Συμπληρώματα Διατροφής

(36)
Dymatize Elite Whey Protein EU 2100gr
Dymatize Elite Whey Protein EU 2100gr
 • 25 g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση
 • Κάθε δόση περιέχει 6,0-6,2 g BCAAs συμπεριλαμβανομένων 2,7-2,8 g L-Λευκίνης (ανάλογα με τη γεύση)
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
 • Χωρίς Γλουτένη
 • Κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes’ που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

  Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε την Elite Whey που για χρόνια αποτελεί μια σταθερή αξία στην κατηγορία των καθαρών σκευασμάτων ορού γάλακτος. Θυμίζουμε ότι ο ορός γάλακτος (Whey) με την γρήγορη αφομοίωση και την πλούσια περιεκτικότητα σε διακλαδισμένα αμινοξέα είναι η ιδανικότερη πρωτεϊνική πηγή για την μεταπροπονητική αποκατάσταση.

  Πλέον η Elite Whey απέκτησε μια ολοκαίνουργια "φρέσκια" εμφάνιση διατηρώντας όλα εκείνα ταχαρακτηριστικά και τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που την καθιέρωσαν στην συνείδηση των αθλητών και αθλούμενων.

  Η "elite" δεν περιέχει ασπαρτάμη, αλλά ούτε και πρόσθετα σάκχαρα, φρουκτόζη, αλάτι ή υδατάνθρακες γι’ αυτό είναι ιδανική για τους αθλητές που δεν θέλουν πολλούς υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό τους. Η γεύση της, από την άλλη, είναι πλούσια και ευχάριστη.

  Και όλα αυτά σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, που δίκαια της έχει δώσει τον τίτλο της Νο 1 πρωτεΐνης στην κατηγορία της.

 • Προτεινόμενη Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή σε 250 ml νερό, γάλα με χαμηλά λιπαρά, ή χυμό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες (Μπορεί να προστεθεί άλλη μια πριν τη προπόνηση ή εναλλακτικά πριν τον ύπνο).

 • Συσκευασία: 2100 gr
 • Γεύσεις: Gourmet Vanillia, Strawberry Blast, Rich Chocolate, Smooth Banana, Cookies and Cream, Chocolate Fudge
 • 61
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Elite Layer Bar 18x60gr Dymatize
  Dymatize Elite Layer Bar 18x60gr Dymatize

  Το Dymatize Elite Layer bar είναι το πιο πρόσφατο σνακ πρωτεϊνών που μπορείτε να καταναλώσετε σε οποιαδήποτε στιγμή - χωρίς ενοχές. Είναι ένα εξαιρετικά νόστιμη και ικανοποιητική μπάρα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα.

  Με 24 γραμμάρια πρωτεΐνης, μόνο 1,5 γραμμάρια ζάχαρης και τουλάχιστον 30% λιγότερα υδατάνθρακες από τις κανονικές μπάρες σοκολάτας.

   

  24 g πρωτεΐνης ανά μερίδα

  1,5 g ζάχαρης

  μειωμένη σε υδατάνθρακες *

  Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.  

  * Κατά μέσο όρο 30% λιγότερο υδατάνθρακες από τις παραδοσιακές μπάρες σοκολάτας)

  40
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize ISO-100 Protein EU 900gr
  Dymatize ISO-100 Protein EU 900gr
 • Πρώτη σε πωλήσεις Isolate πρωτεΐνη στον κόσμο
 • "Award winning isolate" για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2013-2016 - Bodybuilding.com)
 • 25 g isolate πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση
 • Κάθε δόση περιέχει 5,6-5,8 g BCAAs μεταξύ των οποίως 2,6-2,7 g L-Leucine (ανάλογα με την γεύση)
 • Χωρίς ζάχαρη και λιπαρά και με λιγότερες από 116 θερμίδες ανά δόση (όταν αναμιγνύεται με νερό)
 • Χωρίς Γλουτένη
 • Κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes’ που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

 • Award winning isolate 2013-2016 (Isolate Protein Of The Year βραβείο από BodyBuilding.com)
 • World/s best-selling isolate

  Η "ISO 100" της Dymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της. Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ υψηλή, ενώ έχει μόνο 0,1 γρ. λίπους ανά δόση και μόλις 0,5 γρ. σακχάρων. Δε σταματά μόνο εδώ: Το 100% της πρωτεΐνης που περιέχει αποτελείται από απομονωμένη, υδρολυμένη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (100% Hydrolysed whey isolate). Η συγκεκριμένη ποιότητα πρωτεΐνης είναι η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη από τον άνθρωπο. Είναι επίσης και η ακριβότερη στην παρασκευή της, γι’ αυτό και δεν απαντάται σε αυτό το ποσοστό παρά σε ελάχιστα και πολύ ακριβά μέχρι τώρα σκευάσματα της αγοράς.

  Στην "ISO 100" έχουν επιπλέον προστεθεί αντικαταβολικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA), καθώς και σημαντικές ποσότητες Γλουταμίνης ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης.

  Χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής για να μηδενιστεί η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης σε λακτόζη. Η λακτόζη είναι στην ουσία υδατάνθρακας που περιέχεται στην πρωτεΐνη γάλακτος και θεωρείται υπεύθυνη για "φουσκώματα" και δυσπεψίες. Η απουσία λακτόζης πρακτικά σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της πρωτεΐνης από τον οργανισμό και τον αθλούμενο. Σε συνδυασμό και με τη βιοδιαθεσιμότητα που παρουσιάζει η ανώτερη ποιότητα της πρωτεΐνης (Isolate), έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυϊκή ανάπτυξη.

  H "ISO 100" έχει "αγνότητα" και ποιότητα παρασκευής που ξεφεύγουν πολύ από τα συνηθισμένα στάνταρτ και την κάνουν μία από τις πιο εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες της αγοράς. Αν προσθέσουμε σε αυτό τη μηδενική περιεκτικότητά της σε λίπος και υδατάνθρακες, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα δυνατό, υγιές και "γραμμωμένο" σώμα.

 • Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή (30g) σε 250 ml νερό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Συσκευασία: 900 gr
 • Γεύσεις: Strawberry, Gourmet Vanilla, Gourmet Chocolate
 • 40
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition ISO 100 Pro Zero 1000gr
  Oxygen Nutrition ISO 100 Pro Zero 1000gr
  Η ISO 100 Zero της Oxygen Nutrition είναι μία από τις ελάχιστες πρωτεΐνες της παγκόσμιας αγοράς που συνδύαζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε από μια isolate whey, χωρίς να σας "ζητάει" να αδειάσετε τις τσέπες σας!!

  Έχει ΜΗΔΕΝ υδατάνθρακες και λιπαρά και υπέροχη γεύση - στην πραγματικότητα ίσως την καλύτερη γεύση που έχετε συναντήσει σε αντίστοιχη πρωτεΐνη! Όσον αφορά την διαλυτότητά της, είναι απλά τέλεια!

  Η isolate πρωτεΐνη ISO 100 zero παρασκευάζεται με σκοπό τα βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και τον αυστηρότερο έλεγχο ποιότητας. Στην παρασκευή της χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά και αρωματικές ύλες. Ούτε τεχνητά αρώματα, ούτε τεχνητά βελτιωτικά γεύσης, χωρίς ασπαρτάμη ή σακχαρίνη.

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι η λακτόζη και το λίπος έχουν αφαιρεθεί σε βαθμό 100%, προσφέροντας μια απίστευτα ευκολοχώνευτη και απορροφήσιμη πρωτεΐνη. Γιατί, για τον αθλητή δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα της πρωτεΐνης, αλλά περισσότερο ίσως η ποιότητα και ο βαθμός απορρόφησης στους μύες. Έτσι επιτυγχάνονται τα βέλτιστα επίπεδα αζώτου στους μύες.

  Έχει, επίσης, πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε L-Glutamine και BCAA αμινοξέα, δύο ιδαίτερα σημαντικούς αντικαταβολικούς παράγοντες με πολύ μεγάλη σημασία για την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία.

  Κάθε δόση της ISO 100 Zero (30g) περιέχει 27gr υψηλότατης ποιότητας πρωτεΐνη με μηδέν λίπος και υδατάνθρακα. Η OXYGEN Nutrition επενδύει ελάχιστα σε διαφήμιση, αλλά πάρα πολλά στην ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. Αυτή τελικά είναι και η καλύτερη διαφήμιση. Υπάρχουν πάρα πολλές whey πρωτεΐνες στην αγορά, αλλά μόλις δοκιμάσετε την πρώτη δόση από την ISO 100 Zero, είμαστε σίγουροι ότι θα διαπιστώσετε την διαφορά και θα εκτιμήσετε την ποιότητά της.

  Με βάρος 1000γρ., δηλαδή 10% περισσότερο από τις "κανονικές" 2lbs της αγοράς, η τιμή της είναι ακόμη πιο συμφέρουσα!

  H ISO 100 Zero είναι doping free και Non-GMO Tested

 • Συστατικά: Whey protein isolate (CFM), unfatened cocoa*, identical natural flavors, sucralose, natural pigments. *Μόνο στη γεύση chocolate .
 • Δοσολογία: 3 μεζούρες (30 g) σε 250cc νερό το πρωϊ και αλλές 3 μεζούρες (30 gr) αμέσως μετά την προπόνηση. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.

 • Συσκευασία: 1000 gr
 • Γεύσεις: Strawberry, Vanilla, Cookies, Belgian Chocolate, Yogurt-Lemon
 • 36
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Glutamine Micronized Powder 300gr
  Dymatize Glutamine Micronized Powder 300gr
  Η L-Γλουταμίνη, το ελεύθερο αμινοξύ, είναι το πιο άφθονο αμινοξύ οξέος που περιέχεται στους σκελετικούς μυς. Η L-Γλουταμίνη μπορεί να υποστηρίξει τον μυϊκό ιστό, περιορίζοντας την υποβάθμιση των πρωτεϊνών μέσω της διατήρησης του αζώτου, της σύνθεσης του γλυκογόνου, και την πρωτεϊνική σύνθεση. Η L-Γλουταμίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην τροφοδότηση και την αποτοξίνωση του εγκεφάλου.

  Η Γλουταμίνη είναι το σπουδαιότερο σε σημασία μεμονωμένο αμινοξύ για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του ανθρώπινου μυϊκού συστήματος. Καταλαμβάνει περίπου το 60% του εμβαδού του μυϊκού κυττάρου και πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι σε τυχόν μείωση του ποσοστού συγκέντρωσής της στα μυϊκά κύτταρα, αυξάνονται οι πιθανότητες τραυματισμού και υπερκόπωσης. Αυτό και μόνο αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η πρόσληψη γλουταμίνης για την μυϊκή υγεία των ατόμων που ασκούνται έντονα. Επίσης παράγει τη Γλουταθειόνη, ένα άριστο αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην αύξηση της ενδογενούς - φυσικής παραγωγής αυξητικής ορμόνης από τον οργανισμό μας με προφανή θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση του μυϊκού συστήματος του αθλητή. Παράλληλα ενισχύει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσοντας τον ασκούμενο από συχνές ιώσεις και κρυολογήματα

  Δεν αφήνει καμία δυσάρεστη "χαλικώδη"αίσθηση στην καταπόση ούτε γρομπιάζει χάρις στην ειδική διαδικασία φιλτραρίσματος που έχει χρησιμοποιηθεί. Σε αυτού του είδους τα σκευάσματα που περιέχουν ένα και μόνο συστατικό η ποιότητα παρασκευής και η καθαρότητα κρίνουν τελικά και την αποτελεσματικότητά του.

 • Η Dymatize τα προσφέρει, πέραν πάσης αμφιβολίας, την καλύτερη ίσως γλουταμίνη της αγοράς.
 • Η καθαρότερη της αγοράς.
 • Μικροϊονισμένη, 100%, φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητα!

  Δοσολογία
 • Για τη μέγιστη απόδοση θα πρέπει να λαμβάνεται 3γρ. ανά 4ώρες με βασικές λήψεις πριν, μετά την προπόνηση και το βράδυ πριν τον ύπνο.

 • Συσκευασία: 300 gr
 • 27,2
  σε 36 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Amino Xplode 1000ml
  True Nutrition Amino Xplode 1000ml

  Τα αμινοξέα είναι οι δομικοί λίθοι της πρωτεΐνης και παίζουν σημαντικό ρόλο στη μυϊκή ανάπτυξη. Τα Amino XPLODE της TRUE Nutrition περιέχουν σε κάθε δόση 15000mg από ένα πολύ υψηλής ποιότητας σύμπλεγμα αμινοξέων που προέρχεται αποκλειστικά από την απομονωμένη πρωτεΐνη μοσχαριού. Και, σε αντίθεση με αντίστοιχα σκευάσματα, τα Amino Xplode έχουν και ωραία γεύση!
  Η πρωτεΐνη μοσχαριού μας δίνει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, πλούσιο σε γλυκίνη γλουταμίνη, αργινίνη, αλανίνη και διακλαδισμένα αμινοξέα, τα οποία επιταχύνουν την μυϊκή ανάρρωση και ανάπτυξη μεταεξασκητικά.

 • Με υπέροχη γεύση βύσσινο!!
 • Προτεινόμενη δοσολογία:
  Καταναλώστε μια δόση (30ml), με ή χωρίς νερό αμέσως μετά την άσκηση. Άλλη μία δόση μπορείτε να καταναλώσετε πριν την προπόνηση.
 • 25,9
  σε 2 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Omega-3 120 softgels
  True Nutrition Omega-3 120 softgels
  Τα Ω-3 της True Nutrition είναι μοριακής απόσταξης και ελεύθερα από βαρέα μέταλλα και διοξίνες. Η υψηλής ποιότητας παρασκευή τους εξασφαλίζει άριστη αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

 • Δοσολογία: Καταναλώστε 1-3 κάψουλες την ημέρα με νερό (κατά προτίμηση μαζί με τα γεύματά σας)
 • 14,9
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Pure Glutamine 500gr
  True Nutrition Pure Glutamine 500gr
  100% φαρμακευτικής καθαρότητας L-Glutamine από την True Nutrition

  Σε περιόδους που το σώμα υφίσταται τεράστια καταπόνηση από την προπόνηση ή και την καθημερινότητα, η λήψη ενός συμπληρώματος γλουταμίνης είναι απαραίτητη αφού η γλουταμίνη είναι το βασικό αμινοξύ για την αποθεραπεία και την επιδιόρθωση των μυϊκών τραυματισμών.

  Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν την γλουταμίνη άκρως απαραίτητη για κάθε αθλητή ώστε να μην φτάσει στα όρια της υπερπροπόνησης και κατάρρευσης. Η πρόσθετη λήψη 10-15gr γλουταμίνης την ημέρα θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά αναγεννημένοι!
  23,9
  σε 2 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Elite Whey Protein EU 4540gr
  Dymatize Elite Whey Protein EU 4540gr
 • 25 g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση
 • Κάθε δόση περιέχει 6,0-6,2 g BCAAs συμπεριλαμβανομένων 2,7-2,8 g L-Λευκίνης (ανάλογα με τη γεύση)
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
 • Χωρίς Γλουτένη
 • Κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes’ που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

  Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε την Elite Whey που για χρόνια αποτελεί μια σταθερή αξία στην κατηγορία των καθαρών σκευασμάτων ορού γάλακτος. Θυμίζουμε ότι ο ορός γάλακτος (Whey) με την γρήγορη αφομοίωση και την πλούσια περιεκτικότητα σε διακλαδισμένα αμινοξέα είναι η ιδανικότερη πρωτεϊνική πηγή για την μεταπροπονητική αποκατάσταση.

  Πλέον η Elite Whey απέκτησε μια ολοκαίνουργια "φρέσκια" εμφάνιση διατηρώντας όλα εκείνα ταχαρακτηριστικά και τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που την καθιέρωσαν στην συνείδηση των αθλητών και αθλούμενων.

  Η "elite" δεν περιέχει ασπαρτάμη, αλλά ούτε και πρόσθετα σάκχαρα, φρουκτόζη, αλάτι ή υδατάνθρακες γι’ αυτό είναι ιδανική για τους αθλητές που δεν θέλουν πολλούς υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό τους. Η γεύση της, από την άλλη, είναι πλούσια και ευχάριστη.

  Και όλα αυτά σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, που δίκαια της έχει δώσει τον τίτλο της Νο 1 πρωτεΐνης στην κατηγορία της.

 • Προτεινόμενη Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή σε 250 ml νερό, γάλα με χαμηλά λιπαρά, ή χυμό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες (Μπορεί να προστεθεί άλλη μια πριν τη προπόνηση ή εναλλακτικά πριν τον ύπνο).
 • Συσκευασία: 4540 gr
 • Γεύσεις: Gourmet Vanillia, Strawberry Blast, Rich Chocolate
 • 110
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition Rexistan Post-Workout 1400gr
  Oxygen Nutrition Rexistan Post-Workout 1400gr
  Rexistan Triathlon Series
  Σειρά ειδικά φτιαγμένη για αθλητές τριάθλου, ποδηλασίας, κολύμβησης, δρομείς, κλπ

  Μετά από εντατικές ή εξαντλητικές προπονήσεις, χρειάζεται να αναπληρώσουμε άμεσα τα επίπεδα αζώτου και γλυκογόνου, καθώς και να τροφοδοτήσουμε τους μύες με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και θρεπτικά συστατικά που θα οδηγήσουν σε γρήγορη αποκατάσταση και έντονο αναβολικό περιβάλλον. Με τo Rexistan Post-workout θα "επαναφορτίσετε" τους μύες για την επόμενη πρόπονηση και θα εξαλείψετε την κόπωση και τον καταβολισμό. Το Rexistan Post-workout περιέχει ένα μίγμα από από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης με διαφορετικούς χρόνους απορρόφησης. Έχει, επίσης προστεθεί υδατάνθρακας τύπου "Vitargo", και σημαντικές ποσότητες L-Glutamine, BCAA, Glycine.

  Συστατικά: Whey Protein Concentrate (WPC), Protein Isolate (CFM), Casein Micellar, Corn modified stach "type Vitargo", Fructose, Oats (Avena sativa L.), L-Glutamine, L-Taurine, L-Glycine, L-Lysine, L-Valine, L-Isoleucine, *skimmed cocoa, Flavors (Flavor of vanilla and strawberry), Sweetener (Sucralose and Acesulfame Potassium), Coloring (Curcumine E-100), Magnesium Gluconate, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Zinc Gluconate, Vitamin B3 (Nicotinamide), Vitamin E (D-alfa.tocoferol Acetate), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B1 (Hydrochloride thiamine), Vitamin B9 (Pteroilmonoglu-mico acid) and Vitamin B12 (Cyanocobalamin). *Μόνο στην γεύση σοκολάτα

  Προσοχή: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 • Δοσολογία: Αναμίξτε 3 μεζούρες (50g) σε 250cc νερό και καταναλώστε αμέσως μετά την προπόνηση.
 • 39,9
  σε 2 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition Rexistan Pre-Workout 1000gr
  Oxygen Nutrition Rexistan Pre-Workout 1000gr
  Rexistan Triathlon Series
  Σειρά ειδικά φτιαγμένη για αθλητές τριάθλου, ποδηλασίας, κολύμβησης, δρομείς, κλπ

  Όταν κάνουμε εντατικές προπονήσεις ή ασχολούμαστε με απαιτητικά αγωνίσματα, οι μύες μας χρειάζεται να τροφοδοτηθούν με αυξημένες ποσότητες θρεπτικών συστατικών και σύνθετων υδατανθράκων, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Oxygen Nutrition δημιούργησε τη σειρά Rexistan.
  To Rexistan Pre-workout έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει - άμεσα και ομαλά - τα επίπεδα του αζώτου και του γλυκογόνου στο μυϊκό κύτταρο. Έτσι, θα μπορέσετε να αυξήσετε κατακόρυφα την αντοχή σας και την ένταση των προπονήσεών σας.

  Συστατικά: Corn modified stach "type Vitargo", L-Glutamine, L-Taurine, L-Arginine AKG, L-Citrulline, L-Glycine, L-Lysine, Creatine Monohydrate, L-Valine, L-Isoleucine, L-Leucine, Flavors (Lemon), Sweetener (Sucralose and Acesulfame Potassium), Coloring (Curcumine E-100), Potassium Gluconate, Magnesium Gluconate, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Zinc Gluconate, Vitamin B3 (Nicotinamide), Vitamin E (d-alfa.tocoferol Acetate), Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B1 (Hydrochloride thiamine), Vitamin B9 (pteroilmonoglu-mico acid) and Vitamin B12 (Cyanocobalamin)

  Προσοχή: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 • Δοσολογία: Αναμίξτε 1 μεζούρα (18g) σε 200cc νερό και καταναλώστε 30 λεπτά πριν την προπόνηση και άλλη μία μεζούρα (18g) σε 250-500cc νερό και καταναλώστε κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
 • 36,9
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition BCAA Pro 360gr
  True Nutrition BCAA Pro 360gr
  Τα BCAA PRO παρέχουν 5000 mg υψηλότατης ποιότητας αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου σε κάθε δόση, στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αναλογία 2:1:1. Έρχονται σε μορφή σκόνης, που εκτός από εύγευστη, απορροφάται άμεσα, προσφέροντας ενέργεια και αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης

 • Προτεινόμενη δοσολογία: Αναμείξτε μία μεζούρα (6γρ) σε 200ml νερό. Καταναλώστε μία δόση πριν και άλλη μια κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση.

 • Συσκευασία: 360 gr
 • Γεύσεις: Fruit Punch
 • 24,9
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize ISO-100 5LB
  Dymatize ISO-100 5LB
 • Η "ISO 100" της Dymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της. Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος φθάνει το 90% (93% σε ξηρή βάση) ενώ δεν υπάρχει ούτε ίχνος από λίπος (απόλυτο 0%) και μόλις ίχνη από υδατάνθρακες. Δε σταματά μόνο εδώ: Το 100% της πρωτεΐνης που περιέχει αποτελείται από απομονωμένη, με ιοντική ανταλλαγή, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey isolate). Η συγκεκριμένη ποιότητα πρωτεΐνης είναι η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη από τον άνθρωπο. Είναι επίσης και η ακριβότερη στην παρασκευή της, γι’ αυτό και δεν απαντάται σε αυτό το ποσοστό παρά σε ελάχιστα και πολύ ακριβά μέχρι τώρα σκευάσματα της αγοράς.
 • Στην "ISO 100" έχουν επιπλέον προστεθεί αντικαταβολικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA), καθώς και σημαντικές ποσότητες Γλουταμίνης ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης.
 • Χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής για να μηδενιστεί η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης σε λακτόζη. Η λακτόζη είναι στην ουσία υδατάνθρακας που περιέχεται στην πρωτεΐνη γάλακτος και θεωρείται υπεύθυνη για "φουσκώματα" και δυσπεψίες. Η απουσία λακτόζης πρακτικά σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της πρωτεΐνης από τον οργανισμό και τον αθλούμενο. Σε συνδυασμό και με τη βιοδιαθεσιμότητα που παρουσιάζει η ανώτερη ποιότητα της πρωτεΐνης (Isolate), έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυϊκή ανάπτυξη. Τέλος η Dymatize, έχει προσθέσει στην "ISO 100" Λυσοφωσφατιδυχολίνη (LPC). Η "LPC" είναι ένα φυσικό συστατικό που έχει δείξει σε πολλές επιστημονικές έρευνες ότι βοηθά στην πρόσληψη και σύνθεση της πρωτεΐνης.
 • Η "ISO 100" έχει "αγνότητα" και ποιότητα παρασκευής που ξεφεύγουν πολύ από τα συνηθισμένα στάνταρτ και την κάνουν μία από τις πιο εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες της αγοράς. Αν προσθέσουμε σε αυτό τη μηδενική περιεκτικότητά της σε λίπος και υδατάνθρακες, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα δυνατό, υγιές και "γραμμωμένο" σώμα.
 • 24γρ πρωτεϊνη ανά μερίδα
 • Συσκευασία: 5LB
 • 108
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Cre-Alkaline 120caps
  True Nutrition Cre-Alkaline 120caps
  Προτεινόμενη δοσολογία: Πάρτε 2-3 κάψουλες (ανάλογα με το σωματικό σας βάρος) 30 λεπτά πριν την προπόνηση και άλλες 2-3 μετά την προπόνησή σας.
  17
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Elite Mass Gainer 4,5 Kgr
  Dymatize Elite Mass Gainer 4,5 Kgr
 • 55γρ. πρωτεϊνη ανά μερίδα
 • Συσκευασία: 4,5 Kg
 • 101
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Isotonic Drink 900gr
  True Nutrition Isotonic Drink 900gr
 • Απορροφάται γρήγορα χάρη στο istonic περιεχόμενό του
 • Τροφοδοτεί τους μυες με το ιδανικό (6-7%) διάλυμα υδατάνθρακα
 • Αντικαθιστά τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που χάθηκαν περισσότερο με τον ιδρώτα
 • Η γεύση του είναι πολύ καλή κάνοντας βέβαιο το ότι θα το πιείτε αμέσως!

  Δοσολογία: Αναμίξτε 1 δόση IsoTonic Drink (50gr) σε 500ml-750ml νερό και καταναλώστε κατά την διάρκεια της προπόνησης.
 • 21
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize ISO-100 Protein EU 2200gr
  Dymatize ISO-100 Protein EU 2200gr
 • Πρώτη σε πωλήσεις Isolate πρωτεΐνη στον κόσμο
 • "Award winning isolate" για τέσσερα συνεχόμενα έτη (2013-2016 - Bodybuilding.com)
 • 25 g isolate πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση
 • Κάθε δόση περιέχει 5,6-5,8 g BCAAs μεταξύ των οποίως 2,6-2,7 g L-Leucine (ανάλογα με την γεύση)
 • Χωρίς ζάχαρη και λιπαρά και με λιγότερες από 116 θερμίδες ανά δόση (όταν αναμιγνύεται με νερό)
 • Χωρίς Γλουτένη
 • Κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes’ που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

 • Award winning isolate 2013-2016 (Isolate Protein Of The Year βραβείο από BodyBuilding.com)
 • World/s best-selling isolate

  Η "ISO 100" της Dymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της. Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι πολύ υψηλή, ενώ έχει μόνο 0,1 γρ. λίπους ανά δόση και μόλις 0,5 γρ. σακχάρων. Δε σταματά μόνο εδώ: Το 100% της πρωτεΐνης που περιέχει αποτελείται από απομονωμένη, υδρολυμένη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (100% Hydrolysed whey isolate). Η συγκεκριμένη ποιότητα πρωτεΐνης είναι η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη από τον άνθρωπο. Είναι επίσης και η ακριβότερη στην παρασκευή της, γι’ αυτό και δεν απαντάται σε αυτό το ποσοστό παρά σε ελάχιστα και πολύ ακριβά μέχρι τώρα σκευάσματα της αγοράς.

  Στην "ISO 100" έχουν επιπλέον προστεθεί αντικαταβολικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA), καθώς και σημαντικές ποσότητες Γλουταμίνης ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης.

  Χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής για να μηδενιστεί η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης σε λακτόζη. Η λακτόζη είναι στην ουσία υδατάνθρακας που περιέχεται στην πρωτεΐνη γάλακτος και θεωρείται υπεύθυνη για "φουσκώματα" και δυσπεψίες. Η απουσία λακτόζης πρακτικά σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της πρωτεΐνης από τον οργανισμό και τον αθλούμενο. Σε συνδυασμό και με τη βιοδιαθεσιμότητα που παρουσιάζει η ανώτερη ποιότητα της πρωτεΐνης (Isolate), έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυϊκή ανάπτυξη.

  H "ISO 100" έχει "αγνότητα" και ποιότητα παρασκευής που ξεφεύγουν πολύ από τα συνηθισμένα στάνταρτ και την κάνουν μία από τις πιο εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες της αγοράς. Αν προσθέσουμε σε αυτό τη μηδενική περιεκτικότητά της σε λίπος και υδατάνθρακες, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα δυνατό, υγιές και "γραμμωμένο" σώμα.

 • Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή (30g) σε 250 ml νερό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Συσκευασία: 2200 gr
 • Γεύσεις: Strawberry, Gourmet Vanilla, Gourmet Chocolate, Smooth Banana, Fudge Brownie, Cookies and Cream, Birthday Cake
 • 86
  σε 3 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Super Protein Amino 501 tabs
  Dymatize Super Protein Amino 501 tabs
  Τα αμινοξέα Dymatize Super Protein Amino κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρωτείνη και περιέχουν ένα σύμπλεγμα αμινοξέων από διάφορες πηγές πρωτείνης, όπως πρωτείνη ορού γάλακτος (milk protein isolate), μικροκυτταρική καζείνη (micellar casein), κλπ.

 • Παρέχουν 8,5 mg αμινοξέων, τα οποία υποστηρίζουν και τους πιο απαιτητικούς στόχους άθλησης.

 • Συσκευασία: 501 ταμπλέτες
 • 36
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition Vitamin C-1000 + Rose Hips 100tabs
  True Nutrition Vitamin C-1000 + Rose Hips 100tabs
 • Αντιοξειδωτικό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες
 • Για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προϊόν διατροφής με Βιταμίνη C και σκόνη αγριοτριαντάφυλλου.
  Η Vitamin C + Rose hip της True nutrition είναι υψηλής ποιότητας σκεύασμα με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
  Η βιταμίνη C συμβάλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό και στο σχηματισμό κολλαγόνου για το δέρμα, τις αρθρώσεις, τα δόντια, και τις αρτηρίες. Επίσης βοηθά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και στη μείωση του μεταεξασκητικού οξειδωτικού στρες.
  Το αγριοτριαντάφυλλο έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

 • Δοσολογία:
  Σαν συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε 1 ταμπλέτα καθημερινά με ένα ποτήρι νερό. Αποθηκεύστε το μπουκάλι καλά κλεισμένο σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από έκθεση σε θερμότητα, υγρασία και φως.
 • 15
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize BCAA Powder 300gr
  Dymatize BCAA Powder 300gr
  Μετά την προπόνηση και ενώ ο μεταβολισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ευνοείται η πρωτεινοσύνθεση. Τα αμινοξέα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της πρωτείνης.

  Τα BCAAs (Αμινοξέα Βραχείας Αλυσίδας) ανήκουν στα 9 βασικά αμινοξέα, τα οποία δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά πρέπει να προσληφθούν μέσω της διατροφής μας.

  Τα BCAAs L-Leucine, L-Isoleucine και L-Valine αποτελούν περίπου το 20-35% της ανθρώπινης πρωτείνης.

  Αγευστη πούδρα, η Dymatize BCAAs, διαλύεται εύκολα σε νερό ή χυμό στο πρωινό, πριν και μετά την προπόνηση, παρέχοντας τα τρία βασικά αμινοξέα βραχείας αλυσίδας, σε αναλογία 2:1:1.

  Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη.

  Δοσολογία
 • 1 serving πριν και 1 serving μετά την προπόνηση.

 • Συσκευασία: 300 gr
 • 22
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition ISO 100 Pro Zero 2000gr
  Oxygen Nutrition ISO 100 Pro Zero 2000gr
  Η ISO 100 Zero της Oxygen Nutrition είναι μία από τις ελάχιστες πρωτεΐνες της παγκόσμιας αγοράς που συνδύαζει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλατε από μια isolate whey, χωρίς να σας "ζητάει" να αδειάσετε τις τσέπες σας!!

  Έχει ΜΗΔΕΝ υδατάνθρακες και λιπαρά και υπέροχη γεύση - στην πραγματικότητα ίσως την καλύτερη γεύση που έχετε συναντήσει σε αντίστοιχη πρωτεΐνη! Όσον αφορά την διαλυτότητά της, είναι απλά τέλεια!

  Η isolate πρωτεΐνη ISO 100 zero παρασκευάζεται με σκοπό τα βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και τον αυστηρότερο έλεγχο ποιότητας. Στην παρασκευή της χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά και αρωματικές ύλες. Ούτε τεχνητά αρώματα, ούτε τεχνητά βελτιωτικά γεύσης, χωρίς ασπαρτάμη ή σακχαρίνη.

  Σας διαβεβαιώνουμε ότι η λακτόζη και το λίπος έχουν αφαιρεθεί σε βαθμό 100%, προσφέροντας μια απίστευτα ευκολοχώνευτη και απορροφήσιμη πρωτεΐνη. Γιατί, για τον αθλητή δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα της πρωτεΐνης, αλλά περισσότερο ίσως η ποιότητα και ο βαθμός απορρόφησης στους μύες. Έτσι επιτυγχάνονται τα βέλτιστα επίπεδα αζώτου στους μύες.

  Έχει, επίσης, πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε L-Glutamine και BCAA αμινοξέα, δύο ιδαίτερα σημαντικούς αντικαταβολικούς παράγοντες με πολύ μεγάλη σημασία για την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία.

  Κάθε δόση της ISO 100 Zero (30g) περιέχει 27gr υψηλότατης ποιότητας πρωτεΐνη με μηδέν λίπος και υδατάνθρακα. Η OXYGEN Nutrition επενδύει ελάχιστα σε διαφήμιση, αλλά πάρα πολλά στην ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος. Αυτή τελικά είναι και η καλύτερη διαφήμιση. Υπάρχουν πάρα πολλές whey πρωτεΐνες στην αγορά, αλλά μόλις δοκιμάσετε την πρώτη δόση από την ISO 100 Zero, είμαστε σίγουροι ότι θα διαπιστώσετε την διαφορά και θα εκτιμήσετε την ποιότητά της.

  H ISO 100 Zero είναι doping free και Non-GMO Tested

 • Συστατικά: Whey protein isolate (CFM), unfatened cocoa*, identical natural flavors, sucralose, natural pigments. *Μόνο στη γεύση chocolate .
 • Δοσολογία: 3 μεζούρες (30 g) σε 250cc νερό το πρωϊ και αλλές 3 μεζούρες (30 gr) αμέσως μετά την προπόνηση. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.

 • Συσκευασία: 2000 gr
 • Γεύσεις: Strawberry, Vanilla, Cookies, Belgian Chocolate, Yogurt-Lemon
 • 64
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Joint Tech 60ct
  Dymatize Joint Tech 60ct
  Ποιo είναι το κοινό του Tech με MSM; Κοινό είναι ότι Tech διαμορφώνεται για το άτομο ξεχωριστά, είτε μέσω τραυματικής βλάβης ή σταδιακή επιδείνωση των αρθρώσεων, έχει ανάγκη μέγιστη στήριξη. Θειική Γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη βοηθούν στη διατήρηση της δομικής ακεραιότητας των αρθρώσεων, των συνδετικών ιστών και των αιμοφόρων αγγείων. MSM έχει προστεθεί λόγω του ρόλου που διαδραματίζει στην προώθηση της υγιούς κολλαγόνου για τη διατήρηση υγιών αρθρώσεων και του συνδετικού ιστού. Dymatize Joint Tech caplets είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες 2 μέρη συστήματα που είναι διαθέσιμα. 60 Caps. 2 κάψουλες περιέχουν: Θειική Γλυκοζαμίνη 1000mg, Χονδροϊτίνη 700 mg Θειική, MSM 700mg.

  Συνιστώμενη Χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής ενηλίκων, πάρτε 2 κάψουλες με γεύμα ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες από έναν επαγγελματία υγείας.

  Προειδοποίηση: Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν αν είστε έγκυος ή θηλάζετε. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 • Συσκευασία: 60 κάψουλες
 • 21
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition Nightbolic 908gr
  Oxygen Nutrition Nightbolic 908gr
 • Σούπερ-αναβολική φόρμουλα.
 • Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την ανάκτηση και την οικοδόμηση των μυικών κυττάρων
 • Extreme και εξαιρετικά συμπυκνωμένη φόρμουλα
 • Δεν περιέχει ζάχαρη ή γλυκόζη
 • L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-Βαλίνη σε αναλογίες: 8: 1: 1
 • Προωθεί την προσπάθεια αποκατάστασης των μυών

 • Δοσολογία: Αναμίξτε 2 μεζούρες (30 gr) σε 250cc νερό και καταναλώστε μόνο 1 φορά την ημέρα πριν το βραδυνο σας ύπνο.
 • Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.
 • 52
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Creatine Monohydrate Creapure 300gr
  Dymatize Creatine Monohydrate Creapure 300gr
  Σπάστε τα όρια προπόνησής σας!

  Ψάχνετε για μία επιπλέον ώθηση για τις "σκληρές" σας προπονήσειςx

  Η κρεατίνη αυξάνει την φυσική σας απόδοση ειδικά σε προπονήσεις υψηλής έντασης!

  Γι αυτό κι εμείς στη Dymatize δεν συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα και χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερης ποιότητας (made in Germany) κρεατίνη Creapure®.

  Η κρεατίνη είναι η ουσία του οργανισμού που μεταφέρει και αποθηκεύει την ενέργεια στα κύτταρα. Η καθημερινή χρήση 3gr κρεατίνης για ένα ελάχιστο διάστημα 4 εβδομάδων έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την συνολική συγκέντρωση κρεατίνης στους μύες.

  Αναμεμειγμένη με νερό, χυμό, ή οποιοδήποτε ποτό χωρίς καφείνη, η Dymatize® CREATINE MONOHYDRATE αποτελεί την τέλεια επιλογή σε περιόδους έντονης άσκησης.

 • Εξαιρετική διαλυτότητα
 • Άγευστη
 • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
 • Κατάλληλη για vegans

  Δοσολογία
 • 1 scoop (3,4gr) ημερησίως, αμέσως μετά την προπόνηση, για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

 • Συσκευασία: 300 gr
 • 16
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Super Protein Amino 345 tabs
  Dymatize Super Protein Amino 345 tabs
  Τα αμινοξέα Dymatize Super Protein Amino κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρωτείνη και περιέχουν ένα σύμπλεγμα αμινοξέων από διάφορες πηγές πρωτείνης, όπως πρωτείνη ορού γάλακτος (milk protein isolate), μικροκυτταρική καζείνη (micellar casein), κλπ.

 • Παρέχουν 8,5 mg αμινοξέων, τα οποία υποστηρίζουν και τους πιο απαιτητικούς στόχους άθλησης.

 • Συσκευασία: 345 ταμπλέτες
 • 27
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  True Nutrition True Whey 2270gr
  True Nutrition True Whey 2270gr
  Η True whey περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη όρου γάλακτος σε κάθε δόση. H πρωτεΐνη ορού γάλακτος διαθέτει το καλύτερο προφίλ αμινοξέων, την υψηλότερη βιολογική αξία και την γρηγορότερη απορρόφηση ανάμεσα στις πρωτεϊνικές πηγές. Επιπλέον, η True whey είναι γεμάτη με διακλαδισμένα αμινοξέα (BCAAs) τα οποία είναι απαραίτητα για την δημιουργία μυϊκού ιστού και την μεταπροπονητική αποκατάσταση. Κάθε σέικ της True whey είναι τόσο κρεμώδες και απολαυστικό που θα ανυπομονείτε για το επόμενο!

 • Προτεινόμενη Χρήση: Ως διατροφικό συμπλήρωμα, αναμειγνύετε 1 μεζούρα με περίπου 200-250ml κρύου νερού ή ροφήματος της επιλογής σας, κατά προτίμηση το πρωί και αμέσως μετά την άσκηση. Προσαρμόζετε την ποσότητα του υγρού για να επιτύχετε το άρωμα και τη γλυκύτητα που επιθυμείτε. Πιείτε 2 μερίδες την ημέρα, ή όσο χρειάζεστε για να καλύψετε τις πρωτεϊνικές σας ανάγκες, το πολύ μέχρι 3 ροφήματα την ημέρα.

  Tο δοχείο της πρωτεΐνης διατηρείται κλειστό σε θερμοκρασία 5 ως 30 βαθμών Κελσίου. Nα μην εκτίθεται σε άμεση πηγή θερμότητας, υγρασία και στην ηλιακή ακτινοβολία. Aν το δοχείο ανοιχτεί, το περιεχόμενο πρέπει να καταναλωθεί εντός έξι μηνών

 • Προειδοποιήσεις: Προορίζεται για χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής αποκλειστικά από υγιείς ενήλικες άνδρες ηλικίας 18 ετών και άνω. Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Εάν πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, διακόψτε τη χρήση του προϊόντος δύο εβδομάδες νωρίτερα. Σε περίπτωση παρενεργειών, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Μη χρησιμοποιήσετε το προϊόν εάν η ταινία ασφαλείας είναι κατεστραμμένη ή έχει αφαιρεθεί. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά.

 • Σημείωση: Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος μας, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε γιατρό ή διατροφολόγο. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το άρωμα.
  Το προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται για διάγνωση, θεραπεία ασθένειας, ανακούφιση, η ομάδας ασθενειών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό.

  * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

 • Συσκευασία: 2270 gr
 • Γεύσεις: Vanilla, Chocolate
 • 52
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize ISO-100 1,6LB
  Dymatize ISO-100 1,6LB
  Η "ISO 100" της Dymatize, βρίσκεται στη κορυφή των συμπληρωμάτων πρωτεΐνης, ξεχωρίζoντας από τον ανταγωνισμό για την ποιότητα και την καθαρότητά της. Η περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνη ορού γάλακτος φθάνει το 90% (93% σε ξηρή βάση) ενώ δεν υπάρχει ούτε ίχνος από λίπος (απόλυτο 0%) και μόλις ίχνη από υδατάνθρακες. Δε σταματά μόνο εδώ: Το 100% της πρωτεΐνης που περιέχει αποτελείται από απομονωμένη, υδρολυμένη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (100% Hydrolised whey isolate). Η συγκεκριμένη ποιότητα πρωτεΐνης είναι η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη από τον άνθρωπο. Είναι επίσης και η ακριβότερη στην παρασκευή της, γι’ αυτό και δεν απαντάται σε αυτό το ποσοστό παρά σε ελάχιστα και πολύ ακριβά μέχρι τώρα σκευάσματα της αγοράς.

  Στην "ISO 100" έχουν επιπλέον προστεθεί αντικαταβολικά αμινοξέα διακλαδωτής αλυσίδας (BCAA), καθώς και σημαντικές ποσότητες Γλουταμίνης ώστε να ενισχυθεί η διαδικασία της μυϊκής ανάπτυξης.

  Χρησιμοποιήθηκαν επίσης πρωτοποριακές τεχνικές παρασκευής για να μηδενιστεί η περιεκτικότητα της πρωτεΐνης σε λακτόζη. Η λακτόζη είναι στην ουσία υδατάνθρακας που περιέχεται στην πρωτεΐνη γάλακτος και θεωρείται υπεύθυνη για "φουσκώματα" και δυσπεψίες. Η απουσία λακτόζης πρακτικά σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της πρωτεΐνης από τον οργανισμό και τον αθλούμενο. Σε συνδυασμό και με τη βιοδιαθεσιμότητα που παρουσιάζει η ανώτερη ποιότητα της πρωτεΐνης (Isolate), έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα στην πρωτεϊνοσύνθεση και τη μυϊκή ανάπτυξη. Τέλος η Dymatize, έχει προσθέσει στην "ISO 100" Λυσοφωσφατιδυχολίνη (LPC). Η "LPC" είναι ένα φυσικό συστατικό που έχει δείξει σε πολλές επιστημονικές έρευνες ότι βοηθά στην πρόσληψη και σύνθεση της πρωτεΐνης.

  H "ISO 100" έχει "αγνότητα" και ποιότητα παρασκευής που ξεφεύγουν πολύ από τα συνηθισμένα στάνταρτ και την κάνουν μία από τις πιο εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες της αγοράς. Αν προσθέσουμε σε αυτό τη μηδενική περιεκτικότητά της σε λίπος και υδατάνθρακες, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα δυνατό, υγιές και "γραμμωμένο" σώμα.

 • Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή (28g) σε 250 ml νερό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Γεύσεις: Σοκολάτα, Βανίλια, Φράουλα, Μπανάνα, Pina Colada
 • Συσκευασία: 726 gr, 1,6Lb
 • 44
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Super Mass Gainer 2,7 Kgr
  Dymatize Super Mass Gainer 2,7 Kgr
 • 50γρ. πρωτεϊνης ανά μερίδα
 • Συσκευασία: 2,7 Kgr
 • Γεύσεις: Chocolate, Gourmet Vanillia, Berries & Cream
 • 37
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize BCAA 2200 200 caps
  Dymatize BCAA 2200 200 caps
  Μετά την προπόνηση και ενώ ο μεταβολισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ευνοείται η πρωτεινοσύνθεση. Τα αμινοξέα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της πρωτείνης.

  Τα BCAAs (Αμινοξέα Βραχείας Αλυσίδας) ανήκουν στα 9 βασικά αμινοξέα, τα οποία δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά πρέπει να προσληφθούν μέσω της διατροφής μας.

  Τα BCAAs L-Leucine, L-Isoleucine και L-Valine αποτελούν περίπου το 20-35% της ανθρώπινης πρωτείνης.

  Σε "βολικό" μέγεθος και εύκολες στην κατάποση οι Dymatize® BCAAs κάψουλες είναι τέλειες για γρήγορη χρήση στο πρωινό, πριν και μετά την προπόνηση, παρέχοντας τα τρία βασικά αμινοξέα βραχείας αλυσίδας, σε αναλογία 2:1:1 καθώς και βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη) και B6. Οι δύο αυτές βιταμίνες βοηθούν στη μείωση της κούρασης.

  Χωρίς γλουτένη.

  Δοσολογία
 • Καταναλώστε 4 κάψουλες ημερησίως, πρωί, πριν και μετά την προπόνηση

 • Συσκευασία: 200 κάψουλες
 • 22
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition Constructor Extreme v.2 500gr
  Oxygen Nutrition Constructor Extreme v.2 500gr

  CONSTRUCTOR Extreme V.2 είναι μια φόρμουλα που σχεδιάστηκε από αθλητές για αθλητές. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να παρέμε τον μυη με φαγητό μετά από μια σκληρή προπόνηση, και ανεξάρτητα από την πειθαρχία ή τον στόχος σας, οποιαδήποτε διάπλαση αθλητή θέλετε να αυξήσετε την απόδοση και τη μυϊκή μάζα. Δυστυχώς, σχεδόν όλες οι μορφές των πρωτεϊνών ή μετά την προπόνηση συμπληρωμάτων, δεν έχουν την απαιτούμενη ποσότητα διακλαδισμένων αμινοξέων, γλουταμίνη και ορνιθίνη, ως εκ τούτου χρειάζεται να συμπληρωθουν ανεξάρτητα. Ένα από τα διλήμματα που πολλοί αθλητές έχουν, είναι ποιο είναι πιο σημαντικό: τα BCAA ή L-Γλουταμίνη. Η τελευταία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Οντάριο δείχνει ότι διακλαδισμένα αμινοξέα (BCAA του) αυξήνουν την αποτελεσματικότητά τους όταν συνδυαστούν με L-γλουταμίνη, ορνιθίνη και ιδιαίτερα ταυρίνη (πολύ σημαντικό στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών). Είναι σαφές ότι το δίλημμα τώρα πολλαπλασιάζεται, δεδομένου ότι είναι μια ταλαιπωρία και επιπλέον έξοδο στην τσέπη, 4 προϊόντων, 4 διαφορετικές λήψεις. CONSTRUCTOR Extreme σας βοηθά να λύσετε αυτό το πρόβλημα, παρέχοντας τους μυς σας με σούπερ ποσότητες όλων αυτών των θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για τη δημιουργία.

  Ιδιότητες Constructor:

 • Σούπερ-αναβολική φόρμουλα.
 • Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για την ανάπλαση και την οικοδόμηση των μυικών κυττάρων.
 • Εξερετικά υψηλής συγκέντρωσης φόρμουλα
 • Δεν περιέχει ζάχαρη ή γλυκόζη
 • Αποτελείται από διακλαδισμένα αμινοξέα (BCAAs), γλουταμίνη, ταυρίνη, ορνιθίνη και βιταμίνη Β6.
 • L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-Βαλίνη σε αναλογίες: 2: 1: 1
 • Προωθεί την προσπάθεια αποκατάστασης των μυών

 • Συστατικά: L-Glutamine, Taurine, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Ornithine, Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), Aroma (Aroma of lemon), Sweetener (sucralose) and coloring (Beta-carotene).

 • Δοσολογία: Αναμίξτε 1 μεζούρα (15 g) σε 200cc νερό και καταναλώστε κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την προπόνηση. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.
 • 36
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Elite Whey Protein EU 907gr
  Dymatize Elite Whey Protein EU 907gr
 • 25 g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση
 • Κάθε δόση περιέχει 6,0-6,2 g BCAAs συμπεριλαμβανομένων 2,7-2,8 g L-Λευκίνης (ανάλογα με τη γεύση)
 • Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
 • Χωρίς Γλουτένη
 • Κατάλληλη για χορτοφάγους
 • Φέρει τη σήμανση "Informed-Choice" for athletes’ που σας εξεσφαλίζει ότι δεν περιέχει ίχνος απαγορευμένης ουσίας και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα προϊόντος

  Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε την Elite Whey που για χρόνια αποτελεί μια σταθερή αξία στην κατηγορία των καθαρών σκευασμάτων ορού γάλακτος. Θυμίζουμε ότι ο ορός γάλακτος (Whey) με την γρήγορη αφομοίωση και την πλούσια περιεκτικότητα σε διακλαδισμένα αμινοξέα είναι η ιδανικότερη πρωτεϊνική πηγή για την μεταπροπονητική αποκατάσταση.

  Πλέον η Elite Whey απέκτησε μια ολοκαίνουργια "φρέσκια" εμφάνιση διατηρώντας όλα εκείνα ταχαρακτηριστικά και τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ που την καθιέρωσαν στην συνείδηση των αθλητών και αθλούμενων.

  Η "elite" δεν περιέχει ασπαρτάμη, αλλά ούτε και πρόσθετα σάκχαρα, φρουκτόζη, αλάτι ή υδατάνθρακες γι’ αυτό είναι ιδανική για τους αθλητές που δεν θέλουν πολλούς υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό τους. Η γεύση της, από την άλλη, είναι πλούσια και ευχάριστη.

  Και όλα αυτά σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, που δίκαια της έχει δώσει τον τίτλο της Νο 1 πρωτεΐνης στην κατηγορία της.

 • Προτεινόμενη Δοσολογία: Προσθέστε 1 δοσομετρητή σε 250 ml νερό, γάλα με χαμηλά λιπαρά, ή χυμό και καταναλώνετε 2 φορές την ημέρα ή ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες (Μπορεί να προστεθεί άλλη μια πριν τη προπόνηση ή εναλλακτικά πριν τον ύπνο).

 • Συσκευασία: 907 gr
 • Γεύσεις: Gourmet Vanillia, Strawberry Blast, Rich Chocolate
 • 34
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Super Mass Gainer Bar 10x90gr
  Dymatize Super Mass Gainer Bar 10x90gr
 • 28g υψηλής ποιότητας Elite Πρωτεΐνης
 • 5.4g BCAA αμινοξέων για αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη
 • Σπουδαία πηγή φυτικών ινών

  H DYMATIZE εκμεταλλευόμενη την υψηλή τεχνογνωσία της συγγενικής εταιρίας POWERBAR στην παραγωγή σνακ και μπαρών πρωτεΐνης, δημιούργησε μια νέα μπάρα πρωτεΐνης με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΥΣΗ που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα γίνει το αγαπημένο σας σνακ!

  Η μπάρα πρωτεΐνης Dymatize Super Mass Gainer Bar είναι μια υπέροχα γευστική μπάρα πρωτεΐνης ειδικά σχεδιασμένη για τους "σκληροπυρηνικούς" της μάζας ή τους αθλητές που βρίσκονται στη φάση "του όγκου τους".

  Με 27/28γρ υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, μεταξύ των οποίων 5,4γρ BCAA αμινοξέων, και ποιοτικούς υδατάνθρακες, αυτή η μπάρα 90 γραμμαρίων συνδιάζει την υψηλή ποιότητα με την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ γεύση.

  Η Super Mass Gainer Bar είναι η ιδανική μεταεξασκητική επιλογή, συνδιάζοντας ένα πλήρες γεύμα πρωτεΐνης με τους απαραίτητους υδατάνθρακες και γεύση που πολύ δύσκολα θα έχετε ξανασυναντήσει.

 • Προτεινόμενη δοσολογία: Καταναλώστε 1-2 μπάρες κατά την διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες.

 • Συσκευασία: 10 μπάρες x 90 gr
 • Γεύσεις: Deluxe Chocolate, Vanillia Caramel Fudge
 • 32
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Oxygen Nutrition Pump Concentrate v.2 600gr
  Oxygen Nutrition Pump Concentrate v.2 600gr

  Pump Concetrate είναι ένα πριν / κατά τη διάρκεια προπόνησης συμπλήρωμα, τόσο συμπηκνωμένο που εκπλήσσει πραγματικά τον καθένα που το χρησιμοποιεί. Πηγαίνετε τις προπονήσεις σας σε επίπεδα που ήταν άγνωστα σε εσάς προηγουμένως. Καθένας που το έχει δοκιμάσει, επιβεβαιώνει πραγματικά ότι Pump Concetrate προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Ενίσχυση της ενέργειας, δύναμης και αντοχής για τους μυς σας! Αφαιρεί το γαλακτικό οξύ από τους μυς σας. Κατά τη διαδικασία παρασκευής του έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο φυσικές χρωστικές ουσίες και αρώματα ταυτόσημα. Δεν περιέχει ασπαρτάμη ή σακχαρίνη.

  Μπορείτε να το πάρετε πριν από την προπόνηση (άσκηση φυσικής κατάστασης και άρση βαρών) ή κατά τη διάρκειά της (για αερόβιες δραστηριότητες όπως ποδηλασία). Χάρη σε αυτά τα ισχυρά συστατικά που περιλαμβάνονται και στις τέλειες αναλογίες, είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για ενέργεια και ανεξάντλητη δύναμη, απλά καταπληκτικό!

 • Συστατικά: L-Glutamine, L-Arginine, Creatine ethyl ester, dextrose, fructose, L-Glycine, L-Citrulline, Ornithine, L-Taurine, Guarana (Paullinia cupana Kunth., Bonpl. et Kunth), magnesium gluconate, potassium gluconate , Vitamin C (L-ascorbic acid), zinc gluconate, Vitamin B3 (Nicotinamide), Vitamin E (d-alfa.tocoferol Acetate), Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), Vitamin B2 (Riboflavin), Vitamin B1 (Hydrochloride thiamine), Vitamin B9 (pteroil monogluámico acid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin), Aroma (Aroma of lemon), Sweeteners (Acesulfame potassium and sucralose) and coloring (E-120 and E-100).

 • Δοσολογία: Αναμίξτε 1 μεζούρες (15 g) σε 250-300cc νερό και καταναλώστε πριν (για βάρη ή προπόνηση έντασης) ή κατά τη διάρκεια της άσκησης (για αερόβια ή προπόνησεις αντοχής). Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.
 • 30
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Creatine Monohydrate Creapure 500gr
  Dymatize Creatine Monohydrate Creapure 500gr
  Σπάστε τα όρια προπόνησής σας!

  Ψάχνετε για μία επιπλέον ώθηση για τις "σκληρές" σας προπονήσειςx

  Η κρεατίνη αυξάνει την φυσική σας απόδοση ειδικά σε προπονήσεις υψηλής έντασης!

  Γι αυτό κι εμείς στη Dymatize δεν συμβιβαζόμαστε στην ποιότητα και χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερης ποιότητας (made in Germany) κρεατίνη Creapure®.

  Η κρεατίνη είναι η ουσία του οργανισμού που μεταφέρει και αποθηκεύει την ενέργεια στα κύτταρα. Η καθημερινή χρήση 3gr κρεατίνης για ένα ελάχιστο διάστημα 4 εβδομάδων έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την συνολική συγκέντρωση κρεατίνης στους μύες.

  Αναμεμειγμένη με νερό, χυμό, ή οποιοδήποτε ποτό χωρίς καφείνη, η Dymatize® CREATINE MONOHYDRATE αποτελεί την τέλεια επιλογή σε περιόδους έντονης άσκησης.

 • Εξαιρετική διαλυτότητα
 • Άγευστη
 • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
 • Κατάλληλη για vegans

  Δοσολογία
 • 1 scoop (3,4gr) ημερησίως, αμέσως μετά την προπόνηση, για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες.

 • Συσκευασία: 500 gr
 • 22
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize BCAA 2200 400 caps
  Dymatize BCAA 2200 400 caps
  Μετά την προπόνηση και ενώ ο μεταβολισμός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ευνοείται η πρωτεινοσύνθεση. Τα αμινοξέα είναι τα βασικά συστατικά αυτής της πρωτείνης.

  Τα BCAAs (Αμινοξέα Βραχείας Αλυσίδας) ανήκουν στα 9 βασικά αμινοξέα, τα οποία δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά πρέπει να προσληφθούν μέσω της διατροφής μας.

  Τα BCAAs L-Leucine, L-Isoleucine και L-Valine αποτελούν περίπου το 20-35% της ανθρώπινης πρωτείνης.

  Σε "βολικό" μέγεθος και εύκολες στην κατάποση οι Dymatize BCAAs κάψουλες είναι τέλειες για γρήγορη χρήση στο πρωινό, πριν και μετά την προπόνηση, παρέχοντας τα τρία βασικά αμινοξέα βραχείας αλυσίδας, σε αναλογία 2:1:1 καθώς και βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη) και B6. Οι δύο αυτές βιταμίνες βοηθούν στη μείωση της κούρασης.

  Χωρίς γλουτένη.

  Δοσολογία
 • Καταναλώστε 4 κάψουλες ημερησίως, πρωί, πριν και μετά την προπόνηση

 • Συσκευασία: 400 κάψουλες
 • 37
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις
  Dymatize Super Amino Liquid 946 ml
  Dymatize Super Amino Liquid 946 ml
 • Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα αμινοξέα προέρχονται από τη διάσπαση των πρωτεϊνών και αποτελούν τους δομικούς λίθους για το χτίσιμο των μυών μας. Τα υγρά αμινοξέα Super Amino 23000 της Dymatize είναι μια υψηλής αποτελεσματικότητας πρωτεϊνική πηγή, που περιέχει ένα ιδανικό και ισορροπημένο συνδυασμό βασικών και μη αμινοξέων, καθώς και τα πολύτιμα αμινοξέα διακλαδωτής (BCAA). Παρασκευάζονται με την πιο σύγχρονη μέθοδο (Υδρόλυση) από την καλύτερη ποιοτικά πρωτεΐνη, την απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (isolate whey).
 • Επιπλέον ενσωματώνουν την τεχνολογία "Hydro Amino" που βοηθά ώστε τα αμινοξέα να εισέρχονται πιο γρήγορα στους μύς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι επιτυγχάνεται τάχυστη απορρόφηση, αφομοίωση και χρησιμοποίησή τους από το μυϊκό σύστημα.
 • Τα Super Amino 23000 σχεδιάστηκαν για να αποτελέσουν το δυνατότερο σκεύασμα αμινοξέων της αγοράς. Με την ισχυρότατη περιεκτικότητα των 23000mg ελεύθερων και πεπτιδικού δεσμού αμινοξέων ανά δόση, επιτυγχάνουν άμεσα την θετική ισορροπία αζώτου που χρειάζεται το σώμα για δημιουργήσει καινούργιο μυϊκό ιστό. Μπορούν έτσι να χρησιμοποιήθουν άριστα, είτε πριν την προπόνηση για να δώσουν μια ενεργειακή έκρηξη, είτε μετά όπου ο αντικαταβολικός τους ρόλος είναι τεράστιας σημασίας, αφού με την άμεση τροφοδότηση των μυών με την γενναία δόση των 23000mg αμινοξέων προλαμβανεται ο καταβολισμός των μυών και έχουμε πιο γρήγορη αποκατάσταση. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι τα Super Amino 23000 είναι το μόνο σκεύασμα αμινοξέων με μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη και υδατάνθρακες.
 • Συσκευασία: 946ml
 • Δοσολογία: 2 κουταλιές της σούπας πριν & 2 μετά την προπόνηση
 • Γεύσεις: Grape, Berry, Orange
 • 27
  σε 1 άτοκες δόσεις
  έως 36 δόσεις

  Το κατάστημά μας δεν διαθέτει προσωρινά προϊόντα με μάρκα στην κατηγορία Συμπληρώματα Διατροφής. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Συμπληρώματα Διατροφής για να δείτε την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας.