Whirlpool AKP 738 IX

Φούρνος Ανω Πάγκου Whirlpool AKP 738 IX
Κωδικός Επικοινωνίας: 10110573
Τιμή: € 222
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-4 ημέρες
24 Μήνες Εγγύηση
από την Ελληνική Αντ/πεία
Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής Εντός 15 ημερών

Whirlpool AKP 738 IX Φούρνος Ανω Πάγκου (8003437937712)

  • Λειτουργία SMARTCLEAN - Υδρόλυση, χρειάζεται μόνο ένα απλό πέρασμα με σφουγγάρι για να καθαρίσετε τέλεια το εσωτερικό του φούρνου σας
  • Τρόποι ψησίματος: 5 (Συμβατικό, Συμβατικό με αέρα, Γκριλ Γκριλ τούρμπο, Απόψυξη)
  • Χρονόμετρο με αυτόματο σβήσιμο από 1 -120 λεπτά
  • Διπλό πανοραμικό τζάμι
  • Πλαϊνές σχάρες, 1 βαθύ ταψί (3,5 cm) 1 ρηχό (1,5 cm) - Δέχεται τηλεσκοπικές ράγες
  • Ενεργειακή κλάση A
  • Χωρητικότητα 65 lt
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 59.5x59.5x56.4 CM
  • Χρώμα: Inox
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Ηλεκτρικές Συσκευές Whirlpool

Αξιολογήσεις, σχόλια και κριτικές χρηστών για: Whirlpool AKP 738 IX

2 Κριτικές

Κύριος

Από: Κρητικός Νικόλαος
11/02/2017

Πολύ καλό μηχάνημα για τα λεφτά του.Κάνει αυτά ακριβώς που λέει και η κατανάλωση ρεύματος είναι στα επίπεδα που λέει το ταμπελάκι(έβαλα μετρητή σε παράλληλη σύνδεση).Παίρνει 4 αστέρια γιατί αργεί κάπως να προθερμανθεί στα όρια της καθυστέρησης και είναι κάπως μικρότερος στα πλάγια σε σχέση με τον ανταγωνισμό , οπότε εάν έχετε ταψιά από άλλους φούρνους δεν θα σας κάνουν.Κατά τα άλλα το συνιστώ γιατί κάνει αυτά που υπόσχεται και σε λογική τιμή.

OIKIAKA

Από: ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
07/03/2016

Καλημέρα σας, Αγόρασα τον φούρνο Whirlpool AKP 738 IX πριν από ένα μήνα περίπου και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει 5 λειτουργίες ψησίματος και δυνατότητα για εύκολο καθάρισμα του φούρνου. Έχω χρησιμοποιήσει όλες τις λειτουργίες και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μου.

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις Χρηστών

Ημ/νία ερώτησης: 06/05/2016

Τι είναι υδρολυτικός και τι πυρολυτικός καθαρισμός;

Υδρολυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού τοποθετείτε νερό σε μία κυλότητα του φούρνου ή σε ένα δοχείο και λειτουργείτε τον φούρνο σε συγκεκριμένη θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως, χωρίς να υπάρχει φαγητό στο φούρνο. Δημιουγούνται υδρατμοί οι οποίοι μαλακώνουν τους λεκέδες και με ένα πανάκι τους αφαιρείτε, χωρίς απορρυπαντικό.

Καταλυτικός καθαρισμός: σε αυτό τον τρόπο καθαρισμού οι φούρνοι διαθέτουν ειδικά τοιχώματα, τα καταλυτικά τοιχώματα τα οποία επιτρέπουν το εύκολο καθάρισμά τους απορροφώντας και καίγοντας όλα τα λίπη κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Επίσης, τα καταλυτικά τοιχώματα θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 2-3 χρόνια. Η διαδικασία αλλαγής τους είναι εύκολη.

Ημ/νία ερώτησης: 22/12/2015

Παρακαλώ πέστε μου αν μπορώ να τοποθετήσω τον συγκεκριμένο φούρνο κάτω από το πάγκο και τις εστιες δηλαδή εάν έχει την εξαγωγή ατμών από την οροφή ή από μπροστά, επειδή οι φούροι άνω πάγκου δεν έχουν όλοι τις ίδιες προδιαγραφές. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Εαν δεν γίνεται με τον φούρνο αυτό ενημερώστε με ποια μοντέλα άνω πάγκου, με ανεξαρτητες εστιες μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο.

Ολοι οι φούρνοι άνω πάγκου μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τις εστίες πλέον.

Ημ/νία ερώτησης: 08/02/2014

Ποιά η διαφορά μεταξύ φούρνου άνω πάγκου και κάτω πάγκου;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες φούρνων. Οι άνω του πάγκου και οι κάτω πάγκου. Το ερώτημα που εγείρεται είναι πώς μπορεί κανείς να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ των 2 αυτών κατηγοριών. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η ονομασία άνω και κάτω πάγκου που έχει καθιερωθεί είναι ενδεχομένως λίγο δυσνόητη ή μη ακριβής στην περιγραφή της.

Οι φούρνοι κάτω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια και για της εστίες. Δηλαδή οι εστίες πρέπει να συνδεθούν με το φούρνο για να μπορέσουμε να τις βάλουμε σε λειτουργία. Γι’ αυτό και οι φούρνοι κάτω πάγκου έχουν συνήθως 6 διακόπτες-χειριστήρια(2 για το χειρισμό του φούρνου και 4 για το χειρισμό των εστιών). Επειδή λοιπόν πρέπει οι εστίες να συνδέονται με το φούρνο αυτό δημιουργεί την απαραίτητη προϋπόθεση η εστία να είναι πάνω από το φούρνο, εξού και η ονομασία «φούρνος κάτω πάγκου» ή αλλιώς κουζίνες ή εντοιχιζόμενες κουζίνες. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, οι φούρνοι κάτω πάγκου συνδυάζονται με μη αυτόνομες εστίες.

Οι φούρνοι άνω πάγκου διαθέτουν χειριστήρια μόνο για τη λειτουργία του φούρνου και όχι για εστίες, γι’ αυτό και έχουν συνήθως 2 μόνο χειριστήρια-διακόπτες. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσουμε ανεξάρτητα τις 2 συσκευές, χωρίς βέβαια να είναι απαγορευτικό το να τις βάλουμε τη μια κάτω από την άλλη (εστία πάνω, φούρνος κάτω). Οι φούρνοι άνω πάγκου συνδυάζονται με αυτόνομες εστίες.