Denon AVR-X4500H Black

Ραδιοενισχυτής Denon AVR-X4500H Black
Κωδικός Επικοινωνίας: 10134789
Τιμή: € 1599
Σε 19 άτοκες δόσεις
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Denon AVR-X4500H Black Ραδιοενισχυτής (4951035065914)

  Ο κορυφαίος 9.2-channel AV Surround Ραδιοενισχυτής AVR-X4500H προσφέρει την πιο προηγμένη Σουίτα 3D audio με Dolby Atmos, DTS:X και Auro-3D ενσωματωμένο, συν απαράμιλλες επιλογές αναπαραγωγής μουσικής, χάρις στην ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS και την Alexa φωνητική συμβατότητα της Amazon για αδιάλειπτο έλεγχο.

  Συναρπαστικός 3D-Ήχος

  Απολαύστε την πληρέστερη εμπειρία ήχου surround με τα τελευταία φορμά ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby Atmos, DTS:X και Auro-3D ενσωματωμένου. Και το πιο συναρπαστικό, η 9-καναλιών ενίσχυση σας επιτρέπει να διαμορφώσετε μία 7.2.2 ή 5.2.4 3D εμπειρία χωρίς την ανάγκη εξωτερικού ενισχυτή.

  Ισχυρός Ενισχυτής 9.2 Channel με Ecomode

  Ο AVR-X4500H διαθέτει προηγμένο τμήμα τελικού ενισχυτή με τα 9 κανάλια διαμορφωμένα κατά πανομοιότυπο τρόπο, εξοπλισμένα με υψηλού-ρεύματος transistors ισχύος. Κάθε κανάλι έχει συνεχή ισχύ 200 watts και όλα τα κανάλια μπορούν ασφαλώς να οδηγήσουν ηχεία χαμηλότερης σύνθετης αντίστασης (μέχρι 4 ohms). Υπάρχει, επίσης, Auto Eco mode που ρυθμίζει τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ, ανάλογα με τη στάθμη έντασης ήχου, καθώς και επί-της-οθόνης Ecometer που σας επιτρέπει να δείτε τη μείωση της κατανάλωσης ισχύος σε πραγματικό χρόνο.

  Προετοιμασμένος για το μέλλον του HomeCinema

  Το προηγμένο τμήμα video του AVR-X4500H είναι πλήρως συμβατό με τα τελευταία χαρακτηριστικά HDMI και HDCP 2.2 και προετοιμασμένο για οποιαδήποτε 4K Ultra HD πηγή. High Dynamic Range (HDR), Dolby Vision συμβατότητα, Hybrid Log Gamma (HLG) και eARC (enhanced Audio Return Channel) είναι, επίσης, διαθέσιμα. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε ultra-high-definition εικόνες από κλασικές αναλογικές και ψηφιακές πηγές.

  Η καρδιά του ασύρματου δικτύου σας

  Κάθε ήχος, όλη σας η μουσική, υπό έλεγχο. Παρέχεται πλήρης ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω τόσο Wi-Fi όσο και Bluetooth. Υποστηρίζεται το Airplay 2 της Apple. Η ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS επιτρέπει στον AVR-X4500H να καταστεί η ελεγχόμενη μέσω εφαρμογής καρδιά ενός πλήρους οικιακού ασύρματου δικτύου multi-room ήχου.

  Τέλεια ρύθμιση ευθύς εξ αρχής

  Ο AVR-X4500H σας καθοδηγεί εύκολα μέσω της διαδικασίας ρύθμισης, ώστε να διασφαλιστεί η ακριβέστερη διαμόρφωση. Βελτιστοποιήστε όλες τις ρυθμίσεις για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου και εικόνας με το σύστημά σας από την αρχή. Το πιο προηγμένο Audyssey MultEQ XT32 σύστημα μετρήσεων δωματίου παρέχει τον καλύτερο δυνατό ήχο σε κάθε δωμάτιο.

  Είσοδος phono για πικάπ / Υποστήριξη Δίσκων Βινυλίου

  Με τη συμπεριλαμβανόμενη είσοδο phono, ο AVR-X4500H σας επιτρέπει να συνδέσετε το πικάπ σας και να παίξετε δίσκους βινυλίου. Απολαύστε την παλιά συλλογή σας δίσκων βινυλίου με ξεχωριστή ποιότητα και ήχο.

 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Κανάλια: 9.2
 • Ενισχυτής Ισχύος: 200 W x 9 (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
 • Ονομαστική Ισχύς: 125 W x 9 (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2ch Drive)
 • Συνδεσιμότητα: Εξοπλισμένος με προηγμένο σύστημα δύο κεραιών για ισχυρό και απαλλαγμένο από σφάλματα streaming, διαθέτοντας Bluetooth και Wi-Fi συνδεσιμότητα καθώς και το AirPlay της Apple για άμεση αναπαραγωγή μουσικής από iΣυσκευές της Apple.
 • Διαστάσεις: 434 x 389 x 167 mm
 • Χρώμα: Black
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Εικόνα & Ήχος Denon

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Denon AVR-X4500H Black

0 Κριτικές

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 12/10/2016

Γεια σας. Τι σημαίνει ο όρος Ήχος Preout (ΝΔ) 0.2 ch; Εάν είναι έξοδος για οδήγηση των 2 μπροστινών ηχειων από ανεξάρτητους τελικούς.

O όρος preout 0.2 (SW) σημαίνει έξοδος δύο (ίδιων) σημάτων για δύο υπογούφερ (όχι τελικό) - υπάρχει σε όλους τους ραδιοενισχυτές.
Τελικός συνδέεται όπου υπάρχει Zone 2 για διαφορετικό χώρο.
Για να συνδέσουμε τελικό για τα μπροστινά ηχεία (ή και τα υπόλοιπα) πρέπει ο ραδιοενισχυτής να διαθέτει audio pre out 7.2 καναλιών.