Εφέ & Πετάλια Κιθάρας Laney & Pick-Boy & Radial

(19)
Προσφορά
Radial Tonebone Plexitube 12ΑΧ7 Distortion
Radial Tonebone Plexitube 12ΑΧ7 Distortion
Σχεδιασμένο για να ενισχύει την λειτουργικότητα επί σκηνής, το Plexitube διαθέτει 2 διακριτά κανάλια distortion για άμεση μετάβαση ανάμεσα σε ρυθμίσεις rhythm & lead. Το κανάλι 1 έχει βελτιστοποιηθεί για rhythm με γεμάτο ήχο, ενώ το κανάλι 2 για να παράγει κοφτό ήχο για τα σολο και για να διατηρεί τα μεσαία ομαλά. Διαθέτει ξεχωριστά voicing και contour controls για κάθε κανάλι, που σας επιτρέπουν τον καλύτερο ήχο έτσι ώστε να ταιριάζει στο στυλ που σας αρέσει. Όταν το Plexitube είναι απενεργοποιημένο, το true-bypass εξασφαλίζει φυσικό τόνο της κιθάρας κατευθείαν στον ενισχυτή, χωρίς καμία απώλεια, ενώ όταν ενεργοποιείται, ο διακόπτης με φωτοκύτταρο εγγυάται την ομαλή ενεργοποίηση, ακόμα και όταν χρησιμοποιήται με high gain ενισχυτές. Επίσης διαθέτει ακόμα και loop εφέ που αυτόματα μπορεί να ενεργοποιήσει το delay όταν αλλάζετε κανάλι για lead.

Xαρακτηριστικά:

 • Το καλύτερο πετάλι "Marshall in a pedal" όλων τον εποχών!
 • Παρέχει καθαρά rhythm & lead σε ένα πετάλι
 • Καθαρό True bypass για φυσικό τόνο
 • Εισάγετε loop στα lead για εφέ


 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Εφέ: Distortion
 • Signature: Όχι
 • Τύπος: Μονό
 • 375
  σε 17 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial PZ-PRE Tonebone Acoustic Preamp
  Radial PZ-PRE Tonebone Acoustic Preamp

  Tο Radial Tonebone PZ-Pre™ είναι το πιό ισχυρό acoustic preamplifier που έχει τοποθετηθεί ποτέ μέσα σε ένα πετάλι. Δεν είναι απλά εφέ ακουστικής κιθάρας, αλλα οποιουδήποτε ακουστικού οργάνου, συμπεριλαμβανομένων μπάντζου, βιοιούί, βολοντσέλου, μαντολίνου, κοντραμπάσου, μπουζουκιού ή λαούτου. Η μαγεία έγκειται στο συνδυασμό της υψηλής απόδοσης 100% διακριτών ενισχυτών class-A PZB πιεζοηλεκτρικής κατηγορίας, ενός έξτρα ήσυχου κυκλώματος προενισχυτή που προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σύστημα μαγνητών, και με μια σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας που θα σας δώσουν τον απόλυτο έλεγχο.

  Το ΡΖ-Pre είναι εξοπλισμένο με δύο εισόδους για γρήγορες αλλαγές μεταξύ των οργάνων επί σκηνής. Αυτά μπορούν επίσης να συνδυαστούν για να ενώσουν δύο μαγνήτες μαζί εάν το επιθυμείτε. Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται ένα ισχυρό αλλά ζεστό ημι-παραμετρικό EQ για να προσαρμόζετε τον ήχο σας, έλεγχος εξάλειψης θορύβου συμπεριλαμβανομένου ενός dual-Q notch φίλτρου, high-pass φίλτρο για μείωση των χαμηλών συχνοτήτων συντονισμού και ενός phase reverse διακόπτη για την εξάλειψη των hot spots επί σκηνής. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μία σειρά από εξόδους: μια ¼" hi-Z για ενισχυτή επί σκηνής, μια pre-EQ balanced XLR έξοδος για συστήματα PA και μια post EQ XLR για

 • Εφέ: Preamp
 • Τύπος: Μονό
 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Signature: Όχι
 • 369
  σε 17 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Phazer Phase Adjuster
  Radial Phazer Phase Adjuster

  Tο Radial Phazer™ είναι ένα analogue phase εργαλείο ευθυγράμμισης, που σας επιτρέπει να "ενώνετε" δύο πηγές ήχου μαζί, έτσι ώστε να παίζουν σε συγχρονισμό. Όταν είναι σε Phase, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σε ηλεκτρική κιθάρα μπορείτε να συνδυάσετε την άμεση τροφοδοσία του ενισχυτή με μικρόφωνο δωματίου για να δημιοργήσετε γεμάτο και πλούσιο ήχο.

  Το Phazer είναι σχεδιασμένο για βελτιστοποίηση της ποιότητας του ήχου. Διαθέτει 100% class-A ηλεκτρονικά για να αποδίδει ζεστό και γεμάτο ήχο, που δε γίνεται να επιτευχθεί από συσκευές που βασιζονται σε τσιπ. Το αποτέλεσμα είναι ομαλές, φυσικές phase καμπύλες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αισθητές στο κατώτερο φάσμα συχνοτήτων. Ρύθμιση από 0º έως 180º phase γίνεται με ένα μόνο κουμπί, ενώ για τους πιό τολμηρούς διαθέτει διακόπτη αντίστροφης πολικότητας 180° που δίνει πρόσβαση σε εύρος από 181° έως 360° για τη δημιουργία ιδιαίτερων 'Phazed' ήχων. Αυτό επαυξάνεται με ένα μεταβλητό φίλτρο διέλευσης χαμηλών συχνοτήτων, που σας επιτρέπει να επικεντρώνετε το εφέ στο κατώτερο φάσμα συχνοτήτων, εκεί όπου το phase ακούγεται καλύτερα.

  Η κατασκευή από 14-gauge χάλυβα με I-beam είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, σε book-end σχέδιο, για να δημιουργεί μια προστατευτική ζώνη γύρω από τα κουμπιά και τους διακόπτες, έτσι ώστε να αντέχει ακόμα και στις πιό αντίξοες συνθήκες. Στο κάτω μέ

 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Εφέ: Phaser
 • Signature: Όχι
 • Τύπος: Μονό
 • 379
  σε 17 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Mixblender Mixer Effects & Loop Tonebone
  Radial Mixblender Mixer Effects & Loop Tonebone
  To Radial Tonebone Mix-Blender αποτελεί ένα multi-function πετάλι που επιτρέπει την μείξη δύο διαφορετικών μουσικών οργάνων ή εφέ ταυτοχρόνως και την αποστολή του παραγόμενου σήματος μέσω ενός mixer-style εφέ loop για περαιτέρω επεξεργασία. Κατασκευασμένο για χρήση με κιθάρα ( ηλεκτρική / ηλεκτροακουστική ), ηλεκτρικό μπάσο καθώς και πλήκτρα. Το Radial Tonebone Mix-Blender περιλαμβάνει δύο υψηλής απόδοσης Class-A buffers για μέγιστη ευκρίνεια. Μεταφέρει το ηχητικά επεξεργασμένο σήμα χωρίς παραμόρφωση ή θόρυβο. Επιπλέον το πετάλι της Radial ενσωματώνει δύο ανεξάρτητα και μοναδικά volume controls σε κάθε κανάλι, επιτρέποντας την ξεχωριστή μείξη του ηχητικά παραγόμενου σήματος.

  Χαρακτηριστικά

 • Μείξη δύο διαφορετικών μουσικών οργάνων
 • Blend-in εφέ με διατήρηση της αρχικής χροιάς του μουσικού οργάνου
 • Class-A buffered είσοδοι με ανεξάρτητα level controls


 • Εφέ: Buffer
 • Τύπος: Μονό
 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • 201,1
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Classic V9 Distortion
  Radial Tonebone Classic V9 Distortion

  Ένας μοναδικός σχεδιασμός παραδοσιακού και μοντέρνου overdrive distortion εφέ: Αυτό είναι το Radial Classic V9. Το πετάλι αναγνωρίζει το στυλ παιξίματος σας και σας επιτρέπει να παίξετε καθαρά όταν παίζετε legato, και το overdrive να "μπαίνει"¨όταν είστε έτοιμοι να παίξετε με τη κιθάρα σας. Χωρίς tube το Classic V9 μπορεί να λειτουργήσει με τροφοδοσία 9V, με αποτέλεσμα την εύκολη ενσωμάτωσή του σε pedalboard. To Classic V9 μπορεί να βασίζεται στο θρυλικό "Classic", αλλά προσφέρει μια μεγαλύτερη τονική ισχύ!

 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Εφέ: Distortion
 • Signature: Όχι
 • Τύπος: Μονό
 • 206,95
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Regency Power Booster
  Radial Tonebone Regency Power Booster

  To Radial Regency είναι στην πραγματικότητα δύο πετάλια σε ένα. Το πρώτο είναι pre-drive overdrive με χαμηλή παραμόρφωση και υψηλή απόδοση που χρησιμοποιείται για να προσθέσετε ένα επιπλέον ενίσχυση του ήχου. Διαθέτει έλεγχο Drive, tone και έλεγχο στάθμης. Κατά την αναπαραγωγή, το pre-drive προσθέτει φυσικό ήχο, sustain και αρμονικές.

  Το δεύτερο πεντάλ είναι Class A 100% διακριτικό που παρέχει έως και + 18dB gain. Ένας βρόχος με ενσωματωμένα εφέ ενεργοποιείται αυτόματα όταν η ώθηση λειτουργεί, επιτρέποντας στον κιθαρίστα να ενεργοποιήσει το delay ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια σόλο. Tα δυο εφέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή ταυτόχρονα.

 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Signature: Ναι
 • Τύπος: Μονό
 • Εφέ: Boost
 • 206,95
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial JPC Active Di Box
  Radial JPC Active Di Box

  To Radial JPC είναι ένα analogue stereo Di box διασύνδεσης, σχεδιασμένο για να βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων buzz και βουητού, που συνήθως σχετίζονται με τη σύνδεση ενός υπολογιστή σε ένα ηχοσύστημα. Αυτό επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ενεργών buffers και μετασχηματιστή απομόνωσης, για να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό "υβριδικό" κύκλωμα. Το Radial JPC προορίζεται για επαγγελματική χρήση πεδίου, και έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με επιλογές όπως ¼", RCA και 3.5mm υποδοχές εισόδου, που καθιστούν εύκολη τη διασύνδεση με όλους τους τύπους μη-ισορροπημένων πηγών ήχου, όπως υπολογιστές, iPods και CD Players. Είναι εξοπλισμένο με μετασχηματιστές απομόνωσης, για την εξάλειψη του buzz και του βουητού που προκαλείται από τους βρόχους εδάφους, καθώς και για την περαιτέρω μείωση του θορύβου του σήματος. Οι έξοδοι είναι XLR balanced mic level για ελυκολη διασύνδεση σε snake system ή ΡΑ. Η τροφοδοσία γίνεται με 48V phantom από mixing console.

  230,27
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial USB-PRO Active Di Box Stereo
  Radial USB-PRO Active Di Box Stereo

  Tο Radial USB-Pro είναι ένα υψηλής ανάλυσης στέρεο Di Box, σχεδιασμένο για μετατροπή αρχείων ήχου από φορητό υπολογιστή, καθώς και την απρόσκοπτη μεταφορά τους σε ζεύγος συμμετρικών εξόδων ήχου, για τροφοδότηση ΡΑ, ηχογράφηση ή για κονσόλα μείξης. Το USB-Pro ρυθμίζεται αυτόματα μόνο του για χρήση με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Mac OSX, Windows XP, Vista και Windows 7, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη εγκατάστασης ειδικών οδηγών (drivers). Σε αντίθεση με τις συσκευές που περιορίζονται στα 16 bit, 44.1kHz conversion rates, το USB-Pro ανεβάζει την απόδοση με true 24 bit, 96kHz stereo μετατροπείς, έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερο χώρο και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετες κάρτες ήχου ή ξεχωριστούς μετατροπείς κατά τη μεταφορά αρχείων.

  H σύνδεση από το φορητό υπολογιστή γίνεται μέσω της 'pro-audio standard' USB type-B θύρας. Η Digital-to-analog μετατροπή παρακολουθείται από τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών για να είστε σίγουροι ότι το σήμα μετατρέπεται και "κατεβαίνει" σωστά. Όπως και με όλα τα Radial προϊόντα, το USB-Pro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη μεταφορά και στη συχνή χρήση. Ο μοναδικός book-end σχεδιασμός του δημιουργεί ζώνες προστασίας γύρω από τους διακόπτες, τις υποδοχές και τα κουμπιά ελέγχου, έτσι ώστε να μην παθαίνουν

  230,25
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial JDX Direct Drive Active Di Box
  Radial JDX Direct Drive Active Di Box

  Πετάλι εξομοίωσης ενισχυτών / καμπίνας και DI box σε μία συσκευασία για χρήση με πεταλιέρα, εξαλείφει την ανάγκη για μεταφορά του δικού μας ενισχυτή στα live, 4 x 12 half-stack και oper back combo εξομοιώσεις ήχων. To Radial JDX Direct-Drive αποτελεί μια μοναδικής σύλληψης πανίσχυρη συσκευή που εξομοιώνει τον ήχο ενισχυτή κιθάρας ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως Direct Box (DI). Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των πεταλιών DI που στην πραγματικότητα απλά μεταφέρουν τον ήχο από τα πετάλια που χρησιμοποιούμε σε κάποιο σύστημα PA, το JDX Direct Drive εξομοιώνει τον ήχο και την αίσθηση ενός πραγματικού ενισχυτή κιθάρας με αποτέλεσμα την παραγωγή ενός ρεαλιστικού ηχου. Μία από τις εξομοιώσεις ήχων που ενσωματώνει το πετάλι της Radial έχει ηχογραφηθεί με το Shure SM57 τοποθετημένου μπροστά από μια καμπίνα Marshall 4 x 12''. Οι παρεχόμενοι ήχοι μπορούν να παραμετροποιηθούν χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση Presence ( Bright - Normal ).

  210,29
  σε 8 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Big Shot PB1 Power Booster
  Radial Tonebone Big Shot PB1 Power Booster
  Σε αντίθεση με τα περισσότερα buffer πετάλια που χρησιμοποιούν ολοκληρωμένο τσιπ κυκλώματος (ICs), το Big Shot PB1 διαθέτει το ίδιο 100% διακριτό class-A κύκλωμα που έχει χρησιμοποιηθεί στο βραβευμένο Radial JD7 Injector και χρησιμοποιήται από τους περισσότερους διάσημους και απαιτητικούς κιθαρίστες του κόσμου.

  Το ΡΒ1 είναι εξίσου αποτελεσματικό με ένα buffer, ενώ όταν τοποθετηθεί σε pedal chain επιτρέπει μακρυνές αποστάσεις καλωδίων εως και 15 μέτρα, ενώ μειώνει την ευαισθησία σε θόρυβο και παρεμβολές. Μπορεί να διαθέτει μόνο ενα ποδοδιακόπτη και LED κατάσταση στο επάνω μέρος, αλλά προσφέρει περισσότερο την αίσθηση και την ψυχή από οποιοδήποτε άλλο Power Booster της κλάσης του. Το ΡΒ1 είναι πιθανόν το καλύτερο Power Booster που έγινε ποτέ!

  Χαρακτηριστικά:

 • Πλήρως μεταβλητό class-A power booster για σολο
 • Buffer οδηγεί πολλαπλά πετάλια και μακριά καλώδια
 • Drag™ control φορτίο ελέγχου για φυσικό τόνο
 • Εξαιρετικά γραμμική απόδοση για natural boost


 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Εφέ: Boost
 • Signature: Όχι
 • Τύπος: Μονό
 • 191,1
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial JDI Passive DI Box Mono
  Radial JDI Passive DI Box Mono

  To Radial JDI είναι ένα passive direct box σχεδιασμένο ειδικά για να χειρίζεται ακραία επίπεδα σήματος χωρίς οποιουδήποτε είδους παραμόρφωση. Σε αντίθεση ένα active DI που περιορίζεται από την τάση του ενισχυτή, το JDI διαθέτει μετασχηματιστή ήχου Jensen, που είναι διάσημοι για την ικανότητά του να χειρίζονται με χάρη τις μεταβάσεις, παρέχοντας παράλληλα μία ομαλή, ζεστή καμπύλη Bessel ήχου, που θυμίζει vintage. Ruler flat από 10Hz έως 40kHz και με σχεδόν μηδενική απόκλιση φάσης, το JDI παραδίδει το φυσικό, καθαρό ήχο του οργάνου, χωρίς να είναι τεχνητός.

  Το 100% παθητικό κύκλωμα στο εσωτερικό του JDI είναι απίστευτα αποτελεσματικό. Ο μετασχηματιστής εκτελή τόσο ψηλή όσο και χαμηλή μετατροπή της αντίστασης και εξισορρόπηση του σήματος, με ελάχιστη φόρτιση, και μάλιστα χωρίς καμία απολύτως χρήση ρεύματος. Επίσης ο μετασχηματιστής εισάγει μία μαγνητική γέφυρα που πενάει το σήμα, ενώ απορρίπτει την ξεστρατισμένη DC τάση. Αυτό κάνει ιδιαίτερα έμπειρο το JDI στην εξάλειψη του βουητού και του σφυρίγματος που προκαλείται από τους βρόγχους γείωσης.

  Στα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται οι υποδοχές εισόδου και διακίνησης ¼", -15dB pad εισόδου, ground lift και 180º βαθμός αντίστροφης πολικότητας για να βοηθάει στην ευθυγράμμιση της φάσης του οργάνου με τα ΡΑ. Ένα δευτερεύων κύκλωμα προστίθεται για άμεση διασύνδεση με υψηλών εξόδων συσκευών ήχου όπως για παράδειγμα ηχεία ενισχυτή κιθάρας ή μπάσου, συν μια μοναδική λειτουργία me

  236
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial PZ-DI Active DI Box
  Radial PZ-DI Active DI Box

  Tο Radial PZ-DI™ είναι ένα μοναδικό Active DI box, ειδικά σχεδιασμένο για ακουστικά και ορχηστρικά όργανα. Αντίθετα με τα περισσότερα direct boxes που περιορίζονται σε σχέδιο "ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλα", το ΡΖ-DI σας επιτρέπει να συνδυάζετε σωστά την αντίσταση εισόδου με την πηγή, για βελτιστοποίηση της απόκρισης της συχνότητας, των δυναμικών, και της αίσθησης ότι δεν έχει σημασία τι είδους μαγνήτες χρησιμοποιείτε, θα απολαμβάνετε πάντα ένα ομαλό, μουσικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

  Ο σχεδιασμός ξεκινά με ένα διακόπτη ρύθμισης φορτίου 3 θέσεων. Η 1 meg-ohm θέση αποδίδει την κλασική αντίσταση που βρίσκεται στα περισσότερα Active DI box. Η ρύθμιση 220k-ohm ζεσταίνει τον τόνο του μαγνητικού μαγνήτη, για να σας δώσει την αίσθηση και τον ήχο σαν να συνδέεται με ένα tube amplifier. Η ultra-υψηλή 10 meg-ohm αντίσταση χρησιμοποιείται για να αντισταθμίσει το σκληρό ήχο που συνήθως βρίσκεται μέσα σε πιεζοηλεκτρικά όργανα. Αυτό ακολουθείται από ένα πλήρως μεταβλητό φίλτρο διέλευσης υψηλών συχνοτήτων, που σας επιτρέπει να ορίζετε το "μέγεθος" του οργάνου, απλά ρυθμίζοντας απαλά τις συχνότητες των μπάσων, για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων συντονισμών.

  Για τη μεγιστοποίηση του χειρισμού του σήματος και τη μείωση του distortion, το ΡΖ-DI ενσωματώνει μία καινοτόμο DC

  240,31
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone PZ Deluxe Acoustic Preamp
  Radial Tonebone PZ Deluxe Acoustic Preamp
  Όπως και τα περισσότερα studio preamps, το PZ-Deluxe ξεκινάει με μία άκρη χαμηλού θορύβου, που μπορεί να αποδόσει εξαιρετικές δυναμικές και να προσαρμοστεί με όλα τα όργανα όπως ακουστική κιθάρα, κοντραμπάσσο, μαντολίνο και βιολί, ανεξαρτήτως συστήματος μαγνήτη που διαθέτει. Ο πίνακας ελέγχου είναι καλά εξοπλισμένος με είσοδο gain, 3-band semi-parametric EQ με μεταβλητών μεσαίων συχνοτήτων, φίλτρο χαμηλής συχνότητας και διακόπτη 180 μοιρών αντιστρέψιμη πολικότητα για την εξάλειψη των ακουστικών hot spots που προκαλούν ανεξέλεγκτη ηχηρή ανατροφοδότηση. Μία έξοδος για κιθάρα αποδίδει τον ήχο στον ενισχυτή, ενώ το ενσωματωμένο Radial direct box τροφοδοτεί το σύστημα ΡΑ. Αυτή η ισορροπημένη χαμηλή αντίσταση εξόδου επιτρέπει στο PZ-Deluxe να οδηγεί μεγάλες αποστάσεις καλωδίων (πάνω από 100 μέτρα), χωρίς θόρυβο. Μία ξεχωριστή έξοδος tuner επιτρέπει την ήσυχη επί σκηνής προσαρμογή πιέζοντας τον διακόπτη σίγασης, ενώ για τα σόλο ένα μεταβλητό power booster με set & forget έλεγχο στάθμης επιτρέπει να δίνετε ώθηση όταν χρειάζεται.

  Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στη μεταφορά και στη χρήση
 • Συνδυασμός pream και direct box
 • Εξαιρετικά αθόρυβη απόδοση ήχου
 • Λειτουργεί σε όλα τα είδη μαγνητων και μετατροπέων
 • Εφαρμογή: Ακ.Κιθάρα
 • Εφέ: Preamp
 • Signature: Όχι
 • Τύπος: Μονό
 • 259
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial PRO-AV1 Passive DI Box
  Radial PRO-AV1 Passive DI Box

  Tο Radial ProAV1 είναι ένα passive direct box, ειδικά κατασκευασμένο για ενσωμάτωση σε audio-video. Το ProAV1 διαθέτει μια ποικιλία από στερεοφωνικές εισόδους που αθροίζονται σε mono μέσω μιας mixer αντίστασης, που απλοποιεί σημαντικά τη διαχείριση του σήματος.

  Για να εξαλειφθεί η ανάγκη για διάφορους αντάπτορες, είναι εξοπλισμένο με ένα 'Swiss Army' πίνακα επιλογών διαθεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων 1/4" εισόδων για όλα τα μέσα, RCA και 3.5mm (1/8") υποδοχές για σύνδεση με CD player, iPod, video deck και υπολογιστές. Το ProAV1 διαθέτει επίσης μία θηλυκή είσοδο XLR για τη διασύνδεση του εξοπλισμού με +4dB επαγγελματικά επίπεδα σήματος. Οι σύνδεσμοι της πρόσοψης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν ως thru-put για να επιτρέπουν πολλαπλά patch points.

  Οι custom wound Eclipse ET-DB2 μετασχηματιστές είναι σε θέση να αντέχουν εξαιρετικά θερμά επίπεδα σήματος, διατηρώντας παράλληλα γραμμικότητα από 20Hz έως 20kHz. Η προκύπτουσα ομαλή καμπύλη Bessel είναι ζεστή και φυσική, και τους καθιστά ιδιαίτερα ικανούς στο χειρισμό ψηφιακών πηγών που ακούγονται "σκληρές". Ο μετασχηματιστής απομόνωσης επιπλέον καταργεί το βουητό και το θόρυβο που προκαλείται από τους βρόγχους εδάφους ή τα προβλήματα DC offset.

  130,81
  σε 4 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial PRO-48 Active Di Box
  Radial PRO-48 Active Di Box
  To RADIAL PRO-48 αποτελεί ένα συμπαγές υψηλής ποιότητας 48V phantom powered ενεργό DI box σχεδιασμένο για υψηλού output μουσικά όργανα. Η απόλυτη απόδοση καθιστά το Pro48 τον ιδανικό υποψήφιο για χρήση με Active ηλεκτρικά μπάσα καθώς και ακουστικές κιθάρες. Εξαιρετική ηχητική απόδοση, μεγάλος φυσικός τόνος και χροιά καθώς και αντοχή στη συνεχή χρήση αποτελούν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του πεταλιού της RADIAL.

  Κύρια Χαρακτηριστικά

 • Υψηλής απόδοσης active direct box
 • Αυξημένο δυναμικό εύρος και headroom
 • 48V phantom powered με διακόπτη
 • Ιδανικό για χρήση με ακουστική κιθάρα και ηλεκτρικό μπάσο
 • 120,21
  σε 4 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Big Shot I/O Instrument Selector
  Radial Tonebone Big Shot I/O Instrument Selector
  Για την ενίσχυση της λειτουργικότητας, η είσοδος B είναι εξοπλισμένη με trim control που ονομάζεται DIM και σα επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικούς τύπους οργάνων και να ρυθμίσετε τα επίπεδα, έτσι ώστε να ταιριάζουν. Απλά συνδέστε το πιό "δυνατό" από τα 2 όργανα στην είσοδο Β και ρυθμίστε το επίπεδο έτσι ώστε να ταιριάζει. Όταν χρησιμοποιήτε passive όργανα, ένας μοναδικός φωτεινός διακόπτης σας επιτρέπει να αντισταθμίζετε την απώλεια υψηλής συχνότητας εξαιτίας των μακρύτερων καλωδίων. Το Big Shot I/O επίσης είναι εξοπλισμένο με μία ξεχωριστή έξοδο tuner. Mε απλά stomp πόδια, ο ήχος που πάει στον ενισχυτή είναι σε σίγαση, και εκτρέπεται προς το δέκτη, για ήσυχες επί σκηνής προσαρμογές.

  Χαρακτηριστικά:

 • Σούπερ συμπαγής κατασκευή, εξαιρετικά ανθεκτικό
 • 100% passive, δεν απαιτεί τροφοδοσία για να λειτουργήσει
 • Εναλλαγή μεταξύ 2 οργάνων με μονό ποδοδιακόπτη
 • Ρυθμιζόμενος έλεγχος έντασης για να ταιριάζουν τα επίπεδα ήχου των οργάνων
 • Ξεχωριστή έξοδος tuner και mute διακόπτης
 • Αντιστάθμιση φορτίου για μεγάλα καλώδια


 • Τύπος: Μονό
 • Εφέ: Ποδοδιακόπτης
 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Signature: Όχι
 • 116,71
  σε 4 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Hollywood Bones Distortion
  Radial Tonebone Hollywood Bones Distortion
  Η δημιουργία ηχητικού φάσματος ξεκινάει με 3 θέσεων διακόπτη gain, που σας επιτρέπει τη μετάβαση από ένα μπλουζ στυλ overdrive σε ένα κορυφαίο distortion. Αυτό λειτουργεί σε συνδυασμό με το drive control που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το τέλειο ποσοστό του distortion. Ένα ισχυρό dual-band equalizer με το διακριτό passive-διαδραστικό tone κύκλωμα της Radial, σας επιτρέπει να "χαράξετε" τον τόνο για να ζεστάνει το κάτω άκρο ή για να προσθέσετε επιπλέον λάμψη στην κορυφή του φάσματος. Μια 3 θέσεων mid boost δίνει έμφαση στο sustain για τα σόλο. Επίσης είναι ιδανικό για "πάχυνση" single coil μαγνητών, χωρίς να αλλάζει τον ξεχωριστό χαρακτήρα τους. Για μέγιστη επί σκηνής αποδοτικότητα, το Hollywood είναι ιδανικό για καθαρό rhythm & lead παίξιμο, ενώ με το bypass mode μπορείτε να έχετε το φυσικό ήχο της κιθάρας σας. Όταν το Hollywood είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε απρόσκοπτα να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ 2 drive gain ρυθμίσεων, για rhythm και lead. Τα φωτεινά led που διαθέτει σας επιτρέπει να βλέπετε ακριβώς ποιές ρυθμίσεις χρησιμοποιήτε ανά πάσα στιγμή.

  Χαρακτηριστικά:

 • Dual mode distortion & overdrive πετάλι
 • Διαμορφωμένο από "Αμερικάνικο" tube amp
 • Μετάβαση από καθαρό rhythm & lead άμεσα
 • Λειτουργεί με 9V τροφοδοσία


 • Τύπος: Μονό
 • Εφέ: Distortion
 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Signature: Όχι
 • 191,12
  σε 6 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial Tonebone Twin City Bones Switcher
  Radial Tonebone Twin City Bones Switcher
  O σχεδιασμός του Twin-City ξεκινά με το βραβευμένο buffer της Radial κατηγορίας Α, για τον φυσικότερο τόνο, ενώ το Drag Control load correction σας επιτρέπει να επαναφέρετε το φυσικό φορτίο στο μαγνήτη, σα να συνδέετε κατευθείαν με ένα tube amp. Για την εξάλειψη των θορύβων, το Twin-City είναι εξοπλισμένο με ένα μετασχηματιστή απομόνωσης στην έξοδο Β, το οποίο επαυξάνεται με ένα διακόπτη εδάφους και 180⁰ αντιστροφή πολικότητας διακόπτη, που εξασφαλίζει ότι 2 ενισχυτές παίζουν σε phase, ενώ ο θόρυβος μειώνεται στο απόλυτο ελάχιστο, ακόμα και όταν παίζετε με παλιότερους vintage ενισχυτές. Σαν buffer, το Twin-City μειώνει την αντίσταση και την ευαισθησία στο θόρυβο, καθιστώντας το ιδανικό οδηγό σήματος για μεγάλες σκηνές όταν χρησιμοποιήται μακρύτερο καλώδιο.

  Χαρακτηριστικά:

 • Class-A διακόπτης ενισχυτή με Drag Control
 • Απομονωμένη έξοδος εξαλείφει το βουητό και το θόρυβο
 • 180⁰ πολικότητα για λειτουργία 2 ενισχυτών σε Phase
 • Τροφοδοσία 9V


 • Εφέ: Ποδοδιακόπτης
 • Τύπος: Μονό
 • Εφαρμογή: Ηλ. Κιθάρα
 • Signature: Όχι
 • 227
  σε 7 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Προσφορά
  Radial X-AMP Active Re-Amplifier
  Radial X-AMP Active Re-Amplifier
  To Radial X-Amp είναι ένας Active Reamper που επιτρέπει στον μηχανικό ήχου να χρησιμοποιήσει προηχογραφημένα tracks με την συνδρομή ενισχυτών κιθάρας και πεταλιών. Κάτι τέτοιο ανοίγει νέους δρόμους στην εξερεύνηση νέων μουσικών ηχοχρωμάτων και εμπειριών ωθόντας την δημιουργική διαδικασία σε ένα άλλο επίπεδο. Π.χ μπορείτε να αρχίσετε την ηχογράφηση ενός dry track χρησιμοποιώντας το RADIAL J48, να στείλετε το νέο track μέσω του recorder στο X-AMP και αμέσως στον ενισχυτή κιθάρας, εφέ ή σε συνδυασμό αυτών. Μόλις το κυρίως track έχει ηχογραφηθεί, η αντικατάσταση ή προσθήκη tracks μπορεί να πραγματοποιηθεί με ευκολία έστω και αν ο μουσικός έχει αποχωρήσει από το χώρο της ηχογράφησης.

  Κύρια χαρακτηριστικά

 • Active Reamp με δύο εξόδους
 • 100% ξεχωριστό Class-A signal path
 • Ο μετατροπέας τάσης είναι απομονωμένος για αποφυγή / έλλειψη θορύβου
 • Variable ''Set & Forget'' level control
 • 230,25
  σε 10 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Εφέ & Πετάλια. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Εφέ & Πετάλια για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.