Indesit IFW 6841 JH IX

Φούρνος Ανω Πάγκου Indesit IFW 6841 JH IX
Κωδικός Επικοινωνίας: 10125567
Τιμή: € 224
Διαθεσιμότητα:  Ετοιμοπαράδοτο
Συνήθης Χρόνος Παράδοσης: 1-4 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Indesit IFW 6841 JH IX Φούρνος Ανω Πάγκου (8050147027790)

 • Turn & Cook: Χάρη στην καινοτομία Turn & Cook πάνω από 80 καθημερινές συνταγές νόστιμες και έτοιμες με μόλις 1 περιστροφή!
 • Click & Clean: Χάρη στην αποκλειστική Click & Clean λειτουργία καθαρίσετε την πόρτα του φούρνου με ελάχιστη προσπάθεια
 • Ενεργειακή κλάση: A+
 • MF8
 • 2 Push-Push διακόπτες
 • Τρόποι Ψησίματος: 8
 • Χωρητικότητα: 71 lt
 • Hydrolytic Cleaning system
 • 1 σχάρα
 • 1 ταψί + 1 βαθύ ταψί
 • 1 τηλεσκοπικό μηχανισμό
 • Εσωτερικό φώς
 • Χρώμα: Inox
 • Διαστάσεις Προϊόντος: 59.5 cm x 59.5 cm x 55.1 cm - (Υ x Π x Μ)
 • Βάρος: 28.4 Kg
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Ηλεκτρικές Συσκευές Indesit

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Indesit IFW 6841 JH IX

2 Κριτικές

Φούρνος

Από: Βασίλης
11/08/2019

Την αγόρασα μετά από ενδελεχή έρευνα στο διαδίκτυο. Μπορώ να πω πως αξίζει τα λεφτά της για αυτό που σου προσφέρει. Ικανοποιητικά προγράμματα μαγειρέματος , όγκος κ αξεσουάρ. Στην τελική δεν δίνεις κ μια περιουσία. Ιδανική αν πρόκειται για δεύτερη κατοικία η ανακαίνιση σπιτιού. Ποιος ο λόγος να βάλεις ακριβότερη κ να ψαχνεσαι εάν καλύπτεται από εγγύηση, ενώ τρέμεις για το κόστος αντικατάστασης (μου έτυχε με Neff).

Κα

Από: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΙΣΗ
29/06/2019

Φούρνος μεγάλης χωρητικότητας,γρήγορη προθέρμανση, άψογη εργονομία, αθόρυβος, οικονομικός, πολλά προγράμματα επιλογής καθώς και προγραμματισμός ψησίματος. Κουμπιά βυθιζόμενα ,εύκολος καθαρισμός. Επίσης πολύ καλή η τιμή του γι αυτά που προσφέρει!

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 06/05/2016

Τι είναι υδρολυτικός και τι πυρολυτικός καθαρισμός;

Υδρολυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού τοποθετείτε νερό σε μία κυλότητα του φούρνου ή σε ένα δοχείο και λειτουργείτε τον φούρνο σε συγκεκριμένη θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως, χωρίς να υπάρχει φαγητό στο φούρνο. Δημιουγούνται υδρατμοί οι οποίοι μαλακώνουν τους λεκέδες και με ένα πανάκι τους αφαιρείτε, χωρίς απορρυπαντικό.

Καταλυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού οι φούρνοι διαθέτουν ειδικά τοιχώματα, τα καταλυτικά τοιχώματα τα οποία επιτρέπουν το εύκολο καθάρισμά τους απορροφώντας και καίγοντας όλα τα λίπη κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Επίσης, τα καταλυτικά τοιχώματα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 2-3 χρόνια. Η διαδικασία αλλαγής τους είναι εύκολη.

Ημ/νία ερώτησης: 22/12/2015

Παρακαλώ πέστε μου αν μπορώ να τοποθετήσω τον συγκεκριμένο φούρνο κάτω από το πάγκο και τις εστιες δηλαδή εάν έχει την εξαγωγή ατμών από την οροφή ή από μπροστά, επειδή οι φούροι άνω πάγκου δεν έχουν όλοι τις ίδιες προδιαγραφές. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Εαν δεν γίνεται με τον φούρνο αυτό ενημερώστε με ποια μοντέλα άνω πάγκου, με ανεξαρτητες εστιες μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο.

Ολοι οι φούρνοι άνω πάγκου μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τις εστίες πλέον.

Ημ/νία ερώτησης: 08/02/2014

Ποιά η διαφορά μεταξύ φούρνου άνω πάγκου και κάτω πάγκου;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες φούρνων. Οι άνω του πάγκου και οι κάτω πάγκου. Το ερώτημα που εγείρεται είναι πώς μπορεί κανείς να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των 2 αυτών κατηγοριών. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η ονομασία άνω και κάτω πάγκου που έχει καθιερωθεί είναι ενδεχομένως λίγο δυσνόητη ή μη ακριβής στην περιγραφή της.

Οι φούρνοι κάτω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια και για της εστίες. Δηλαδή οι εστίες πρέπει να συνδεθούν με το φούρνο για να μπορέσουμε να τις βάλουμε σε λειτουργία. Γι’ αυτό και οι φούρνοι κάτω πάγκου έχουν συνήθως 6 διακόπτες-χειριστήρια(2 για το χειρισμό του φούρνου και 4 για το χειρισμό των εστιών). Επειδή λοιπόν πρέπει οι εστίες να συνδέονται με το φούρνο αυτό δημιουργεί την απαραίτητη προϋπόθεση η εστία να είναι πάνω από το φούρνο, εξού και η ονομασία «φούρνος κάτω πάγκου» ή αλλιώς κουζίνες ή εντοιχιζόμενες κουζίνες. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, οι φούρνοι κάτω πάγκου συνδυάζονται με μη αυτόνομες εστίες.

Οι φούρνοι άνω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια μόνο για τη λειτουργία του φούρνου και όχι για εστίες, γι’ αυτό και έχουν συνήθως 2 μόνο χειριστήρια-διακόπτες. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσουμε ανεξάρτητα τις 2 συσκευές, χωρίς βέβαια να είναι απαγορευτικό το να τις βάλουμε τη μια κάτω από την άλλη (εστία πάνω, φούρνος κάτω). Οι φούρνοι άνω πάγκου συνδυάζονται με αυτόνομες εστίες.