Inventor Rise R2-ION8L

Αφυγραντήρας Inventor Rise R2-ION8L
Κωδικός Επικοινωνίας: 10115072
Τιμή: € 193.5
Σε 6 άτοκες δόσεις
Διαθεσιμότητα:  Ετοιμοπαράδοτο
Συνήθης Χρόνος Παράδοσης: 1-2 ημέρες
Δωρεάν Αποστολή
στα Μεγάλα Αστικά Κέντρα
60 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Inventor Rise R2-ION8L Αφυγραντήρας

  Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή. Ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση
  Μέγιστη απόδοση ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες κάτω από 1 oC
  Στεγνώστε τα ρούχα σας με τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης
  Ενισχύστε τη Θέρμανση και μειώστε το κόστος αυτής, με την εξαγωγή θερμού αέρα της συσκευής
  Εξοικονομήστε ενέργεια, με τη λειτουργία ECO

  Τεχνολογία για χαμηλές θερμοκρασίες
  Ο αφυγραντήρας Rise , με τεχνολογία Desiccant - χωρίς συμπιεστή - είναι η ιδανική λύση για χώρους χωρίς θέρμανση. Αποδίδει αποτελεσματικά, στις πιο αντίξοες θερμοκρασίες 1-37 oC! και μειώνει το κόστος της θέρμανσης έως και 20%, καθώς ο αέρας που βγαίνει από τη συσκευή, είναι 10 oC - 12 oC πιο θερμός από τη θερμοκρασία του δωματίου. Λειτουργεί αθόρυβα, αφού απουσιάζει το μοτέρ και έχει χαμηλή κατανάλωση (330W). Επιπλέον με τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης, μπορείτε να στεγνώσετε αποτελεσματικά τα ρούχα σας με τον πιο υγιεινό τρόπο αλλά και να αφυγράνετε αποτελεσματικά χώρους με αυξημένα επίπεδα υγρασίας.

  Ιονιστής Αέρα
  Εξασφαλίστε καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στο χώρο σας με τον ενσωματωμένο ιονιστή αέρα. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία Ιονιστή, αρνητικά ιόντα απελευθερώνονται στο χώρο απορροφώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα.

  Λειτουργία ECO
  Μειώστε την κατανάλωση ρεύματος και εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια. Με τη λειτουργία ECO η συσκευή λειτουργεί οικονομικότερα και η κατανάλωση μειώνεται στο μισό (330Watt).

  Αθόρυβη λειτουργία
  Απολαύστε αθόρυβη λειτουργία με τον Desiccant αφυγραντήρα Rise. Η τεχνολογία με αποξηραντικό υλικό χωρίς συμπιεστή μειώνει σημαντικά τον θόρυβο προσφέροντας ταυτόχρονα υγιεινή ατμόσφαιρα χωρίς υγρασία αθόρυβα και αποτελεσματικά.

  Ενίσχυση θέρμανσης
  Ενισχύστε την θέρμανση και μειώστε σημαντικά το κόστος. Χάρη στην εξαγωγή θερμού αέρα (10 oC έως 12 oC πιο ζεστός από τη θερμοκρασία του δωματίου), ταυτόχρονα με την αφύγρανση ενισχύεται και η θέρμανση του χώρου οικονομικά και αποτελεσματικά.

  Τεχνολογία Desiccant
  Επωφεληθείτε από την τεχνολογία του αφυγραντήρα Rise, χωρίς συμπιεστή - με αποξηραντικό υλικό - και αντιμετωπίστε προβλήματα υγρασίας, αποδοτικά και οικονομικά. Η τεχνολογία Desiccant προσφέρει την οικονομικότερη αφύγρανση σε χώρους που θερμαίνονται λίγες ώρες την ημέρα ή με θερμοκρασία χαμηλότερη των 15 oC

 • Ικανότητα αφύγρανσης 8 λίτρα / 24 ώρες
 • Κατανάλωση 30 / 330 / 650 W
 • Στάθμη θορύβου 39 / 43 / 48 db(A)
 • Παροχή αέρα 120 m3 / h
 • Δοχείο νερού 2 Λίτρα
 • Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 351 x 180 x 500 cm
 • Καθαρό βάρος 6.3 kg
 • Θερμοκρασία χώρου από 1 έως 37 oC 
 • Κατάλληλος για 80 m2 περίπου

  Έξυπνη Αφύγρανση
  Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια, χάρη στην λειτουργία της έξυπνης αφύγρανσης. Ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες στο χώρο σας

  Συνεχής αφύγρανση
  Επωφεληθείτε από τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης για άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα. Με την συνεχή αφύγρανση η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων, εξαφανίζοντας την υγρασία άμεσα και αποτελεσματικά

  Συνεχής αποστράγγιση
  Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι. Το νερό του αέρα, που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αφυγραντήρα θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση

  Προστασία υπερχείλισης
  Απολαύστε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή

  Χρονοδιακόπτης 8 ωρών
  Προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης, με τον 8ωρο χρονοδιακόπτη και αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της

 • Δοχείο με ένδειξη στάθμης νερού
 • Ηχητική ειδοποίηση γεμάτου δοχείου νερού
 • Ρύθμιση περσίδων
 • Φίλτρο καθαρισμού αέρα
 • Αυτόματη επανεκκίνηση
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Κλιματισμός & Ηλιακά Inventor

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Inventor Rise R2-ION8L

25 Κριτικές

Πολύ καλός

Από: Dimitris
29/01/2019

Είναι πάρα πολύ καλό μηχάνημα. Πριν είχα τον Olimpia Splendid Aquaria 18 αλλά ο λόγος που πήρα αυτόν είναι ότι κάνει πιο λίγο θόριβο. Στην χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα κάνει όντος λιγότερο θόριβο και ο θόριβος που κάνει δεν είναι ο ενοχλητικός του συμπιεστή (είναι σαν ένας ανεμιστήρας). Βέβαια δεν κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο σίγουρα με αυτόν διστυχώς. Δεν ξέρω πως μπορούν και το κάνουν οι άλλοι. Γι αυτό ισως ο αφυγραντήρας Puredry Famοus PDD 10L να ήταν καλύτερη αγορά λόγο του ότι κάνει λιγότερο θόριβο απο τον συγκεκριμένο από αυτά που έχω διαβάσει (από άτομο που είχε και τα δυο μιχανήματα). Νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερη αγορά. Δεν έχω μετανιώσει για την αγορά αυτή. Και για κανένα λόγο δεν θα αγόραζα μιχάνημα με συμπιεστή. Με ζεόλιθο έχει καλύτερη απόδοση. Και έχει καλύτερη αφύγρανση από τον Olimpia.

Inventor

Από: Χρηστινα
27/01/2019

Ο αφυγραντήρας χρησιμοποιείται σε ένα χώρο 50 τετραγωνικών, κάνει ότι λέει, δεν παρατήρησα κάποια μυρωδιά από την αρχή της χρήσης του, ο θόρυβος καλά ανεκτός, το μόνο μείον ότι δεν δείχνει την υγρασία του χώρου. Πάντως το περιβάλλον άλλαξε αισθητά προς το καλύτερο με την χρήση του. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένη από την αγορά.

inventor

Από: Agata
10/01/2019

Πολυ καλος αφυγραντηρας.Το αγορασα με βαση τις κριτικες που διαβασα στην ιστοσελιδα σας και δεν το μετανιωσα. Δουλευει εδω και ενα μηνα.Οτι αφορα το στεγνωμα ρουχων,θελει αρκετη ωρα για να στεγνωσουν.Εχει ακομα μια διακριτικη οσμη του ζεολιθου. Πραγματικα κατεβαζει την θερμοκρασια του δωματιου κατα 50% ,με κλειστες τις πορτες του δωματιου. Μου αρεσει πολυ αυτος ο αφυγραντηρας.Θα το συνιστουσα για αγορα.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Δημητρης
26/12/2018

κανει πολυ καλα την δουλεια του..η μυρωδια του ζεολιθου εφυγε μετα απο λιγες ωρες χρησεις..ζεσταινει και τον χωρο λιγακι..θεωρω πως ειναι μια πολυ καλη επιλογη για αφυγραντηρα..

Αφυγραντήρας με ζεόλιθο

Από: Δημήτρης
03/12/2018

Ο αφυγραντήρας είναι πολύ καλός τόν έχω σέ χώρο 100 τετραγωνικών και στην normal λειτουργία σέ 5 ώρες αφαίρεσε 1 λίτρο.Την επόμενη μέρα στις ίδιες ώρες αφαίρεσε 1 λίτρο ξανά. Και μόνο αυτό ήταν αρκετό για να αισθανθώ την διαφορά στο χώρο. Τόν προτείνω ανεπιφύλακτα.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: ΜΙΧΑΗΛ
01/12/2018

10/10. Θορυβο μονο στο turbo (λογικο βεβαια). Κανει την δουλεια και με το παραπανω και φανηκε η διαφορα σε ολο το σπιτι παρα το γεγονος οτι ειναι σε ενα δωματιο.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Θωμάς
20/11/2018

Τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα τον έχω δύο βδομάδες περίπου και έχω εντυπωσιαστεί από την απόδοσή του. Κατεβάζει την υγρασία σε ένα χώρο 80τ.μ. πολύ γρήγορα και κάθε τόσο "ξυπνάει", τσεκάρει αν ανέβηκε πάνω από το ποσοστό που το έχεις ρυθμίσει και ανάλογα πράττει. Δεν ξέρω τί κάνει από άποψη κατανάλωσης γιατί τον έχω λίγο καιρό. Αν τον συγκρίνω με έναν άλλο που έχω (με συμπιεστή) είναι μέρα με τη νύχτα. Θετικά: Σχετικά αθόρυβος (στην μεσαία ταχύτητα) έως αθόρυβος στην χαμηλή Αποδοτικός Δυνατότητα να φυσάει τον αέρα με δύο τρόπους (μόνο προς τα πάνω, με κίνηση πάνω-κάτω) Ανεβάζει λίγο την θερμοκρασία του χώρου διότι ο αέρας που βγάζει είναι ζεστός σε αντίθεση με τους αφυγραντήρες που έχουν συμπιεστή Δεν τρίζει Καλή ποιότητα κατασκευής Μικρό βάρος (εύκολη μετακίνηση) Αρνητικά: Ο ζεόλιθος κατά τις δύο πρώτες ώρες λειτουργίας βγάζει μία χαρακτηριστική μυρωδιά η οποία σταδιακά μέσα στο δίωρο εξαφανίζεται και μετά απλά δεν υπάρχει. Στην μεγάλη ταχύτητα ο ανεμιστήρας ακούγεται αρκετά, αλλά ακόμη και στην μεσαία ταχύτητα κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Άγγελος
14/11/2018

Έχοντας αγοράσει ήδη έναν meaco DD8L, μπορώ να πω ότι ο inventor μου φάνηκε πιο ευχρηστος. η λαβή μεταφοράς είναι πιο βολική. Θεωρώ ότί είναι λιγάκι πιο αθορυβος, και η μυρωδιά του ζεόλιθου πολυ πιο μικρή σε σχέση με του meaco. Είναι αποδοτικός και η χρήση στα νέα σπίτια, που κλείνουν τα κουφώματα αεροστεγώς, είναι απαραιτητη.

Rise R2-ION8L

Από: Στέργιος Καρουμπάκης
10/12/2017

Μετά απο ένα μήνα που το έχω μπορώ να πω και εγώ τις εντυπώσεις.Είμαι πολύ ευχαριστημένος,ειναι ο πρώτος αφυγραντήρας που έχω και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με κάποιον άλλον,επέλεξα το συγκεκριμένο με ζεόλιθο λόγω του ότι η θερμοκρασία στο σπίτι τις περισότερες ώρες είναι χαμηλή 13-16 βαθμούς.Πλέον δεν έχω ούτε υγρασία στα τζάμια ούτε στα ταβάνια(Σε συνδιασμό με αντιμουχλικό χρώμα).Ως αναφορά την μυρωδια που λένε μερικοί υπάρχει τις πρώτες μέρες αλλα μετα είναι εντάξει.Ο θόρυβος στην χαμηλή σκάλα για μένα δεν είναι ενοχλητικός,δηλαδή τον αφήνω όλο το βράδυ στο χολ χωρίς να ενοχλεί.Αυτό που έκανα ήταν να παρω και ένα υγρόμετρο με εσωτερική και εξωτερική ένδειξη για να βλέπω ποσο ακριβώς υγρασια εχεί έξω και μέσα ωστέ να τον λειτουργώ αναλογα.Τις πρώτες μέρες καλό είναι να τον δουλέψετε στο φουλ ωστε να πέσει αρχικα η υγρασία που έχετε στο σπίτι.Μετά 50 με 60% έιναι μια χαρα και την διατηρεί έυκολα σε σπίτι περίπου 80τ.μ.Για κάτω απο 50% δεν το βάζω μιας και το θεωρώ πολυ αντιοικονομικό.Καλή είναι επισης και η ποιότητα κατασκευής του.Ελπίζω να βοήθησα.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Katterin
07/12/2017

Πέρυσι αγόρασα έναν για το σπίτι του πατέρα μου. Φέτος έναν για το δικό μου και πριν από λίγο άλλον έναν για το σπίτι του γιου μου! Απλά εκπληκτικός. Βοηθάει πολύ στο στέγνωμα των ρούχων, ζεσταίνει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται, αθόρυβος όχι μόνο στο eco αλλά και στο Low που τον βάζω όλο το βράδυ και δουλεύει όσο στεγνώνω ρούχα.Οικονομικός. Ελάχιστη μυρωδιά τις 2 πρώτες φορές που λειτούργησε, έχει ήδη εξαφανιστεί. Εδώ, έχω βρει την καλύτερη τιμή για το προϊόν και την πιο άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι κι αν έχω αγοράσει.

INVENTOR RISE

Από: ΔΡΟΣΟΥ Π.
03/12/2017

ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ INVENTOR RISE ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΣΜΗ. Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟΣ. ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ.

Κάνει ότι λέει

Από: NIKOS
29/11/2017

Για αρχή τα 5 χρόνια εγγύησης είναι προσόν . Τα 200 ευρώ είναι καλά για την συσκευή. Είναι καλόφτιαγμένο, τα πλαστικά του είναι πολύ καλά και δεν τρίζει. Είναι πολύ ελαφρύ (6 κιλα) και έχει χερουλι κρυμμένο για την μεταφορά του. Εγώ το έχω στο πλακάκι πάνω, στο μέσον του σπιτιού 80τμ στο διάδρομο. Το σπίτι είναι πυλωτη με πλακάκια, πάντα παγωμενα το χειμώνα και η υγρασία παντού. Κάτω από τα κρεβάτια, τους καναπέδες στα αλουμίνια στο μπάνιο... Σε 3 μέρες δεν είχε και ούτε ξαναείδα υγρασία πουθενά. Το έχω πάντα ανοιχτό στο low eco και πλέον δεν δουλεύει πάρα λίγες ώρες την ημέρα. Δεν έχει πολλά gagdetκουμπα και μετρητες με οθόνες. Είναι απλό, ποιοτικό και κάνει ότι λέει. Όσο λιγότερα τόσο πιο δύσκολα χαλάει κάτι. Στην πρώτη λειτουργία μύρισε πολύ ο χώρος και επειδή το ήξερα τον έβαλα σε δωμάτιο με ανοιχτό παράθυρο. Τώρα δεν μυρίζει καθόλου. Αλλά από τις οδηγίες του λέει όταν σβήνει, συνεχίζει να δουλεύει για να στεγνωνει η πέτρα. Αλλιώς θα μυρίζει άσχημα στο επόμενο άνοιγμα. Ζέστη βγάζει αλλά δεν είναι καλοριφέρ. Είπαμε. Τον αδειαζω κάθε βράδυ πλέον μόνο μια φορά την μέρα. Στην αρχή 3 φορές την μέρα για 2 μέρες.

κα

Από: Μαρία
24/11/2017

Αγόρασα τη συσκευή πριν ένα μήνα, αφού το έψαξα πολύ, επειδή -μεταξύ άλλων παραμέτρων - ήταν η μόνη για την οποία βρήκα μόνο θετικά σχόλια. Είναι από τις καλύτερες αγορές ever. Μένω σε μια περιοχή με πολύ υγρασία (περίχωρα Θεσ/νίκης) και είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι το σπίτι είναι πραγματικά ζεστό. Η θέρμανση έχει ελαχιστοποιηθεί (ο καυστήρας ανάβει πλέον ελάχιστα) και το σπίτι είναι ζεστό. Στη χαμηλή σκάλα ανεμιστήρα κοιμόμαστε άνετα με τον αφυγραντήρα μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Στη μεσαία και υψηλή σκάλα κάνει αρκετό θόρυβο αλλά στη διάρκεια της ημέρας δεν είναι ενοχλητικό. Η εξαγωγή ζεστού αέρα βοηθάει πολύ στη θερμοκρασία του σπιτιού και στο στέγνωμα των ρούχων.

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Μαριος
17/10/2017

παρα πολυ καλη συσκευη,αθόρυβη,καλη ποιότητα κατασκευης,και ανεβάζει τη θερμοκρασία του χώρου βοηθόντας το κλιματιστικό!Το συνηστώ ανεπιφύλαχτα!! To καταστημα έκανε άμμεσα την αποστολή και σε 2 εργάσιμες το είχα στο κατάστημα μου!

Εξαιρετικό!!

Από: Γιωτα Σχινιας
02/10/2017

Απλά εξαιρετικό!! Στην περιοχή μας έχει πολύ υγρασία (παραθαλάσσια Σχινιας). Άλλαξε το κλίμα του σπιτιού τον περσινό χειμώνα. Σκέφτομαι να πάρω ενα ακόμα φέτος γιατί το αφήνω 3 ώρες σε κάθε δωμάτιο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Inventor Rise R2-ION8L Αφυγραντήρας

Από: skountouras1@hotmail.gr
06/01/2017

Κάνει άνετα αυτό που λέει αν και στην μόνιμη αποστράγγιση υπάρχει ένα θέμα με το ύψος της τοποθέτησης του μηχανήματος μιας και στις σημερινές οικίες υπάρχουν μόνο 2 προσιτά σημεία αποχέτευσης : κουζίνα και μπάνιο στο 1ο πρέπει να μπει το μηχάνημα πάνω στον πάγκο για να έχει ροή προς τα κάτω ενώ στο 2ο στο πάτωμα έξω από το μπάνιο και η σωλήνα στο φρεάτιο αν και άβολο μιας και θα είναι το σωληνάκι μέσα στα πόδια μας. Όσο για το στέγνωμα ρούχων χμμμμμ δεν είναι και εύκολο στην πρώτη περίπτωση είναι αδύνατον ενώ στην 2η πιθανός εφικτό αν έξω από το μπάνιο δεν είναι διάδρομος αλλά μεγάλο δωμάτιο λιγάκι σπάνιο . Πάντος αν είναι μόνο η αφύγρανση το ζητούμενο τότε κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω .

Εξαιρετικό προϊόν

Από: Δημήτρης
25/12/2016

Θετικά: -Πολύ ήσυχη λειτουργία στην χαμηλότερη ένταση, σχεδόν αθόρυβη. Στη μεσαία και στην ανωτετη ενταση, είναι επίσης πολύ πιο ήσυχος από ότι ένας αφυγραντηρας με συμπιεστή. -Πραγματικά σε 24ωρη χρήση κατάφερε να συγκεντρώσει 8 λίτρα νερό, σε σπίτι με αρκετή υγρασία(πάνω από 70% & 17°C θερμοκρασία δωματίου) Αρνητικά: -Κανένα. Το έχω μετανιώσει που δεν τον είχα αγοράσει νωρίτερα! Ίσως η τιμή του να είναι λιγο τσιμπημένη σε σχέση με τα μοντέλα που έχουν συμπιεστή, αλλά ίσως συμβαίνει επειδή πρόκειται για "νέας τεχνολογίας μηχάνημα" Τα σχόλια που έχουν γραφτεί για την άσχημη μυρωδιά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η μυρωδιά του ζεόλιθου δεν γινόταν αντιληπτή από τη 2η κιόλας μέρα χρήσης, ή εγώ τη συνήθισα αμέσως...

INVENTOR RISE

Από: ΜΑΝΩΛΗΣ Π.
20/12/2016

Πολύ καλο προιον. Το μονο που με μπερδεψε στην αρχη είναι ότι το χρονομετρο είναι τοποθετημενο αναποδα. Σε αποδοση είναι εξαιρετικο, το συνιστω ανεπιφύλακτα !!!!

Inventor rise

Από: Μαρίνα Ρ.
14/12/2016

Αφόρητη μυρωδιά. Έπρεπε να πάρω με συμπιεστή. Ότι έχει ανεμιστήρα κάνει θόρυβο. Μόνο στη χαμηλή ρύθμιση είναι σχετικά χαμηλός θόρυβος. Κατά τα αλλά κάνει πολύ θόρυβο. Αναπόφευκτο βέβαια.

ΙΔΙΩΤΗΣ

Από: ΜΙΝΩΣ
14/12/2016

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ 8 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 1 ΩΡΑ, ΤΟ 4 ΣΕ 2 Κ.Ο.Κ. ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ.

Ιονιστης invertor 8l

Από: Χρηστος ΚΑΤΣΙΠΗΣ
29/11/2016

Πολύ καλό και λειτουργικό προϊόν. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θόρυβος χαμηλός και υψηλή απόδοση. Το χρησιμοποιώ σε οικία 130 τμ με ικανοποιητική απόδοση.

Κάνει ότι λέει!

Από: Γεωργία
17/11/2016

Κάνει ότι λέει! Ο ήχος που βγάζει στην μεσαία κ στην μεγάλη ένταση του ανεμιστήρα είναι σαν ένας απορροφητήρας, στην μικρή ένταση σχεδόν δεν τον ακούς! Στην αρχή μύριζε ο ζεόλιθος, για 2-3 μέρες κ μετά τίποτα! Μαζεύει νερό...το αδειάζω τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα κ δουλεύει από το απόγευμα κ μετά. Στην επιλογή Eco κλείνει κ ανοίγει όταν χρειάζεται. Ανεβάζει την θερμοκρασία 1-2 βαθμούς στον χώρο! Σας το συνιστώ! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!

Inventor Rise R2-ION8L

Από: Irina
11/11/2016

Καταπληκτικό προϊόν , σε 5 ώρες έχει μάζεψε 2 λίτρα νερά , ανεβάζει την θερμοκρασία στο δωμάτιο , έβαλα δίπλα στα πλυμένα ρούχα και σε μια νύχτα έχουν στέγνωσε

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 03/12/2017

Καλησπέρα, μας καλύπτει για χώρο 67 τετραγωνικα με χωρίσματα; Υπάρχει δυνατότητα να το ρυθμίζεις τι ώρα θ ανοίξει κ τι ώρα θα κλείσει; Πόσες ωρες κατα μέσο όρο θα πρέπει να χρησιμοποιείται και τέλος όταν δείχνει πχ 50 βαθμους το ενεργοποιώ η όχι; Ευχαριστώ.

Το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει χώρους από 60 έως 100 τ.μ με μέση υγρασία 50-60 %. Tα τετραγωνικά κάλυψης είναι προσεγγιστικά και αφορούν ενιαίο χώρο. Για αφύγρανση στους διάφορους χώρους του σπιτιού, τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επίσης, διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη απενεργοποίησης με προκαθορισμένες χρονικές στιγμές 1/2/4/8 ώρες.
Τέλος, ιδανικά ο αφυγραντήρας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένος όλο το 24ωρο προκειμένου να κρατάει σταθερά τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο μας για μέγιστη άνεση. Εισάγετε το επίπεδο υγρασίας που επιθυμείτε και από μόνος του λειτουργεί, σταματά όταν φτάσει την επιθυμητή υγρασία και ξαναλειτουργεί όταν ανέβει η υγρασία. Τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας σε ένα χώρο είναι 40%-55% περίπου.

Ημ/νία ερώτησης: 18/09/2017

ένα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή; είναι ανάλλογης απόδοσης;

Ενα κλιματιστικό στην λειτουργία αφύγρανσης, λειτουργεί σαν αφυγραντήρας με συμπιεστή. Ομως, το κλιματιστικό έχει πολύ χαμηλότερη απόδοση καθώς αφυγραίνει συνήθως 2 lt / 24ωρο σε σχέση με ένα αφυγραντήρα που κυμαίνεται συνήθως από 6 lt έως 50 lt το 24ωρο.

Ημ/νία ερώτησης: 15/01/2017

Γιατί κάποιες φορές σταματά η λειτουργία του και ανάβει το λαμπάκι alarm; Έχει να κάνει με υπερθέρμανση η διακοπή λειτουργίας;

Στο συγκεκριμένο προϊόν το λαμπάκι του alarm ενεργοποιείται όταν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του αφυγραντήρα, οπότε η συσκευή παύει να λειτουργεί.

Εάν το alarm ενεργοποιηθεί, αλλά στη συνέχεια σβήσει και η συσκευή συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά, τότε θα πρέπει να ελέγξετε:

 • εάν ο αφυγραντήρας μετακινήθηκε, οπότε η στάθμη του νερού παρουσιάζει διακυμάνσεις και μετά σταθεροποιείται,
 • εάν η θερμοκρασία του χώρου έχει πέσει κάτω από τους 5 oC, οπότε ανάλογα το σύνολο των συνθηκών, πιθανόν να ενεργοποιείται προστασία του μοτέρ.

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα της συσκευής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα service της αντιπροσωπείας.

 • Ημ/νία ερώτησης: 16/12/2016

  Πρέπει να είναι όλο το εικοσιτετράωρο αναμμένο; Αν όχι πόσες ώρες είναι ικανοποιητικα;

  Τις πρώτες 1-2 μέρες καλό είναι να λειτουργεί όλο το 24ωρο για να αφαιρέσει την υγρασία του χώρου επαρκώς. Μετά μπορείτε να τον λειτουργείτε όσες ώρες θέλετε για να έχετε την επιθυμητή υγρασία στον χώρο.

  Ημ/νία ερώτησης: 30/11/2016

  μετά από 5 μέρες λειτουργίας βγάζει κρύο αέρα! γιατί?

  Στους αφυγραντήρες με ζεόλιθο (ορυκτό), ο άερας περνά μέσα από το ορυκτό και αυτό συγκρατεί την υγρασία του αέρα. Ο ζεόλιθος για να στεγνώσει και να συνεχίσει να αφυγραίνει, ζεσταίνεται από μία θερμαινόμενη πλάκα και ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς πιο ζεστός. Οταν η διαδικασία αυτή τελειώσει, ο αέρας που απελευθερώνεται είναι ελαφρώς ψυχρότερος.

  Ημ/νία ερώτησης: 26/11/2016

  Κάποιοι αφυγραντήρες αναφέρουν πχ 20-80 τετραγωνικά μέτρα. Εαν αυτούς τους αφυγραντήρες τους βάλουμε σε λιγότερα τετραγωνικά (πχ 12) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

  Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

  Ημ/νία ερώτησης: 20/11/2016

  Γεια σας .Ο αφυγραντηρας εχει ενσωματωμένο υγρομετρο.Υπάρχουν οδηγίες στα Ελληνικά ευχαριστω.

  Το συγκεκριμένο προϊόν διαθέτει ενσωματωμένο υγρασιόμετρο ώστε να προσαρμόζει την υγρασία στα επίπεδα ρύθμισης.
  Διαθέτει τρία επίπεδα ρύθμισης σχετικής υγρασίας, με αντιστοιχία: 40% στη ρύθμιση high, 50% στη normal, 60% στην eco. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, όταν ο αφυγραντήρας φτάσει το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, σταματάει και τίθεται σε λειτουργία αναμονής.

  Μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο χρήσης του στα ελληνικά από το site του κατασκευαστή.

  Ημ/νία ερώτησης: 09/11/2016

  Μπορεί να καλύψει ολόκληρο το σπίτι που δεν είναι ενιαίος χώρος; Να το τοποθετήσω σε κεντρικό διάδρομο;

  Η κάλυψη του συγκεκριμένου προϊόντος αναφέρεται σε ενιαίο χώρο. Ο αφυγραντήρας λειτουργεί σωστά και αποδοτικά σε χρόνο και κατανάλωση στο δωμάτιο στο οποίο έχει τοποθετηθεί.
  Μπορείτε να τον τοποθετείσετε σε ένα κεντρικό διάδρομο με όλες τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές. Ομως, με αυτό τον τρόπο δεν εγγυάται η σωστή απόδοσή του. Καλύτερη λύση είναι να τον μετακινείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο που χρειάζεται αφύγρανση.

  Ημ/νία ερώτησης: 08/11/2016

  Η κάλυψη αναφέρεται σε συνολικά τ.μ. σπιτιού;

  Η κάλυψη του κάθε αφυγραντήρα αναφέρεται σε τ.μ. ενιαίου χώρου χωρίς χωρίσματα.

  Ημ/νία ερώτησης: 27/09/2016

  Μέχρι πόσα τ.μ μπορεί να καλύψει ο συγκεκριμένος αφυγραντήρας?

  Το συγκεκριμένο προϊόν προτείνεται για χώρους από 30 έως 70 m2. Η κάλυψη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ύψος χώρου, γεωφραφική περιοχή κλπ.