Ηλεκτρικοί Καθαριστές Τζαμιών

(4)
Ecovacs Winbot W1 PRO Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Ρεύματος 95W Λευκός 3.01.02.01.009
Ecovacs Winbot W1 PRO Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Ρεύματος 95W Λευκός 3.01.02.01.009

Ο σχεδιασμός ψεκασμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση όλων των ρύπων διαλύοντας τους λεκέδες για εύκολο σκούπισμα. Το μεγάλο δοχείο εγγυάται αποτελεσματικό υγρό καθαρισμό και μειώνει τη συχνότητα αλλαγής πανιών.

Η γωνία ψεκασμού μεγάλου εύρους διατηρεί την περιοχή καθαρισμού υγρή, προσφέροντας την απόλυτη απόδοση πεντακάθαρου καθαρισμού.

Το WINBOT W1 PRO είναι εξοπλισμένο με μεγάλη επιφάνεια μικροϊνών, με αποτέλεσμα τη μεγάλη απορρόφηση νερού και τον καθαρισμό χωρίς ραβδώσεις νερού.

Με πολλαπλές διαθέσιμες ευέλικτες λειτουργίες, το WINBOT W1 PRO καθαρίζει με κίνηση μπρος-πίσω για έναν ολοκληρωμένο και σχολαστικό καθαρισμό. Δημιουργεί έξυπνα μια συστηματική διαδρομή καθαρισμού που εξασφαλίζει αστραφτερό καθαρισμό με πλήρη κάλυψη.

Ο αισθητήρας ζεύξης του WINBOT ανιχνεύει τις άκρες και προσαρμόζει έξυπνα τη διαδρομή καθαρισμού, επιτρέποντάς του ακόμη και τον εύκολο καθαρισμό παραθύρων χωρίς πλαίσιο.

Η ισχυρή ισχύς αναρρόφησης εξασφαλίζει ότι το WINBOT W1 PRO έχει σταθερό κράτημα στο παράθυρο ανά πάσα στιγμή. Πέρα από την ασφάλεια, προσφέρει πιο σταθερό σκούπισμα και καλύτερο καθαρισμό.

Ακόμα και αν αποκολληθεί από το τζάμι, το WINBOT W1 PRO αναχαιτίζει την πτώση με ένα λοβό αναρρόφησης ασφαλείας και έναν ιμάντα που είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό καουτσούκ.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και να ελέγξετε το WINBOT W1 PRO γρήγορα και εύκολα κάνοντας απλά μερικά κλικ στην εφαρμογή ECOVACS App.

Μόλις συνδεθεί με την εφαρμογή, το WINBOT W1 PRO θα ξεκινήσει αυτόματα τον καθαρισμό, καθιστώντας τη χρήση του εύκολη και βολική.

Το WINBOT W1 PRO δεν χρειάζεται την οπτική σας προσοχή, καθώς είναι σε θέση να φωνάζει τις ενημερώσεις του σε πραγματικό χρόνο πάνω από τις οπτικές υποδείξεις. Σας απελευθερώνει για να κάνετε άλλες εργασίες, ενώ τα παράθυρά σας καθαρίζονται αστραφτερά.

Μόλις τα παράθυρά σας είναι αστραφτερά καθαρά, το WINBOT W1 PRO θα επιστρέψει στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. Μπορείτε εύκολα να σταματήσετε και να ξεκινήσετε το WINBOT W1 PRO και αυτό θα συνεχίσει να ολοκληρώνει τα καθήκοντά του καθαρισμού.

410 €
σε 6 άτοκες δόσεις
έως 36 δόσεις
Ecovacs Winbot 920 Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Ρεύματος 75W Λευκός 3.01.02.01.008
Ecovacs Winbot 920 Καθαριστής Τζαμιών Ρομπότ Ρεύματος 75W Λευκός 3.01.02.01.008

Η τεχνολογία WIN-SLAM 2.0 επιτρέπει στο WINBOT 920 να καθαρίζει αξιόπιστα επίπεδες γυάλινες επιφάνειες με μια λεπτομερή διαδρομή καθαρισμού μπρος-πίσω. Το WINBOT δημιουργεί μια συστηματική διαδρομή καθαρισμού που εγγυάται την πλήρη κάλυψη καθώς και την επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Είτε το γυαλί είναι πλαισιωμένο είτε όχι, το WINBOT 920 ανιχνεύει όλες τις άκρες και προσαρμόζει έξυπνα τη διαδικασία καθαρισμού του στην επιφάνεια. Αυτό το καθιστά τον ιδανικό οικιακό βοηθό σε διάφορες καταστάσεις, όπως ο καθαρισμός καθρεφτών ή θερμοκηπίων.

Το WINBOT 920 χρησιμοποιεί ένα βελτιωμένο πανί καθαρισμού μικροϊνών που του προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση νερού, συμβάλλοντας σε καθαρές γυάλινες επιφάνειες χωρίς ραβδώσεις.

Οι τρεις λειτουργίες καθαρισμού του ρομπότ για τον καθαρισμό παραθύρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες:

 • Αυτόματος καθαρισμός παραθύρων (στάνταρ),
 • Τη λειτουργία λεπτομερούς βαθύ καθαρισμού (σε δύο διαφορετικές διαδρομές)
 • Τη λειτουργία εντατικού καθαρισμού σημείων (για έντονους λεκέδες).
 • Η πολυεπίπεδη φιλοσοφία ασφάλειας του WINBOT προσφέρει έξυπνες λύσεις για όλες τις καταστάσεις, έτσι ώστε ακόμη και ο καθαρισμός μεγάλων παραθύρων να είναι απόλυτα ασφαλής και απλός.

  Μόλις συνδεθεί επιτυχώς με την επιφάνεια του γυαλιού, το WINBOT 920 ξεκινά αυτόματα τον καθαρισμό των παραθύρων και στη συνέχεια επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης. Εάν ο καθαρισμός των παραθύρων διακοπεί, το WINBOT παρακολουθεί την πορεία και συνεχίζει την προγραμματισμένη διαδρομή του μετά τη διακοπή.

  Το έξυπνο λειτουργικό σύστημα μπορεί να ελεγχθεί εύκολα μέσω εφαρμογής - δεν χρειάζεστε τηλεχειριστήριο για να καθαρίσετε τα παράθυρα. Το WINBOT 920 είναι το πρώτο ρομπότ καθαρισμού παραθύρων της ECOVAC με έλεγχο μέσω εφαρμογής και φωνητική υποστήριξη. Σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάστασή του και παραμένει ενημερωμένο με ενημερώσεις over-the-air (OTA).

  Ο προηγμένος ανεμιστήρας αναρρόφησης του WINBOT το στερεώνει με ασφάλεια στο τζάμι και παρέχει επίσης ισχυρή δράση σκουπίσματος για να καθαρίσει σχολαστικά τα παράθυρά σας. Στην απίθανη περίπτωση που η σύνδεση αποτύχει, ένα εξαιρετικά ελαστικό κορδόνι καθώς και ένας ανθεκτικός γάντζος ασφαλείας εξασφαλίζουν περαιτέρω την ασφάλειά σας.

  Αυτή είναι η πρώτη φορητή τσάντα αποθήκευσης στην οικογένεια WINBOT. Είναι εύκολο στην αποθήκευση και βολικό στη μεταφορά. Διατηρήστε το WINBOT σας ασφαλές ανά πάσα στιγμή.

  373,86 €
  σε 12 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Ecovacs 880
  Ecovacs 880
  Χρώμα: Λευκό
  358 239,27 €
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Sencor SCW 3001YL
  Sencor SCW 3001YL
  Ισχύς: 1000 watt, Χωρητικότητα Λέβητα: 200 ml, Χρώμα: Κίτρινο
  71 €
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Δεν βρέθηκαν προϊόντα
  Προσπάθησε να αφαιρέσεις το τελευταίο σου φίλτρο
  Δες όλα τα προϊόντα της κατηγορίας

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Ηλεκτρικοί Καθαριστές Τζαμιών. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Ηλεκτρικοί Καθαριστές Τζαμιών για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.