που, χάρη στο νέο πρόγραμμα Auto Care, επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα στεγνώματος για όλους τους τύπους ρούχων και ταυτόχρονα φροντίζει τις ίνες.

  Όλα τα στεγνωτήρια Hoover είναι εξοπλισμένα με τέσσερις επιλογές στεγνώματος: Στεγνό σίδερο, μια μικρή ποσότητα υπολειπόμενης υγρασίας παραμένει στο πλυντήριο, γεγονός που καθιστά το σιδέρωμα ευκολότερο. Κρατήστε το στεγνό, τέλειο έτσι ώστε το πλυντήριο να μπορεί να κρεμαστεί απευθείας στην ντουλάπα. Στεγνό και πολύ στεγνό ντουλάπι - για εντελώς στεγνό πλυντήριο.

  Χάρη στη νέα εφαρμογή hOn, μπορείτε να ελέγχετε το στεγνωτήριο σας οποιαδήποτε στιγμή έξω από το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Μπορείτε να ελέγξετε πότε το πλυντήριο είναι έτοιμο και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν τελειώσει το πρόγραμμα. Λάβετε περισσότερα από 40 επιπλέον προγράμματα που φροντίζουν για τα ρούχα και τα υφάσματα σας με έναν ειδικό τρόπο. Ελέγξτε την κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια των κύκλων στεγνώματος και λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες χρήσης τους για να βελτιώσετε την απόδοση της συσκευής.

  Το στεγνωτήριο H-DRY 500 σας προσφέρει ένα πλήρες σύνολο 9 προγραμμάτων φροντίδας με τα οποία μπορείτε να φροντίσετε όλα τα αγαπημένα σας ρούχα και έτσι να τα απολαύσετε για περισσότερο.

  Το στεγνωτήριο H-DRY 500 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Active Dry, με την οποία μπορείτε να φρεσκάρετε τα ρούχα σας. Αφαιρεί φυσικά τις δυσάρεστες οσμές, τα μικρόβια, τα σπόρια και τα βακτήρια και φροντίζει απαλά τα ρούχα σας. Το πρόγραμμα διαρκεί 20 λεπτά, οπότε επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για την απολύμανση κανονικών ρούχων και βρεφικών ρούχων και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή υγιεινή για την οικογένειά σας.

  Το δοχείο συμπυκνωμάτων AquaVision είναι ενσωματωμένο απευθείας στην φινιστρίνι. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη του νερού ανά πάσα στιγμή. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, η δεξαμενή μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί στο στεγνωτήριο.

  Πλέον, δε χρειάζεται να κοιτάξετε ξανά τις ετικέτες χάρη στη λειτουργία σάρωσης. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία με το Smartphone σας και δημιουργήστε μια εικονική ντουλάπα. Η εφαρμογή συλλέγει τώρα όλες τις οδηγίες στεγνώματος για τα ρούχα σας και προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Εγγυημένη καλύτερη φροντίδα για τα αγαπημένα σας ρούχα.

  Το H-DRY 500 είναι ένα εξαιρετικό στεγνωτήριο που φροντίζει επίσης τον πλανήτη μας! Με την τεχνολογία της αντλίας θερμότητας και το αέριο που χρησιμοποιείται στον συμπιεστή, έχουμε επιτύχει το απίστευτο αποτέλεσμα της μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων κατά 30 φορές και του GWP * (Δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη) από 100 σε 3,4

 • Τοποθέτηση: Ελεύθερο
 • Χωρητικότητα: 8 Kg
 • Τύπος Στεγνωτηρίου: Αντλία Θερμότητας
 • Τρόπος Φόρτωσης: Εμπρόσθια
 • Τύπος Στεγνώματος: Αντλία θερμότητας
 • Προγράμματα Στεγνώματος: 16
 • Επίπεδα Θορύβου: 67 dB
 • Ενεργειακή Κλάση: A++
 • Ενδείκνυται για: Οικιακή χρήση
 • Επιπλέον: Wi-Fi, Bluetooth, Ψηφιακή Οθόνη
 • Χρώμα: White
 • Διαστάσεις Προϊόντος: 85 x 59.6 x 58.5
 • Πλάτος: 60 cm
 • 560
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MPD-9747
  Morris MPD-9747
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  579
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Finlux TDF-7CF2
  (1)
  Finlux TDF-7CF2
  Ενεργειακή Κλάση: B, Χωρητικότητα Κάδου: 7kg
  272
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Pitsos WTP700G9
  Pitsos WTP700G9
  Ετοιμοπαράδοτο
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  678,75
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  AEG T9DBC68S
  AEG T9DBC68S
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  1250
  σε 36 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MPD-8171
  Morris MPD-8171
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  519
  σε 36 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MCD-9161
  Morris MCD-9161
  Ενεργειακή Κλάση: B, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  369
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Indesit YT M10 81 R EU
  Indesit YT M10 81 R EU
  Ενεργειακή Κλάση: A+, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  449
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MPD-8636
  (1)
  Morris MPD-8636
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  659
  σε 14 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MCD-8161
  Morris MCD-8161
  Ενεργειακή Κλάση: B, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  339
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  LG RC80U2AV4Q
  LG RC80U2AV4Q
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  711
  σε 30 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Bosch WTW87461GR
  Bosch WTW87461GR
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  735
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Whirlpool FT M22 9X2S EU
  Whirlpool FT M22 9X2S EU
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  629
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Candy RO H8A2TCEX-S
  Candy RO H8A2TCEX-S
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  470
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Candy GVS H9A2TCE-S
  Candy GVS H9A2TCE-S
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  496
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Siemens WT45M268GR
  Siemens WT45M268GR
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  709
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Whirlpool FT M11 82B EE
  Whirlpool FT M11 82B EE
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  549
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Siemens WT45W469GR
  (1)
  Siemens WT45W469GR
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  773
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Pitsos WTP601E8
  Pitsos WTP601E8
  Ενεργειακή Κλάση: B, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  431
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Candy CSO H7A2TE-S
  Candy CSO H7A2TE-S
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 7kg
  444
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Finlux TDF-8PF2SSG
  Finlux TDF-8PF2SSG
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  443
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Candy CSO H7A3TE-S
  Candy CSO H7A3TE-S
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 7kg
  470
  σε 16 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Samsung DV90N8289AW
  Samsung DV90N8289AW
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  1033
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  AEG T8DEA68S
  AEG T8DEA68S
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  1250
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Gorenje DE82/G
  Gorenje DE82/G
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  601
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Pitsos WTP701D8
  Pitsos WTP701D8
  Ενεργειακή Κλάση: A+, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  545
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Morris MPD-8746
  Morris MPD-8746
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  549
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  AEG T8DEC68S
  (1)
  AEG T8DEC68S
  Ενεργειακή Κλάση: A+++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  875
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Bosch WTM85268GR
  (2)
  Bosch WTM85268GR
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 8kg
  709
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  AEG T8DBC49S
  AEG T8DBC49S
  Ενεργειακή Κλάση: A++, Χωρητικότητα Κάδου: 9kg
  825
  σε 9 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Στεγνωτήρια Ρούχων. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Στεγνωτήρια Ρούχων για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.