Πόσο & Πώς

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

 • Online παραγγελία από το web site μας
 • Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 6981831 εργάσιμες ώρες και ημέρες (09:00 - 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή).

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι για λόγους εξοικονόμησης πόρων δεν παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης παραγγελίας με προσέλευση στο κατάστημα. Εξαιρούνται οι προσελεύσεις πελατών με σκοπό την άμεση αγορά προϊόντων με σήμανση «ετοιμοπαράδοτο». Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση ενθαρρύνουμε εντόνως τους πελάτες μας να έχουν καταχωρήσει παραγγελία πριν την έλευση τους έτσι ώστε να δεσμεύσουν το εκάστοτε προϊόν προς αποφυγήν της εξάντλησής του έως την στιγμή της παραλαβής.

Ποιά η σημασία των συμβόλων;

 • Το apothema.gr προσφέρει στα μέλη του προνομιακές τιμές μετρητοίς και αγορές με άτοκες δόσεις! Προϊόντα που έχουν το σύμβολο έχουν και μια "κρυφή" τιμή μετρητοίς! Για να δείτε την τιμή αυτή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε ως μέλος στο apothema.gr ! Σημείωση: Οι τιμές μετρητοίς παρέχονται αποκλειστικά για online παραγγελίες που καταχωρούνται από εγγεγραμμένα μέλη.
 • Προϊόντα που έχουν το σύμβολο σημαίνει ότι μπορούμε να σας κάνουμε καλύτερη τιμή αν μας καλέσετε τηλεφωνικώς ή αν κάνετε μια εγγραφή/σύνδεση στο κατάστημά μας!
 • Προϊόντα που έχουν το σύμβολο σημαίνει ότι έχουν και αυτά ΑΤΟΚΕΣ δόσεις. Οι δόσεις αυτές είναι εμφανείς μόνο στη λεπτομερή περιγραφή του είδους στο tab "Δόσεις"
 • Τρόποι Πληρωμής & Δόσεις

  • Με Πιστωτική Κάρτα (Visa, Master Card, Diners).

   Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa και Master Card - Δείτε ποιές κάρτες τραπεζών υποστηρίζουν δόσεις

  'Ατοκες Δόσεις έχουν τα προϊόντα που αναφέρουν άτοκες Δόσεις ή προϊόντα που έχουν το σύμβολο των άτοκων δόσεων . Οι δόσεις αυτές είναι εμφανείς μόνο στη λεπτομερή περιγραφή του είδους στην καρτέλα "Δόσεις"! Μέγιστος Αριθμός δόσεων = 36. 

  Το apothema.gr για να διασφαλίσει τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιεί το σύστημα 3D secure που παρέχεται απο την τράπεζα Πειραιώς. Εφοσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής από την τράπεζα θα σας ζητηθεί είτε να αποστείλετε με fax(2106725367) ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας(Δυο όψεις) είτε να περάσετε από την έδρα της εταιρίας μας για να μας επιδείξετε τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία.

  • Με Αντικαταβολή (Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων). Χωρίς επιπλέον χρέωση 

  Βάσει νόμου 4446/22-12-2016 η μέγιστη αξία παραγγελίας που εξοφλείται με αντικαταβολή δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

  Σημείωση: Για παραγγελίες προϊόντων με κατάσταση διαθεσιμότητας "Κατοπιν Παραγγελίας", ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης του 10% 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Προεξόφληση).


  Τράπεζα Πειραιώς: 5013.0263.10477 - IBAN: GR9601720130005013026310477

  Eurobank: 0026.0394.1302.0000.8026 - IBAN: GR3802603940000130200008026

  Alpha Bank: 1660.0232.0004.000 - IBAN: GR8201401660166002320004000

  Εθνική Τράπεζα: 1824.7061.965  - IBAN: GR5901101820000018247061965

   

  Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι η δέσμευση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, για παραγγελίες που καταχωρούνται με τρόπο πληρωμής ΚΑΤΑΘΕΣΗ και ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ, θα διατηρείται μέχρι τρείς(3) ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον δεν θα έχουμε λάβει την αντίστοιχη πληρωμή. Κατ’ επέκταση μετά το πέρας αυτών των τριών(3) ημερών ενδέχεται να μην εξακολουθούν να είναι ετοιμοπαράδοτα και να πρέπει να παραγγελθούν εκ νέου από τους προμηθευτές μας αυξάνοντας αναπόφευκτα τους χρόνους παράδοσης των συγκεκριμένων παραγγελιών.

  Επίσης, οι παραγγελίες που καταχωρούνται με τρόπο πληρωμής ΚΑΤΑΘΕΣΗ και ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΔΡΑ και δεν εξοφλούνται εντός οκτώ(8) ημερών, θα ακυρώνονται αυτομάτως την όγδοη(8) ημέρα.

  Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων και πως γίνονται οι παραδόσεις;

  Η εταιρία μας παραδίδει τα προϊόντα με 3 διαφορετικούς τρόπους. Με courier, μεταφορική και πρακτορεία.

  Η παράδοση με courier γίνεται τις εργάσιμες μέρες και ώρες και δεν προηγείται τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε περίπτωση που το courier έρθει και δεν σας βρει αφήνει ειδοποιητήριο για να επικοινωνήσετε εσείς μαζί του και να κανονίσετε νέα παράδοση.

  Η μεταφορική μας εταιρία παραδίδει με πρωινά αλλά και απογευματινά δρομολόγια και προηγείται πάντα τηλεφώνημα για το κλείσιμο του ραντεβού.

  Τα πρακτορεία ακολουθούν τα δικά τους ωράρια αναλόγως την περιοχή και επίσης επικοινωνούν τηλεφωνικώς πριν από την παράδοση με τον πελάτη.

   

  Το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι συνάρτηση του βάρους και του προορισμού.

  Για να προσδιορίσετε το κόστος αποστολής για ένα μόνο προϊόν, επιλέγετε την καρτέλα «Κόστος Αποστολής», στη λεπτομερή περιγραφή του είδους και εν συνεχεία επιλέγετε το νομό και την περιοχή προορισμού και το σύστημα σας εμφανίζει το κόστος αποστολής.  Για να προσδιορίσετε το κόστος αποστολής για ένα σύνολο προϊόντων, πρέπει να τα προσθέσετε όλα τα είδη που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών, και στη λεπτομερή απεικόνιση του καλαθιού να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο στο κουτί «Συνολικό Κόστος Αποστολής». Στη συνεχεία επιλέγετε το νομό και την περιοχή προορισμού και το σύστημα σας εμφανίζει το κόστος αποστολής.  'Όσα προϊόντα αναφέρουν δωρεάν αποστολή σε Αθήνα, Μεγάλα Αστικά Κέντρα και Σε όλη την Ελλάδα, δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά.

  Γενικός Τιμοκατάλογος Μεταφορικών


  Παρατηρήσεις:

  Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Courier (ACS) & μεταφορική εταιρία ή παρακτορεία.

  Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων στις περιοχές εκτός Αθηνών γίνεται επί πεζοδρομίου.

  Προσοχή! Στην περίπτωση που κατά την παραγγελία σας δηλώσετε παραλαβή από την έδρα μας, και τα προϊόντα έχουν ήδη παραληφθεί από εμάς, και εν συνεχεία ζητηθεί παράδοση κατ' οίκον, η χρέωση διαμορφώνεται εις το διπλάσιο (Προϊόντα με την ένδειξη Δωρεάν αποστολή θα χρεώνονται με μεταφορικά). Το παραπάνω ισχύει μόνο για προϊόντα που διακινούνται με φορτηγά αυτοκίνητα και όχι με courier.  Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων, εντός Αθηνών, μεγάλου όγκου ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο(2) ατόμων(μεταφορέων), είτε με χρήση ανελκυστήρα, είτε με τις σκάλες(η χρήση σκάλας ισχύει για μεμονωμένα τεμάχια έως 70 κιλά πραγματικού βάρους). Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση θα πραγματοποιείται στο ισόγειο της πολυκατοικίας ή θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 43 ευρώ (για επιπλέον άτομο). Εναλλακτικά ο παραλήπτης έχει το δικαίωμα  να παράσχει αυτός το επιπλέον άτομο(βοηθό), εφόσον αυτό χρειάζεται. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. 

   

  Στην περίπτωση που απαιτείται χρήση γερανού η χρέωση ανέρχεται στα 90 ευρώ προ ΦΠΑ. 

   

  Το apothema.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

  Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου από την έδρα του apothema.gr;

  Αν δεν επιθυμείτε να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο την έδρα του apothema.gr που βρίσκεται στη Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου και Ελπιδοφόρου στη Δάφνη (πλησίον σταθμού μετρό Δάφνη). Ώρες προσέλευσης Δευτέρα με Παρασκευή από 09:00 έως 17:00 εκτός Σαββατοκύριακου.

   

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να έχετε καταχωρήσει παραγγελία, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε τηλεφωνικώς, πριν την προσέλευσή σας στο κατάστημα για παραλαβή.   Οδηγίες γρήγορης πρόσβασης (Χάρτης)

   

  Μετά από τις δημόσιες υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού αλλά και της ανάγκης προφύλαξης τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των υπαλλήλων μας, ενθαρρύνει τις εξ 'αποστάσεως συναλλαγές και αγορές μέσω διαδικτυακής παραγγελίας με επιλογή αποστολής των προϊόντων στο χώρο σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση.


  Ποιές ώρες μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου απο την έδρα του apothema.gr;

  Οι ώρες παραλαβής είναι 09:00 έως 17:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου.

   

  Μετά από τις δημόσιες υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού αλλά και της ανάγκης προφύλαξης τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των υπαλλήλων μας, ενθαρρύνει τις εξ 'αποστάσεως συναλλαγές και αγορές μέσω διαδικτυακής παραγγελίας με επιλογή αποστολής των προϊόντων στο χώρο σας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόηση.

  Τι εγγύηση έχουν τα προϊόντα που θα αγοράσω από το apothema.gr;

  Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο apothema.gr συνοδεύονται απο τις επίσημες εγγυήσεις του εκάστοτε κατασκευαστή.

  Είναι καινούργια τα προϊόντα που πωλούνται στο apothema.gr;

  Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο apothema.gr είναι καινούργια και συσκευασμένα με τις αυθεντικές τους συσκευασίες. Το apothema.gr ΔΕΝ πουλάει μεταχειρισμένα προϊόντα ουτε προϊόντα "δευτέρας" διαλογής.

  Πού μπορώ να δώ τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω;

  Το apothema.gr είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν διατηρεί εκθεσιακό χώρο. Αν θέλετε να δείτε τα προϊόντα απο κοντά θα πρέπει να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους που διατηρούν οι αντιπροσωπείες.

  Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

  Ναι! Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ.

  Ποιές κάρτες αποδέχονται άτοκες δόσεις;


  Δόσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά με τη χρήση των πιστωτικών καρτών τύπου Visa και MasterCard.

  Δείτε ποίες κάρτες τραπεζών υποστηρίζουν δόσεις;

  Το apothema.gr για να διασφαλίσει τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιεί το σύστημα 3D secure που παρέχεται απο την τράπεζα Πειραιώς. Εφοσον δεν γίνει διακρίβωση της συναλλαγής από την τράπεζα θα σας ζητηθεί είτε να αποστείλετε με fax(2106725367) ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας(Δυο όψεις) είτε να περάσετε από την έδρα της εταιρίας μας για να μας επιδείξετε τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία.

  Πως μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της παραγγελίας μου;

  Για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία παρακολούθησης παραγγελίας.

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο εξέλιξη παραγγελίας και να βάλετε στα αντίστοιχα πεδία τον αριθμό παραγγελίας σας και το κινητό σας τηλέφωνο.

  Είμαι προμηθευτής και θέλω να συνεργαστώ μαζί σας.

  Αν είστε προμηθευτής και σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με το κατάστημά μας μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα επικοινωνίας. Παρακαλούμε πριν την αποστολή του ενδιαφέροντος σας διαβάστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι προμηθευτές μας.

   

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Η επικοινωνία/ενημέρωση των προϊόντων μεταξύ των δυο πλευρών επιθυμούμε να γίνεται με τη χρήση XML. Τι είναι το XML?
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι καινούργια και να συμβαδίζουν απόλυτα με τα οριζόμενα από την Ελληνική νομοθεσία, πχ. Να έχουν εγχειρίδια χρήσης στα Ελληνικά, να καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, κτλ.
  • Ο προμηθευτής θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να κάνει συχνές παραδόσεις είτε στην έδρα μας στο Χαλάνδρι, είτε στην αποθήκη μας στη Μαγούλα Αττικής.

  Η παραγγελία μου δεν συνοδευόταν από το παραστατικό πώλησης (Απόδειξη ή Τιμολόγιο) όταν μου παραδόθηκε!

  Όταν μια παραγγελία παραδίδεται απευθείας από κάποιο προμηθευτή μας, τότε αυτή δεν συνοδεύεται από κάποιο παραστατικό πώλησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα παραστατικά αποστέλλονται ταχυδρομικώς εντός 15-20 περίπου ημερών.